Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 15:40:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2 (Прочетена 150196 пъти)
Дидето
Баш Майстор
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2
«
Отговор #60 -:
януари 16, 2009, 16:16:14 »
Didda ако поне видеозона беше 2д ок няма проблем нооо той е 3д не вярвам да не може да се види освен ако бебе е застанало кофти и естествено ако док е кадърен
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Дива и щастлива.....
«
Отговор #61 -:
януари 16, 2009, 17:04:31 »
привет отново и от мен
аз нали отидох за сутиенче, а накупихме и други работи, ама тях в темата за покупките
Цитат на: mmagi в януари 16, 2009, 13:11:44
solecito радвам се, че всичко е ОК и не си направила антитела.
Аз си чакам моите изследвания вече цяла седмица, на теб за колко време ти ги направиха?
Да разкажеш после за покупките
Маги, моите изследвания бяха готови за 2 дни
Активен
Kassi
Ентусиаст
Нашето съкровище, Валентин
«
Отговор #62 -:
януари 17, 2009, 13:03:22 »
Мале,колко много сте изписали,аз не съм влизала отдавна,бях малко в болнични лека настинка ама реших да си постоя в къщи,иначе вчера бяхме на консултация и лекарката каза ,че се развиваме много добре,вече сме 25см.В понеделник ще ходя на изследвания за хемоглобин и урина и за антитела,дано всичко е в нормата.И съм малко разочарована ,но лекарката не ни каза пола,защото сега си приличали и момиченцата и момченцата и да не объркала нещо ,ама другата седмица ще ходим с милото и ще го видим вече
.Стягаме се за сватбата сега и ми е много притеснено и развълнувано,да не забравим нещо, че то не остана скоро ще съм г-жа Дунчева. Целувкки на всички ви.
Активен
paolla
Ентусиаст
«
Отговор #63 -:
януари 17, 2009, 17:12:09 »
Здравейте
Днес сутринта ми взеха кръв за пълна кръвна картина, желязо, отделно и изследване на урина. Сега си проверих резултатите в интернет...и не са от най-добрите , но го очаквах...урината и кръвната захар са идеални, но хемоглобина ми е 102, отделно левкоците са ми 11.2 при максимум 10.5, а и желязото ми се е повишило, все още е в норма, но е по-високо от преди
Другата седмица в четвъртък съм на консултация при хематолог и се надявм да ми предпише нещо, за да задържа хемоглобина да не пада и да спреме покчаването на желязото, че при моита анемия не е хубаво да се повишава желязото...
В сряда очаквам да излезне и резултата за антитела, дано там всичко е наред
Поздрави на всички
Активен
liali
Ентусиаст
Вещица и половина
«
Отговор #64 -:
януари 18, 2009, 12:50:49 »
Здравейте сладурани...
paolla
мила, не с притеснявай за хемоглобина, не е толкова нисък, наистина.... Аз мисля, че ти бях писала колко беше паднал моя и дори и тогава хематолога и лекарите не бяха особено притеснени, защото при съчетанието на нашата анемия с бременността е абсолютно нормално!!!!
Сега само трябва да ти кажат с какви лекарства да го поддържаш, че да не пада повече или поне не много повече... най-вероятно ще ти дадат Б комплекс и фолиева киселина, защото ние не можем, да пием никакви препарати с желязо!!!!
Ти в кой месец си сега? а за антителата стикам палци да няма нищо обезпокояващо...
Активен
paolla
Ентусиаст
«
Отговор #65 -:
януари 18, 2009, 13:55:03 »
Да беше ми писала, а и честно казазно въпреки падналия хемоглобин не се чуствам, нито отпаднала, нито зле. Сега съм 5 месец...и по-точно 19 седмица и 1 ден.
Активен
liali
Ентусиаст
Вещица и половина
«
Отговор #66 -:
януари 18, 2009, 19:53:16 »
paolla
, мила значи реално няма проблем..
първо
: важното е, че не се чувставаш зле и отпаднала, което е и нормално, за нас, защото ние сме си свикнали с тези нива на хемоглобин и,
второ
: при бременните долната граница е 110, а не 120, както е по принцип, така че 102 е.. си е добре, пък и при това си 5 месец, не е малко...
иначе ти стискам палци за прегледите другата седмица... и после те чакаме с отчет...
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
«
Отговор #67 -:
януари 19, 2009, 10:31:15 »
Здравейте момичета!
Аз този уикенд успях да замъкна мъжа си по магазините за колички поне да "погледнем"
И съм много щастлива , защото единодушно харесахме един модел на Джордани , милото разпитваше продавачката повече от мен
Вече поне разбра какво е зимен кош , летен кош и т.н.
Количката е ето тази
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_171/products_id/6560
, но мисля цвета да е зелен или орнажев...
Жената в магазина беше много любезна , тръгнахме си с безброй брошури и бебешки каталози , а милото се радва , че имаме и лепенки за колата
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #68 -:
януари 19, 2009, 10:42:20 »
luv4e избрала си прекрасна количка, наистина е много хубава и си има всичко, аз все още чакам да излязат новите модели на чиполино и по-специално джемата, а преди това с мъжа ми решихме да вземем легълце.
Момичета аз да ви се оплача...отново съм болна, нещо съм настинала и адски много кашлям чак корема ме боли...направо е ужасно, тази нощ почти не съм спала, имам чувството, че болестите не ме оставят
дано бебчо да е по-здрав от майка си. Ние сме на консултация на 27 и тогава ще ви пиша по-подробно как се развиваме , а през седмицата ще пусна снимчица на коремчето. Целувки на всички и да се пазите да не настивате като мен
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #69 -:
януари 19, 2009, 11:42:44 »
Luv4e поздравления за добрия избор, страхотна количка. Моята кумичка е с такава, много е доволна, нейната е червено и сиво.
MMariana лекувай се, стой вкъщи на топличко и дано бързо да се оправиш
Аз да ви се похваля, че съм много щастлива, защото най-накрая ми излязоха резултатите от кръвната банка и НЯМАМ АНТИТЕЛА
Хубава седмичка на всички с много бебешки ритничета
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #70 -:
януари 19, 2009, 11:50:50 »
Luv4e количката е мноооого хубава супер попадение ако не е тайна колко струва
Мариянака пак ли с тез болести бе милааа ти не те остават настинките ама и то сега идва някакъв вирус който съобщиха недей да ходиш ,многог много и си стой на топло в къщи
Маги радвам се че антителата са добре то и аз скоро трябва май да пускам иследване за това мам ще видим док какво ще каже
Аз да ви се похваля сега си записах за утре час за видеозон да видим бебе как се развива и най вече дали ще ни позволи да го видим какво ще е
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
«
Отговор #71 -:
януари 19, 2009, 12:02:57 »
Дидето
успех утре на видеозона!
А количката струваше 790 лв. След това я видяхме в оранжево за 740 лв , но май беше друг модел , по-старият , но с мнооого минимални разлики , почти 1:1...
Активен
paolla
Ентусиаст
«
Отговор #72 -:
януари 19, 2009, 12:39:04 »
Luv4e,
количката е страхотна. И аз харесах същия модел. Доколкото и аз видях към по-новия модел има и чанта и малко повече цветове. Но като функционалност и дизайн е много добра.
Ето и снимка на това, което ми хареса:http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_171/products_id/5744
«
Последна редакция: януари 19, 2009, 12:48:19 от paolla
»
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #73 -:
януари 19, 2009, 14:28:01 »
Дидето чакаме с нетърпение утре след прегледа да си щастливо мамче на каквото бебче си желаеш.
И после да споделиш, ей...
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #74 -:
януари 19, 2009, 17:24:29 »
Здравейте!
Марианка, я ти бързо да пребориш тази настинка!!! Аз сега съм се наплашила с грипа, за който само ни плашат по телевизията, да видим, дали ще му се дам или не!!
Лъвче, и на мен много ми хареса количката!! А и цветовете, които си харесала и аз мнохо обичам, искам моята да е бледо зелена! Аз харесах на маг ингланд една, няма зимен кош, но има възможност за пълна легнала позиция и някак отвсякъде да се уплатни при дъжд и вятър, мисля, че модела е принцес дуо, и струва 300лв. има и чанта и кош за кола към нея, лека е и и се обръща дръшката и предните колела са въртящи се, за съжаление не мога да си позволя скъпа количка! Още има да му мисля!
Маги, радвам се, че нямаш антитела.
Дидето, ще чакаме инфо утре и от теб и пола...
При мен всикчо си е наред! Ходя на зъболекар и така....
Прегръдки на всички!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7