Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 16:20:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 150226 пъти)

MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 25, 2009, 12:15:09 »

Здравейте и от нас, ние сме добре, отговаряме си на седмиците растем и хубавеем имаме си 9 см главичка хаха blum Аз вече се справям с настинката, а коремчето започва да ми тежи. Имаме достатъчно околоплодни води и плацентата ни е високо, малкия доста шава, което за мен е мн болезнено sad
Ами май това е целувки  give_rose
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 25, 2009, 12:55:33 »

Марианка, радвам се, че сте добре Bravo А къде е това коремче което ти тежи????  Wink И хубаво,че се преборваш с настинката give_rose
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 25, 2009, 13:25:54 »

дани,той бебо ми тежи, върви малко по тежичък и така ми притиска вътрешностите че се виждам в чудо...и ребрата ме болят ужас..но след 2 дни влизам в 8мия все пак. забравих да кажа за контракциите че ако не спрат д-ра предложи да полежа в болница за малко и каза да стискам поне до 35 седмица  smile
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 25, 2009, 21:20:00 »

Здраевейте и от мен!
И на мен вече взе да ми е голям проблем спането и по-точно позата за сън... angry Пък и тъкмо се наместя и трябва да става до WC.. Посред нощ ходя по 3 пъти да пишкам , ужас е , ама какво да се прави smile Бебка си рита много сериозно , вече и корема ми се мести!  DANCE Инъче сме добре , този уикенд яко обикаляхме по разходки и магазани , имам и снимчици нови , които ще сложа в темичката.
Влюбих се в модела на Чико Trio Tour 4 Bloom-Chicco !!! yahoo Видях я на живо и просто не исках да си тръгвам от магазина! Майка ми също много я хареса , предложиха количката да е от нашите подарък, но ще гледаме още blum
 Това е количката  yahoo yahoo http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_10/products_id/6375
Коремчето расте, ама доста качвам crazy Вече съм 63 кг Oh my ... Неусетих кога качих близо 11-12 кг са това  Oh my ... Oh my ... Ама имам апетит като за световно мамка му diablo diablo
Ами това е от нас , а на преглед сме чак към 20 февруари give_rose
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 26, 2009, 07:54:16 »

Мариянка,рдвам се,че сте добре smile а за контракциите-наистина ако трябва влизай в болницата,че с тов шега не бива...
Luv4e,напълно те разбирам с тези пози за спане huhhuh.gif мен чак ме боли ханша вече  nea
Количката наистина е много хубава good
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 26, 2009, 09:29:07 »

Марианка, добре че се оправяш от настинката girl_wink  Сега разбирам и за предимството на голямото коремче - моят бебо е изцяло извън коремната ми кухина и никъде не ме притиска, дори не ходя нощем до WC, но за сметка на това съм си хипопотамче smile А ти какви контакции имаш? Болезнени или само пристягния на цялата матка?
 Лъвче не се притеснявай за килограмите, аз също качих 11,12, а апетитът ми за сладко е непреодолим blush
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 26, 2009, 09:54:38 »

Лъвче не се притеснявай за килограмите, аз също качих 11,12, а апетитът ми за сладко е непреодолим blush

А на мен за тестяно crazy crazy Пици , мекици , пърленки, всякакви закуски Oh my ... Oh my ... tease
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: януари 26, 2009, 09:56:56 »

И аз съм така с тези тестени работи -направо ги сънувам и вече и сама взех да меся даже crazy blush
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: януари 26, 2009, 10:14:28 »

elle в повечето случаи са неболезнени, но понякога ме боли корема...Снощи направо не издържах бебо вече е към 1600  гр. и като мръдне имам чувството, че ме режат..толкова много ме боли..само съм се молила да не шава много. Единственото спасение е да се разхождам из стаята..но как, като и аз съм човек и на мен ми се спи sad Пия 3 пъти по 2 магнерот и но шпа, дано ми помогнат, както каза лекаря "ще стискам поне до 35 седмица" smile ами това е сладурки от мен. Майче много е хубава количката, направо е страхотна -взимайте я , но и доста скъпичка
За апетита аз нямам никакъв - даже напротив все ми се гади, ама съм си така от началото така че май свикнах. Може би само парче шоколад не отказвам Wink
Снощи звънях за легълцето и съм много озадачена..нямат внос и чакам да заредят..дано скоро да докарат, за да го купим. Стискайте палци да открия и старата Джема, че се оказа много апокрифна. Целувки и поздрави на всички give_rose
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: януари 26, 2009, 10:37:36 »

Марянка надявам се да си по-добре вече !!! smile много кофти с тези контракции, ама ако трябва влез малко в болници, предполагам за системки нали, или пък вкъщи не може ли някой да ти я пусне !!! smile Аз се отказах от Джемата, разпитах майките из града и по не 3 от 5 ми казаха, че зимния кош и коша за кола много бързо умалявали и почвала количката да скърца, и наистина в сравнение с rush -а зимния кош е по-малък, сега пак съм чуденка и се чудим дали да не е rush-а ????????? лудница с тези колички !  crazy crazy crazy

аз се чуствам добре, малко ми падна кръвното в съботаи и ми беше много лошо, ама аз си бях виновна !!! не бях яла и пила почти нищо до към 2 ч. и после що ми е зле ??? друг път така няма да се нареждам !!!!  иначе и на мен започва да ми тежи и като поседя повече права или като чистя, започва кръста да ме боли, със спането е кофти, че постоянно се въртя ту наляво-ту на дясно, ама свиква се !!! и ние сме на преглед за 20.02 за болничния вече, иначе още две седмици и спирам !!! smile

Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: януари 26, 2009, 11:16:40 »

Ели и аз така като постоя права , бързо умалявам , кръста ме заболява и бързам да поседна... А когато клякам е голям ужас също crazy Отзад ме заболяват пръсците и има едно напрежение в сгъвките на краката като клекна примерно да пусна пералнята , голям зор е blum Определено се чувства повече умората вече...
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 26, 2009, 11:44:19 »

Аз се надявам, че не досаждам във  вашата темичка, че нашата нещо замря blush
 Марианка, аз пия магнерот по 6 на ден повече от месец и нямам ефект. Както е казала Ели, системите май най-много помагат.
 И аз от няколко дни гледам ли гледам колички и не мога да си избера.
 Ели, ти недей така да не хапваш нищо за закуска. Тези дни четох, че в последния триместър, би трябвало дневния прием да се увеличи с 200 грама smile сигурно не ти е лесно..
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: януари 26, 2009, 13:28:55 »

Ето ме и мен  cap Бяхме при док, ама няма нищо интересно за отчитане, защото правихме само запис на тоновете  pardon Амо то какъв запис стана  funnytooth Малкият човек не спря да се мести и рита и сестрата се видя в чудо - тъкмо хвана тоновете и се обърна и нашият мъж се завъртя в противоположната посока..... и така няколко пъти  sarcastic Иначе всичко е ок с тоновете, док каза,ч е сега ще се виждаме по-често, а на ехограф ще съм след 2 седмици  smile
Увеличи ми Магнерича на 5 на ден заради контракциите, дано спрат вече, че много неприятно "опъват"  pardon

Иначе днес си взех друг "бременен" панталон, че моят се скъса и ... останах само с единия гащеризон (който и без това нося веднъж на високосна) и още един панталон, който също не е в графа "любими" . smile

Да ви призная, нямам търпение да дойде краят на март  tease
« Последна редакция: януари 26, 2009, 13:30:36 от solecito » Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 26, 2009, 13:34:55 »

Пете честити дрешки !!! smile аз също си купих едни "бременни" дънки, чакам мама да ми ги скъси и влизам в тях !!!!! все още моите дрехи са ми големи много в краката, но все са с висока талия и не ми стават на кръста, та за сега си карам с клинчетата и блузоните и вече новите ми дънки !!!! чакам ги с нетърпение и ще ви се изфукам хи хи хи !!!! взех от един магазин в хасково !!! smile  yahoo

Лъвче да помага повече мъжа ти с тези процедури като клякане и т.н., вечер ми е много умаляло и карам моя мъж да ми сваля ботушите !!! smile
Elle аз си закусвам вече редовно, след като се срещнем с  bad почти всяка сутрин после си хапвам !!!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: януари 26, 2009, 14:05:49 »

Здравейте и от мен!! Като ви слушам, много ми става мъчно за вас, особено за Лъвче и Марианка, аз още не мога от нищо да се оплача, но и аз се изморявам лесно като съм права.
Марианка, дано не се налага да влизаш в болница и много неприятно с всичките болки!!
Лъвче, количката е супер!! Радавам се, че може да си я позволите. Аз мисля скоро да се наканя да ида до  магазин Штъркел да видя на живо избраната количка, ако не ми харесва да гледам за други.
Пете, браво за новите покупки, Ели и теб те чакаме със снимка на дънките! Аз ще си останас полата, роклята и джинсите, но още ми стават някой мои поли, така че ще спася положението, вече се радвам, че имам дрехи от по-дебели периоди, които ще ми вършат работа и като родя преди да се вталя!
Момичета и на мен доста ми се хапват тестени неща, обяснявам си го с факта, че не ям достатъчно от тях и сега и аз като Майчето взех да печа в нас, в събота правих сладки и солени кифлички...луда работа, страх ме е да се кача на кантара вече!!
Елл, не ни достаждаш, даже напротив.
Искам да ви питам как се усещат контракциите, аз не съм сигурна дали имма нещо подобно.
Целувки на всички!
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: