Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:56:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 150281 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: януари 29, 2009, 15:59:10 »

Мили мерсииии !!!! smile ти нали ходеше на йога или на някакви упражнения ?
КлараФина и мен си ме болят от време на време ставите и таза, обаче забелязва, че десния крак ме боли повече понякога, но предимно вечер !!! smile и аз седя по цял ден на бюрото, дано като спра с работата да съм по-подвижна !!!!  nea nea nea
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: януари 29, 2009, 16:00:44 »

KlaraFina и аз имах болки в таза още от 3 месец...Аз всеки ден се разхождам по-малко ама бързо се изморявам.Гледам да вървя бавничко , а пък изкачването на стълби ми е най-големия кошмар Oh my ... crazy
Новото при мен е , че се записах на курс за бременни всяка събота! danceg Тази събота ще ми е за пръв път blum Курса включва 10 темички, които ми се струват адски интересни и полезни, ще видим как ще е като отида!
Ели мен отначало ме болеше изцяло левия , но напоследък е десния :angry:Нещо като схващане , много неприятно!
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #167 -: януари 29, 2009, 17:46:00 »

Ели дънките са страхотни,като имам време ще обиколя да си взема нещо, че само работа няма почивка засега.За болките в кръста аз още нямам кой знае какви, но таза ми се стяга от ляво имам чувството че крака отгоре ми се отделя от задника smile , но и това не е чак такава болка схваща се от време на време.Вечер и на мен ми е трудно да спя само се въртя и не мога да си намеря удобна поза, ама така ще е нали затова казват майките си обичат много децата, че не е лесно да станеш мама  give_rose
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: януари 29, 2009, 17:52:41 »

Аз пък да се неначудя засега нямам никакви болки!! За упражнения за таза не знам, за съжаление!! Клара Фина, много се радвам, че и ти си в нашия отбор и ти пожелавам леко бременеене!!
Ели, за гимнастиката, ходих 5-6 пъти, но сега си я играя в нас, не ми се занимава да ходя, че е в неудобно време, а и сега нали пестим, та използвах да запомня упражненията и сега в нас. И аз се надявам да се разхождам повече като не съм на работа! А и ще е пролет!!!
ЛЪвче, браво за училището, коло струва?? И ан мен ми се искаше да посетя нещо подобно, но май няма да е, поне 2-3 книги ще прочета!!
За стълбите и аз не мога да ги катеря вече, онзи ден опитах до 7 етаж, нактая едва едва дишах , а ги качвах супер бавно...
Една колежка ще ми носи утре два чивта дунки за бременни, ако ми станат да ги нося, та се надявам да се обзаведа и аз...
Хайде целувки на всички!
Активен
miims
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #169 -: януари 29, 2009, 21:31:57 »

Здравейте и добър вечер мамчетаа autumn
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: януари 30, 2009, 08:47:13 »

Здавей,miims,да не би да си иаме още една мама в отбора Wink Кога ти е термина smile
Активен
miims
Регистриран

« Отговор #171 -: януари 30, 2009, 10:35:40 »

Добро утро мамчета Хаиде на по кафенце popcorn Майче термина ми е на 06.05 и засега се показва голям мъж ама до края знае ли се......
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 30, 2009, 10:44:46 »

добре дошла при нас Миимс !!! пожелавам ти лека бременост и честито за сините гащи !!! smile
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #173 -: януари 30, 2009, 11:04:11 »

welcome-2 miims !
честитя синя новина  baby_boy
Май тази година само момчета се раждат  good
Момичета, бях направила запитване за курс по йога за бременни и ми отговориха днес, че ме включват в групата от Март и много се кефя  danceg
Някой посещавал ли е нещо подобно? Разбрах, че имат първо 2 пъти теоритична част, момичето, което води курса е завършила пренатална психология, което също много ми допадна. После в продължение на 2 мес са упражненията, визуализации, техники на дишане за по-леко раждане. Ще се радвам , ако някой , който вече е минал през подобен курс, да сподели.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 30, 2009, 11:28:07 »

miims добре дошла и честита синя новина! Bravo
С теб сме с близки термини, аз още не знам кой да зачитам 1 май или 9 май , че два ми казаха , ама напоследък казвам 1 май blum
Мили курса е 70 лв , пълен курс ( защото има и съкратен , но аз се записах на пълния ) също ще учим техники за дишане , това са темите : http://www.mamy.hit.bg/index4.html
Мен ме боли зъбчето , че досега ми вадиха нерви :'(
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: януари 30, 2009, 17:15:37 »

Здравейте и от мен , мен днес ме изписаха от болница  cray cray cray Във вторник вечерта чуха, че имам хрипове и моята уж настинка се е превърнала в бронхит. От там пък установиха, че имам скъсена шийка, даже една лекарка ми каза че имам съвсем малко разкритие 1 см .  И така вечерта ме приеха в Окръжна, изписаха ми други антибиотици за бронхита и ме наляха със системи, слушаха тоновете на бебчо, той е добре. Една сестра не ми уцели вената и ръката ми се поду cray станах като Попай моряка. На всичко отгоре се бях обезводнила и имах ацетон в урината shok Но всичко мина и сега съм си вече в къщи. Ще трябва да лежа много, за да "устискам" до края smile Докторите в родилното се обзалагаха,че с това коремче не може да съм в 31 седмица но smile ги опровергах, даже бебчо си върви едричък. Ами това е от мен засега . Целувки на всички ви  give_rose give_rose give_rose и много се пазете от този грип
« Последна редакция: януари 30, 2009, 17:23:32 от MMariana » Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 30, 2009, 17:20:52 »

Марянка съжалявам за болницата, дано вече си много по-добре и не се налага повече да влизаш там, освен като му дойде времето !!! smile
седи си вкъщи и лежи, важно е бебо и ти да сте добре !!!!!  Wink Wink give_rose
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 30, 2009, 17:53:11 »

Марианка, много неприятно, че си била в болница cray И аз се очудих, че те няма във форума !  Да се пазиш и да си почиваш много  give_rose 
Активен
miims
Регистриран

« Отговор #178 -: януари 30, 2009, 18:07:52 »

Ехоо здравейте отново !Благодаря за сините гащи .Вие измисли ли сте каква ще е количката на беб4етата  аз цял ден се ровя из нета и немога да си харесам
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 30, 2009, 18:14:13 »

miims мил има такава тема за покупки - така че можеш да разгледаш и да видиш кои какво си е купил и ти да си харесаш някоя количка
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: