Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:03:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 150354 пъти)

Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: януари 20, 2009, 15:25:52 »

Ина, мерси за инфото, като я пипна на живо ще преценя, защо бях останала с впечатление, че не са чак така тежки.
Ели, бебчето от 3D е страшно сладко, особено личицето му....пу-пу!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: януари 20, 2009, 15:30:37 »

Ели,много хубави снимчици си имате Bravo Bravo Bravo
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: януари 24, 2009, 08:24:31 »

Момичета,къде сте всички-нещо ни замр темичката...Казвайте как сте...
Аз се чувствам много добре pardon само киселините ме мъчат от нколко дена sad и вече ми е доста неудобно като лежа да се обръщам от една страна на друга-като млко китче съм  pardon Във вторник сутринта съм на преглед, а вечерта ще ходиме с милото в балницата на нещо като семинар за бъдещи родители smile и ще ни показват родилното и как и къде ще протича раждането...
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: януари 24, 2009, 11:47:01 »

Май наистина темичката поутихна. Хайде и аз да дам отчет - аз уж се оправям ама още кашлям, поне температура нямам. Киселини нямам от време на време малко ми се гади, но само това, коремчето расте бебо шавоти и така. На преглед съм утре и ще ви пиша как се развива нашия бебо, но според мен расте сериозно, защото като се опъне и ме подпира на ребрата и ме болииии  blum ама какво да правим, още малко остана give_rose
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: януари 24, 2009, 11:53:38 »

И ние сме добре наболява  ме корема и много странно срамната кост и хълбоците все едно са ме ритали ама предполагам че е от растягането на костите
Иначе се чувствам добре от време на време усещам бебе като почукванемного е яко ма малко и слабичко
Мариянка чакаме повече инфо от теб утре  smile
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #95 -: януари 24, 2009, 11:57:07 »

Хайде и аз да кажа, give_rose Взех си изслезванията и са добри,само хемоглобина ми е 106 и лекарката ми изписа нещо да пия 2месеца,иначе и ние си растем колегите ми казват,че всеки ден корема ми става по-голям,а бебчо си шава вътре и е много приятно,понякага имам чувството,че ме рита в пикочния мехур tease,но всичко ще изтърпя заради бебчо.В понеделник ще ходим да видим пак дали е момиченце или момченце,че последния път не ни казаха,дано този път го видим вече,че ми е любопитно. Girl_hide
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: януари 24, 2009, 11:58:26 »

е май дружината като цяло се чувства добре, хайде и другите да се отчетат smile
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: януари 24, 2009, 12:07:46 »

Мариянка, чакаме отчет утре  girl_wink

Аз съм на преглед в понеделник и тогава ще се отчитам по-сериозно, а и ще говорим с доки за раждането  smile Иначе с бебо сме ок, рита като за световно focus аз си пия магнерича( вече 4 пъти по 1 табл.), че вечер си имам контракции. След малко ще ходим с мъжа ми до Хиполенд да го разгледаме и най-вероятно ще купуваме шишета, биберони и такива нещица. В общи линии това е от нас. Целувки на всички по коремчетата  kiss
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #98 -: януари 24, 2009, 12:54:12 »

Аз още пия 3x2 но-шпа, 3x2 магнерич, 3 неоренал-а, 1 матерна и 1 феро-молгама, (това като за след бъбречната криза) а от няколко дни вечер адски силно ме боли корема и ми се гади и то не след ядене.. Започвам да се притеснявам, тъй като преди това ми казаха, че матката ми е доста стегната и на бебо му е тясно, а е странно при такова количество лекарства за гладката мускулатура, ако не се оправи понеделник сме на лекар..  cray
А между другото исках да спомена една некадърна лекарка, която в спешен кабинет ми обяви да пия аулин, тъй като след 5тия месец вече можело. Като се прибрах само му прочетох листовката и пише изрично че не се препоръчва за бременни, а в последното тримесечие води до какви ли не гадости..идеше ми да се върна и да и се развикам на тая, ако подведе някоя жена така какво може да й стори просто..  angry  beating
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: януари 24, 2009, 12:58:01 »

MMariana ,ще чакаме утре да каже как е минал прегледа smile
Дидето,и мен така ме наболва понякога  и особето тощем ,ако съм лежал дълго само н едната страна pardon
Kassi,solecito ще чакаме отчет в понеделник smile
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: януари 24, 2009, 13:04:36 »

bebZz, само не се притеснявай много,мила-ще видш,чевсичко ще е наред.
А такива доктори girl_impossible просто нямам думи... и все още не мога да го проумея как все още им се позволва да работят...добре че си си прочела листовката...
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: януари 24, 2009, 20:47:18 »

bebZz , задължително иди на лекар в понеделник, ако не ти минава и то при толкова лекарства  smile
Диди, и аз се схващам, но при мен се получава основно ако лежа по гръб.... тръгна ли да ставам, няма такава комична картинка  tease Ако съм лежала на една страна, обикновено нямам проблем  girl_wink

Ние ходихме днес до Хиполенд... честно казано очаквах много повече от този магазин  nea Няма кой знае какъв богат избор ( освен на колички, столчета за кола и креватчета ), а "продавач-консултантките" не знам с какъв конкурс са ги избирали, но бяха много зле, милите  girl_impossible Взехме си оттам няколко дребни неща и това е  pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: януари 24, 2009, 20:59:40 »

bebZz мила, стискам ти палци всичко да е наред с теб и бебо!!! good good

Оооо, момичета, за ставането трябваше мен да ме видите как се "дотъркалвах" буквално до удобно за ставане място на леглото и сама си се смеех, защото си се представях какизглеждам отстарани!!! funnytooth laugh funnytooth
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #103 -: януари 24, 2009, 23:19:53 »

solecito до кой хиполенд ходихте? Ние бяхме миналата седмица в този в скай сити точно 15-20мин преди да затворят и честно казано не очаквах преди затваряне толкова да ни обясни и да се занимава с нас момичето тогава, може просто да сме били късметлии..
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: януари 24, 2009, 23:24:38 »

ами ние бяхме в Хиполенд 2 - този до Метро Божурище понеже имахме работа към Люлин, в скай ситито не сме ходили  smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: