Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 00:29:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ, фотографи, видеоопратори!
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ, фотографи, видеоопратори! (Прочетена 234462 пъти)
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
Отг: DJ, фотографи, видеоопратори!
«
Отговор #315 -:
май 06, 2009, 16:18:47 »
ДЖ който направи моята сватба бе страхотен толкова лъчезарен човек и не на последно място специално за моята сватба си бе взел риза в същият цвят както и водещата всички от екипа бяха в тон с окрасата.DJ СЕ КАЗВА цЕЦО и той е от града на тепетата
Активен
dessii
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #316 -:
май 06, 2009, 22:43:42 »
здравеите момичета, някой има ли отзиви за фотограф Васил Николов от София?
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #317 -:
май 06, 2009, 23:20:50 »
liva82
, искам да те питам некое друго въпросче!
Ама как го написах само!
Каза, че сте имали водеща. Бояна ли се казваше? И ако е тя, би ли ми казала какви са ти впечатленията от нея?! И кой ти беше видео и фотото също? И разбирасе по някоя дума и за тях. Благодаря ти
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #318 -:
май 07, 2009, 00:34:03 »
Момичета да ви попитам ... Аз съм от Пловдив, бъдещият ми съпруг е от Димитровград, кумовете също са от неговия град, сватбата ще се състой в Пловдив и така.... На мен ми се иска фотографа да запечата всеки един момент от моята подготовка (фризьор, гримьор, обличане и т.н.), но в същото време фотографа е необходим на друго място, според мен ми трябва още един такъв само за няколко часа. Но този човек дали ще се съгласи? Вие има ли ли сте такава ситуация и как я решихте? Надявам се да сте ме разбрали какво искам да ви кажа и попитам, че май звуча доста объркано!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #319 -:
май 07, 2009, 07:47:02 »
Цитат на: eli_berberova в май 06, 2009, 23:20:50
liva82
, искам да те питам некое друго въпросче!
Ама как го написах само!
Каза, че сте имали водеща. Бояна ли се казваше? И ако е тя, би ли ми казала какви са ти впечатленията от нея?! И кой ти беше видео и фотото също? И разбирасе по някоя дума и за тях. Благодаря ти
най добре влез в сватбата на лива или свършена и несвършена работа там подробно съм описала кой е спомогнал за всичко..за да не спамим
Активен
stuardesata
Регистриран
«
Отговор #320 -:
май 07, 2009, 09:42:28 »
Г-н Балевски,
в отговор на вашето изказване, че несмятаме да отделим време за фотосесия-напротив. Точно заради това преглеждам форумите,събирам мнения от хора минали по този път.Може би не съм отправила правилно запитването си или сте ме разбрали погрешно , за което съжалявам.
Поздрави
Активен
stuardesata
Регистриран
«
Отговор #321 -:
май 07, 2009, 14:22:30 »
Здравеите, някой има ли отзиви за фотограф Маргарит Гарванаов от София?
Моля пишете ми?
Активен
nikol_80
Новак
«
Отговор #322 -:
май 07, 2009, 15:21:56 »
Здравейте и от мен! Аз също съм нова в сайта и също ви моля за помощ.Моята сватба ще бъде на 04.07.2009г., така стана че решихме на бързо да организираме всичко.Но се натъкнах на проблем. След последната сватба, на която бяхме на братовчетката на бъдещия ми съпруг бяхме решили на сто процента, че дойде ли момента да правим сватба ще ангажираме DJ Vale, беше невероятно.Но за наше огромно съжаление, той е ангажиран за тази дата.Моля Ви да ми препоръчате друг добър DJ, който да води изискано и да бъде интересно за гостите.Но с това проблемът не се изчерпва фотографа и видеооператора, които по принцип работят с Ди Джей Вале също са заети
, за това ви моля да ми препоръчате други. Но май всички добри за ангажирани вече...Предварително ви благодаря!
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #323 -:
май 07, 2009, 15:54:23 »
И аз исках два фотографа - един за подготовката на булката и един за младоженеца и кумувете. Та нашият фотограф ще изпрати асистента си при младаженеца, като при него ще отиде и видео оператора. Защо не питаш твоят фотограф за същия вариант или пък само видеото, а после ще извадите снимки от филма (не са като от фотограф, но е вариант)
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
«
Отговор #324 -:
май 07, 2009, 16:40:43 »
Здравейте, някой има ли представа или ползвал ли е услугите на БГ Фото. В сайта им има хубави снимки и клипове, но няма имената на фотографите и операторите. Ако някой знае нещо за тях ще съм му много благодарна да сподели.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #325 -:
май 07, 2009, 16:42:44 »
И аз съм с двама фотографи и мисля,че определено така е по добре,за да може всичко да е снимално подробно!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #326 -:
май 07, 2009, 17:24:34 »
Не искам да съм мнителна, но как така става, че три момичета коментират колко е невероятен ди-джей вале и трите са с по 1-2-3 мнения?!? Просто ми стана странно. че дори едното момиче ми пис ана ЛС. Кажат колк оса добри и после никакви ги няма, а уж сватби готвят...може и да бъркам, де!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #327 -:
май 07, 2009, 21:07:13 »
Нещо ми "миришат" тези работи с DJ-я, който работи за удоволствие от близо 3 години /според инфото от сайта му/. Активно се препоръчва и в други форуми с подобна тематика. Как става така, че спи зимен сън и хоп в два-три форума. През изминалите 3 години на фотосинтеза ли е бил. Не съществува изобщо в пространството. Интересна работа !
Активен
max_mara
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #328 -:
май 07, 2009, 21:38:48 »
Здравей nikol_80, мога да ти препоръчам още двама Ди Джея. Емил Костурков за него също съм с добри впечатления.При него силния момент е посрещането в ресторанта на младоженците.Мога да ти кажа за него, че е по-старите Ди Джеии, но също на високо ниво.Другият е Ди Джей Хорхе.Аз лично предпочитма от двамата Емо.Кординати ще ти пусна на лични.....
Активен
Tierra
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #329 -:
май 07, 2009, 22:28:23 »
Съфорумки и съфорумци, помагайте. Препоръчайте ми DJ за София. За мое огромно съжаление DJ Стоян е зает за нашата дата а бях чела страхотни отзиви за него. Ако някой има координатите на DJ Христо Станков (ако не се лъжа, така се казваше) please пратете ми на лични. Сърдечно мерси
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...