Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 15:27:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 7 част  (Прочетена 158460 пъти)

svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 09, 2009, 09:52:53 »

Пълна кръвна картина може да се прави и профилактично. Аз си правих декември, просто така, за да знам какво се случва в тялото ми. По принцип профилактично се прави, или ако има съмнения за някакъв проблем. От там могат да се разберат много неща и ако е необходимо да се задълбае в други изследвания.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 09, 2009, 10:00:14 »

plamik, аз защо си мисля, че и на Ники Кънчев и на Крум Савов близнаците им са инвитро. Ако искаш да имаш близнаци ти го пожелавам от сърце!
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 09, 2009, 10:17:02 »

На мен от пълната кръвна картина ми откриха ниско желязо и хемоглобин. От любопитство си пуснах и за кръвна група.
Не мисля, че 30 годишните са "престарели" - че на колко трябва човек да прави деца?
И аз си мислех, че ще стане от първия път щом спрем да се пазим, ама не е точно така явно. Но и е мит, че трудно се забременява от дългогодишен партньор, според мен. Стискам палци на всички  good
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 09, 2009, 10:39:16 »

Рени, valka27, пожелавам ви наистина доктора ми да е познал girl_wink и в най-скоро време да се похвалите PREGQ
А относно възрастта на бебеправещите мисля,че при жените е по-трудно като минат определена възраст crazy
Сигурно ще се съгласите с мен,но преди години са правели децата доста по-рано отколкото сега,майка ми примерно на моите години вече е имала 2 Kinder
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: януари 09, 2009, 11:06:42 »

Мисля че заразлика от нашите майки и бащи ние сме подложени на много голям стрес и нездравословен живот и затова нещата са различни.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: януари 09, 2009, 11:17:50 »

Да Гери е права, майка ме е родила мен на 25 почти 26, а сестра ми на 30.И за двете не са се мъчили много просто е станало.Така че спокойствието си оказва доста влияние.
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: януари 09, 2009, 16:19:44 »

Здравейте мили мой сладурки, днес вече се реших и ходих на доктор да видим какво става, че не ми идва. За мое най-голямо съжаление нищо не можахме да видим на 100%. Лекарката не беше сигурна дали правилно е видяла и каза в понеделник пак преди да отрече или потвърди новината, защото трябвало преди преглед да изпия доста течности, че да се видело ясно и ако има нещо да получа по-хубава снимка. Така, че стискайте палци в понеделник най-после да се сбъдне мечтата ми.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #37 -: януари 09, 2009, 16:24:01 »

Рени много  Good luck Good luck Good luck А теста какво показва? Кръвен правила ли си?
 Ох, дано не са напразни надеждите ти Girl_sing
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: януари 09, 2009, 16:25:25 »

Рени с теб сме, дано да е най-хубавата "снимка" на света, тази която си мечтаеш от толкова време. Незнам как ще изтраеш до понеделник  Girl_hide
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: януари 09, 2009, 16:26:37 »

Рени, имаш стиснати палци - мноогооо  Good luck
Чакаме те с хубавата новина. Наистина - тест прави ли?
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 09, 2009, 16:26:53 »

Рени,стискам палци Bravo,дано да е  PREGQ give_rose Good luck
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: януари 09, 2009, 16:45:40 »

mariana и bubka, правих два теста, малко след като ми закъсня и в понеделник, но са отрицателни. Проблемът обаче е, че според мой познат лекар може тестовете да не отчитат правилно, защото през последните месеци съм пила дуфастон и той можело да окаже влияние и засичането на бременност чрез тях да стане доста по-късно. Днес като отидох при лекарката тя ми каза, че ако в понеделник не се види нищо ще правим кръвен тест. Каквото и да е искам да знам. Да ми дойде и да ми свърши или да се запиша в другата тема, но е крайно време притеснението ми да приключи. Гледа ми всички изследвания, който съм правила, дори и спермограмата на Иво от преди няколко месеца й показах и тя само я погледна "А, те може да си свършат работата бе. Твоите девойки що не са ги пуснали досега?" Oh my ... Oh my ... Oh my ...

Герганче, ще изтърпя до понеделник без никакви проблеми. Ако тогава има добра новина ще съм най-щастливия човек, но със сигурност разочарование няма да има. Продължаваме напред. А ти защо се отказа от нашия клуб, какво не ти хареса при нас?

Така или иначе съм решила нищо да не казвам на Иво поне до понеделник, че той няма да може да издържи два дни и само това ще говори. Горкия той колко много иска да е баща.

Ако знаете как съм се смяла днес в кабинета на лекарката. Предлага ми кафе и аз не благодаря мирише ми на лошо. Тя ме гледа странно, но нищо не казва. След малко ми казва "Ти пушиш ли?" и аз "Ами от време на време". И тя отново" Понеже си ми последната пациентка за днес искаш ли да запалим по една цигара". И аз "Ами не искам, става ми гадно". И тя а бе ела в понеделник без да ходиш до тоалетна сутринта да те видим що не ти се пие кафе. crazy Шантава история.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: януари 09, 2009, 16:49:26 »

Рени  Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck Good luck
най-искрено ти пожелавам добра новина в понеделник!
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: януари 09, 2009, 17:01:41 »

Рени, и аз силно стискам палци в понеделник да се похвалиш  Good luck Good luck Good luck Good luck
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: януари 09, 2009, 17:03:28 »

Рени,

Аз рядко пиша в темата...но пък редовно я следя, ако аз бях на твое място нямаше да чакам понеделник. Още утре бих отишла в най-близката лаборатория и бих си пуснала кръвен тест.

Много се радвам за теб  Bravo, още повече че май имаш не един а два-три признака! /кафе, цигари, липса на м....

Ха дано!Стискам палци good
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: