Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 01:22:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2 (Прочетена 150358 пъти)
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2
«
Отговор #15 -:
януари 13, 2009, 11:40:41 »
Оф , аз сега се връщам от кръв и урина , но съм супер изнервена от толкова чакане , понеже моята док. беше на операция по спешност и чаках доста време,докато се появи, а след това сестрите в лабораторията бяха изключително нелюбезни и те ме ядосаха!
Освен това бях гладна заради изследванията , а чак след това разбрах, че не е задължително да се правят на гладно...Мериха ми кръвното и на мен 110 на 70 , после док. ме изпрати да ми намажат с нещо носа , тъй като и се оплаках , че напоследък имам кръв ...Било от разширени капиляри през бременността... Казах и , че имам понякога болки ниско долу , каза, че си е нормално да не се притеснявам , нищо не ми изписа. Ще видим изследванията като излязат. И ме хвана яд , че и казах, че скоро бяхме на 4Д пак при нея и този път не ми пусна да видя бебка на ехографа , само сърчицето чухме на Доплер
Ако знаех , нямаше да и казвам! Абе общо взето не съм доволна този път , дано изследванията да са добри поне!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #16 -:
януари 13, 2009, 12:19:13 »
Luv4e,явно днес е ден да н нервят тия доктори
Ние днес с милото така се канихме и се надявахме че най-накрая може да видиме какво ще е нашето мушмороче...и че ще си го видиме....А моя доктор само на вагиналния ехограф ме гледа и вика тоя път няма да гледа на другия
Направо ни умряха усмвките с милото...Иначе главичката си е на долу,коет е добре.Само в урината ми имало бели кръвни телца...и той вика че ако е някакъв инфект трябвало да имам болки като ходя до тоалесната...а аз никакви такива болки нямам и сега след 2 дни трябва да им нося урина
А иначе след 2 седмци сме пак на преглед се надявам най-пасле да ни кажат вече нещо че
и тогава ще слушаме тоновете за първи път
...Та така днеска с -моя доктор
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #17 -:
януари 13, 2009, 12:21:28 »
Майче много гадно така да се надяваш да чакаш и накрая неееееее пак за другия път ужасно е ама
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #18 -:
януари 13, 2009, 12:25:10 »
И на мен ми казаха, че ниското кръвно е нещо нормално при бременност и изобщо да не се притеснявам. И моето си стои на 45/80 като цяло. Преди месеци ми се въртеше и ми беше едно шантаво, но сега се чувствам добре.
Лъвче, и аз не казах на моя лекар, че ходя на 4Д на друго място да гледаме бебчето. Май го приемат мн лично
.
И последния път когато бях при личния и го питам: "Вижда ли се вече полът?" А вече от 1 месец поне знаехме, че ще е
и той: "Амииии, без да съм на 100% сигурен, и не залагайте на това, но ще е момче." И ние с таткото: "Ами, ок". Без емоция
.
Дори следващия път, когато ходим, трябва да извадя от папката резултатите от другия лекар, за да не ги гледа
Майче, вашето бебе май много се крие...
срамежливко или срамежливка ще е
Не сте ли ходили на 3 или 4Д да го гледате?
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #19 -:
януари 13, 2009, 12:28:03 »
Диде,не сме ходили,защото тук това е доста скъпичко без направление
и не можеме да си го позволиме в момента...а направление даваг само ако има нещо нередно...
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #20 -:
януари 13, 2009, 13:41:08 »
Сега видях , че са ми излязли изследванията . Хемоглобина този път ми е по нисък 117, другите неща незнам какво означават
За урината пише : Белтък отрицателен, Билирубин отрицателен, Уробилиноген неувеличен,
4-5 левкоцита, плоски епителни клетки
Някой знае ли какво значи това дали е добре или лошо ?
Утре ще и ги занеса на док. да ги види , дано няма пак много хора
Активен
paolla
Ентусиаст
«
Отговор #21 -:
януари 13, 2009, 13:45:08 »
Цитат на: Luv4e в януари 13, 2009, 13:41:08
4-5 левкоцита, плоски епителни клетки
Някой знае ли какво значи това дали е добре или лошо ?
Утре ще и ги занеса на док. да ги види , дано няма пак много хора
Спокойно това е нормално, най-вероятно са ти изследвли урина, а не "стерилна урина", нормално е да има плоски епителни клетки9-това са мъртви кожички, по отношение на левкоцитите спокойно- и аз имах и док. каза че е нормално.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #22 -:
януари 13, 2009, 15:19:47 »
Мерси за инфото paolla
Инъче са ми завишени левкоцитите
WBC ( Левкоцити ) 13.2 G/L (3.5 -10.5 )
и някакви гранулоцити...
GRAN% ( Гранулоцити - % ) 81.4% (30.0 - 70.0)
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #23 -:
януари 13, 2009, 15:50:27 »
Лъвче, дано всико е наред, а за изнервянето, има ги и тези неща по поликлиниките ни!!
Майче, много жалко, че не сте разбрали пола на бебчето! Но имате още момент на изненада!!
Моите изследвания не са от най-добрите, нищо тревожно, но ще пия пак нещо за урината, желязо, че имам свободен желязо свързващ капацитет и глобулки също ще слагам!! Но здраве да е, важно е всичко да е наред!!
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #24 -:
януари 13, 2009, 15:59:30 »
Luv4e и на мен така, било нормално да са повишени левкоцитите през бременността, епит. клетки са нормални. Аз имам понякога бактерии, което е зле за урината.
maj4eto в това, да не се вижда пола на бебето има такава романтика и момент на изненада... аз самата дори мислех да не го разбирам до раждането, но милото настоя.
И един въпрос- моята лекарка е много стриктна, млада и амбициозна. Праща ме на всевъзможни изследвания, за да е спокойна. Принципно и аз съм ЗА. Ходих на първа фетална през 12г.с., после на биохимичен скрининг, резултатите ми са отлични. Каза ми да се запиша на втора фетална в 20г.с. и после във 22г.с. на ехокардиография. Мислите ли, че е трябва да отида, при положение, че няма никакви съмнения за някакви проблеми на феталната? Приемам мнения всякакви
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #25 -:
януари 13, 2009, 16:01:56 »
Luv4e не са ти лоши изследванията, не се притеснявай за повишените левкоцити, аз последният път като си пуснах урина имах 16 левкоцита, но бях минала и една бъбречна криза, уж се излекувах ама... целувки
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #26 -:
януари 13, 2009, 16:11:29 »
Ами щом казвате Мариянка , Vanilly и mmagi , няма от какво да се притеснявам!
Ще видим утре докито какво ще каже и така...
Днес пак ходих да гледам тайничко количките!
Искам вече да започвам пазаруването на бебешки неща , ама милото все ме спира!
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #27 -:
януари 13, 2009, 16:24:20 »
Лъвче и аз съм като теб
И аз все дърпам Димитър по детските магазини да ходим, той - рано било.
За сега сме купили само едни терлички с мечета и ги бяхме сложили под елхата. Ами, не може за всички да има по нещичко, само за малкия човек - нищо
Но иначе миналата седмица му напоръчах доста дрешки от LaRedoute.
Спря ли се вече на някоя количка? Аз съм набелязала няколко като: Loola на Bebe Confort, Byzz 4 на Quinny и още ... забравих. Но ще чакам да видим какви нови модели ще излязат за 2009. Изобщо до април ще гледам и решавам
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #28 -:
януари 13, 2009, 17:11:28 »
маги, моето мнение е, че няма смисъл, аз лично си правя само най-необходимото и на мен от феталната морфолофия ми казаха да ида и в 30 седмица, но моята лекарка каза, че няма смисъл, няма никакъв проблем, а само май се разминавам с ретина, и трабва според феталната морфология да родя 1 седмица по-рано и определено няма да ходя, но ти сама си преценяваш!!
Момичета, направо ви завиждам, че скоро ще купувате неща за бебетата, аз с този ремонт на колата съм предвидила финансово да иамам възможност да напазарувам всичко най-необходимо към началото на Април, още като взема заплата на 01.04 се юрвам с милото по магазините. Колкичка смо ще оставя за май месец, като се е родило бебчето.
Дайте ми адреси на магазини или поне имена, аз ще потърся в нета за всички покупки, предпочитам по-големите в които всичко е на едно място! За количка не съм гледала, ноискам да е до максимум 600 лв, да има летен и зимен кош, чанта и кошница за колата!
Активен
bebZz
Ентусиаст
«
Отговор #29 -:
януари 13, 2009, 17:42:55 »
mmagi на мен изрично ми каза, че щом нямам никакви проблеми на изследванията от 12-13г.с. няма нужда да ходя на други
Бяхме си днес във фемина и ще си имаме момченцее много съм доволна
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Нагоре