Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 13:55:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бележка от психодиспансер?  (Прочетена 218692 пъти)

Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: май 18, 2010, 12:54:35 »

На нас не са ни искали копие на личната карта, а само на едно листче с трите имена и ЕГН-тата на кумовете. В деня на сватбата искат четирите лични карти.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #301 -: май 18, 2010, 13:49:32 »

О, то в деня на сватбата е лесно, дотогава е трудното, защото всеки е от различно място, а едва днес разбрахме, че няма да стане в деня на сватбата с документите, защото в общината не са знаели, че 23-ти е почивен ден. Та ще се довозим до Свищов и обратно в четвъртък и после в събота вече с компанията айде пак натам. А утре ще ходя пък до психото за документ, защото жената не разбрала какво я питам и ми беше казала, че не трябва, а днес ми каза, че трябвало.
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: май 18, 2010, 14:05:14 »

su_to, не знам дали навсякъде е едно и също, но ние като кумувахме, булката ми се обади от гражданското да ме пита за ЕГН-то  smile - и тя милата, не знаела предварително, че ще и трябва тази информация. Не е имало проблеми. Успех  give_rose
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #303 -: май 18, 2010, 14:05:58 »

На обратната страна на декларацията трябва да напишеш имената и ЕГН-тата на кумувете. Когато подаваш документите проверяват ги в системата и това е. Тези неща можеш да ги напишеш и на място, при подаването.
 Offtopic Мен около 10 мин. не можаха да ме намерят, излизаше, че няма такова лице. Ние подписахме в община Студентска и много се забавлявахме. Госпожата, която ни приемаше документите беше много романтично настроена и успя да ни създаде настроение.
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
**
Публикации: 76

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: май 18, 2010, 22:45:42 »

Днес и ние минахме през идиотщините на Обредния дом във Варна.....
Върнаха ни, защото печатите на лекарката били квадратни, а не кръгли..... beating
Направо съм влюбена в тези хорица хубави и направих група във Фейсбук, за да се опълчим заедно!
Който иска - може да споделя преживяванията си тук :
http://www.facebook.com/group.php?gid=100424330005959&ref=mf#!/?ref=home
« Последна редакция: май 18, 2010, 22:47:37 от sn0wflake » Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: май 19, 2010, 13:36:58 »

Върнаха ни, защото печатите на лекарката били квадратни, а не кръгли..... beating

Това сериозно ли?! Абе кога ще ги хване някой изкъсо тия смотаняци бе!... Качват се на главите на хората! tuktuk
Интересно ми е къде пише, че печатът трябва да е кръгъл...  crazy
Активен
jeki
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: май 19, 2010, 14:00:38 »

Момичета имам въпросче не знам може и да Ви прозвучи глупаво,но ние ще сме с изнесен ритуал това означава че седмица или дни преди сватбата ще подпишем в ритуалната,двамата с милото ли трябва да отидем да се запишем или може аз да отида без него....Понеже нали три мецеца преди сватбата трябва да се запишем а вече мисля че е време.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: май 19, 2010, 14:08:32 »

jeki, според мен дори сте позакъснели, ние се записахме през декември за август, това в София. Може в други градове да е различно, не знам.
По принцип искаха да видят двете лични карти, така че ако имате възможност отидете двамата. Ако не, би трябвало и сама да можеш, само че ще ти трябва и неговата лична карта.
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: май 19, 2010, 14:15:12 »

Мерси много asseto, ние през декември ходихме но ни казаха че е мн рано да отидем 3 месеца преди датата на сватбата а тя е 04.09
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: май 19, 2010, 14:39:24 »

jeki, във Варна ние като ходихме трябваше да отидем двамата, защото и двамата подписвахме едни декларации, че не сме имали предишни бракове, че искаме да сключим брак на определената и още нещо май имаше ама не се сещам, но помня че всичко се подписваше от двамата. това е за Варна, незнам... може в София да е различно.
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: май 19, 2010, 14:44:58 »

По принцип може в София да е така,но аз съм от Бургас ще отида да питам и ще видим как е в нашата ритуална зала.... smile
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: май 19, 2010, 15:50:43 »

Да, най-добре питай, че май на различните места си създават различни "правила"...
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: май 19, 2010, 17:47:05 »

Само за София мога да споделя опит, когато отидох да записвам дата, бях сама, но носех и двете лични карти (изискват ги задължително). После, една седмица преди сватбата, трябва да отидем да занесем попълнените декларации, заедно с медицинските. За второто ходене не съм питала дали трябва да сме заедно, но съм намислила да го замъкна и половинката ми - поне от обща култура да знае къде се ходи, като реши човек да се зажени  blum
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
**
Публикации: 76

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: май 19, 2010, 17:51:21 »

Това сериозно ли?! Абе кога ще ги хване някой изкъсо тия смотаняци бе!... Качват се на главите на хората! tuktuk
Интересно ми е къде пише, че печатът трябва да е кръгъл...  crazy

Там е работата, че никъде не пише!Нито пише какви изисквания към които и да било документи имат.
За целта днес се чух със Защита на потребителите, които останаха втрещени направо  shok
Обясних им цялата ситуация и това, че ни взеха парите за услуга, която ни отказаха, но трябва да се обърнем към Общината.ЗП не могат да направят нищо по въпроса - жалко....
Та цял ден от отдел Жалби в Общината никой не вдига телефоните - аз обаче съм ГАД и няма да оставя нещата така!  diablo

Следва продължение .......
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: май 19, 2010, 20:22:12 »

Винаги съм "за", когато хората си търсят правата!
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: