Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 15:43:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 150201 пъти)

bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #225 -: февруари 02, 2009, 13:17:21 »

Еми вече съвсем нямам доверие на лекаря си, утре съм на фетална морфология и там вече разчитам, моят с всеки изминал ден ми се струва по-зле и по-зле. Всеки път пуска ехограф и ме пита имам ли проблеми и това е. Не мери кръвно, не сме ходили да слушаме бебчо все още, откак съм бременна никой не е напипвал матката освен веднъж в спешен кабинет..А имам познати на които всичкото това им го прави лекарят всеки път ?! Тая седмица ще си избирам къде да раждам и направо го сменям, но точно сега.. А на спешен няма как да ида да дам 40лв и утре и без това 90 за феталната.. sad
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: февруари 02, 2009, 13:21:44 »

Бебз доколкото знам имаш право да си смени лекаря, който ти следи ЖК така, че не се колебай. ако не се лъжа Данитка си смени така лекаря, питай я какви са формалностите, но мисля, че джипито ти издава наново направление 3 и директно отиваш при новия АГ.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: февруари 02, 2009, 13:23:29 »

Мила настина много странно-бии трябвало почти винаги да ти проверява матката,кръвното,урина,кръв и тегло...А за тоновете ,при тебе е още раничко.Помисли си все пак има още време да го смениш...
Активен
bebZz
Ентусиаст
**

« Отговор #228 -: февруари 02, 2009, 13:27:35 »

О за кръв и урина утре мисля да ходя за изследвания на своя глава, тъй като в 3ти месец имах нисък хемоглобин, оттогава пия желязо, но той нови изследвания не е поискал. Преди месец имах бъбречна криза, но той урина пак не поиска да правя и просто се отказвам. Миналата седмица открих че трябвало да ме следи по-често и имам право на още безплатни изследвания поради рискова бременност, него и това не го интересува - за последно съм го виждала началото на декември и оттогава все още "няма нужда" просто ми писна от него чак ми е смешно като го пиша  pardon
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: февруари 02, 2009, 13:31:16 »

Мила ,сменяй веднага!!!Като слуюам ккви безотговорни АГ има nea и лошо ми става  beating
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: февруари 02, 2009, 13:51:23 »

Бебз доколкото знам имаш право да си смени лекаря, който ти следи ЖК така, че не се колебай. ако не се лъжа Данитка си смени така лекаря, питай я какви са формалностите, но мисля, че джипито ти издава наново направление 3 и директно отиваш при новия АГ.
аз също (само че само по документи) си смених следящия лекар - трябва да се отиде при джи пи-то да ти издаде направление 11, ако не ме лъже паметта. 
Бебз, въобще недей да се ядосваш с такива лекари (мъжът ми ги нарича ветеринари  blum ), ами направо при джи пи-то и оттам при друг АГ  good

Дани, утре съм от 11ч на тонове. Да не би и ти да си на преглед утре?  Girl_hide

Гледам, че ритници си говорите....та и аз барабар Петко с мъжете да се изтипосам..... pardon  Моето хлапе тази сутрин не си намери място от 5 и нещо сутринта  diablo то не бе ритане, не бе чудо  girl_impossible Въртяла съм се като шугава в леглото да МУ намеря удобна позиция..... е да, ама не  nea И като станах към 8 и половина маймунчето кротичко си заспа  pardon Нямам думи направо.... качва ми се на главата и си играе ръченица там още отпреди да се е родил  sarcastic sarcastic sarcastic banana banana banana а пък на мъжа ми все му е много смешно  beating
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: февруари 02, 2009, 14:06:36 »

Петя, аз съм утре от 10 на тонове и затова питах Wink
Бебз, можеш да си смениш доктора без проблем, само трябва да си вземеш направление от личния доктор!
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: февруари 02, 2009, 14:07:52 »

Петя, аз съм утре от 10 на тонове и затова питах Wink
Бебз, можеш да си смениш доктора без проблем, само трябва да си вземеш направление от личния доктор!
ами аз винаги съм там по-рано, така че може пък и да се засечем  tease
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: февруари 02, 2009, 14:10:03 »

Дани и Пете вие мини срещичка ще си правите май? а? лошо няма  hurrah

Бебз по-добре смени лекаря, то не че всички са изрядни, ама чак такова нехайство от негова страна !!!!!!!  girl_impossible girl_impossible girl_impossible
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: февруари 02, 2009, 14:43:16 »

Аз понеже носталгично ви чета от време на време  blush Бебз на мен никой никога не ми е пипал матката.А тонове записвахме от средата на 8 месец =]Иначе кръвно,килограми,кръв урина и вхограф всеки месец на ЖК.Моя док правеше само ехото и гледаше резултатите от изследванията pardon
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: февруари 02, 2009, 14:49:07 »

И на мен неми гледат матката всеки път crazy Само веднъж ми опипа корема ама аз бях на магарето за преглед и по принцип винаги опипват корема тогава
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: февруари 02, 2009, 14:51:53 »

мен до края на 3-ти месец ме гледаха с вагинален ехограф, оттам нататък само с коремен и от миналата седмица съм на тонове... А изследвания на кръв и урина са ми правени 2 пъти - в началото на бременността и в началото на януари тази година( тоест в началото на 7-ми месец )
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: февруари 03, 2009, 09:51:11 »

solecito,dani81 чакаме отчетче как е минало на доки smile
Активен
bebZz
Ентусиаст
**

« Отговор #238 -: февруари 03, 2009, 12:17:49 »

Днес имам среща с нов лекар, взех си направление за смяна още вчера! Бяхме и на фетална днес, бебчо е наваксал всичките дни изоставане отпреди само за 3 седмици и даже е тежичък за възрастта си! Няма как да съм по-доволна!  yahoo yahoo yahoo
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: февруари 03, 2009, 12:18:53 »

На мен също не ми опипват матката, само единият път, когато имах контракции. Ехограф, кръв и урин - всеки месец, но виждам, че доста лекари имат индивидуален подход. Важното е да са внимателни и ако имаме оплаквания да са отзивчиви smile
 Солесито, не знам дали си чела, но аз знам, че докато майката е в движение, бебето се люлее и спинка. Когато си легне, тогава започва да се движи и е най-активно girl_wink
 Бебз, браво,  това е чудесно smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: