Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 14:26:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161604 пъти)

viki2007
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #510 -: март 09, 2009, 11:37:58 »

момичета имам най-красивия подарък-ако знаете от кога си мечтая за такъв шал yahoo yahoo yahoo yahoo
                           БЛАГОДАРЯ СЕЛВЕТ
а свещите ще използвам в първия подходящ момент Wink,за картичката нямама думи-толкова човешка и лична-ЕМОЦИЯТА Е НЕВЕРОЯТНА
       БЛАГОДАРЯ       БЛАГОДАРЯ     БЛАГОДАРЯ       БЛАГОДАРЯ       БЛАГОДАРЯ         БЛАГОДАРЯ     
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #511 -: март 09, 2009, 11:44:52 »

Хайде и аз успях да кача подаръкът ми за 8 март в галерията ми Wink.Исках да ви покажа кутията и отвътре как изглежда,но нещо не може да ми се прикачи другата снимка angry
Активен
viki2007
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #512 -: март 09, 2009, 11:49:15 »

аз съм малко притеснена-моето момиче нищо не казва-ами ако е останала разочарована от моя подарък sad
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #513 -: март 09, 2009, 11:51:00 »

И аз вече имам подарък.Моята осмомартенка се оказа jasmine .Благодаря ти миличка.
Подаръка е стилна рамка за снимка и кутийка за бижута.Снимки довечера.За съжаление няма да го видите опакован защото го отворих веднага в пощата.
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #514 -: март 09, 2009, 12:04:51 »

Страхотни подаръци сте получили всички.... Bravo на всички мартенки give_rose

Аз съм все още от чакащите..... good Надявам се все пак скоро да си получа подаръчето.... crazy
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #515 -: март 09, 2009, 12:24:18 »

Ето и обещаните от мен сникина моя подарък  smile danceg Bravo
Има и други снимки в галерията ми smile
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #516 -: март 09, 2009, 13:24:09 »

Оле Drudge  и аз му обяснявам че сигурно си имала нещо предвид щом е в кавички  blum Но просто темата "николай" е взривоопасна за него, ама щом вчера получих роза няма проблем, минало му е вече  girl_wink
Много красиви подаръци имате всички  Wink
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #517 -: март 09, 2009, 14:06:15 »

Ехооооо, аз си получих подаръченцетооооооо.

Много благодаря на misskapriss. Подаръка е страхотен. Мартеничките също. Аз много обичам да пия кафето си в голяма чаша и етооооо - вече си имам. Не съм снимала, но обещавам скоро и снимчици

Свеща е много красива - ще я използвам в специален момент  twohearts twohearts twohearts

Чак сега видях че си получила подаръка. Много се радвам че ти хареса. Аз вече се бях отчаяла че никога няма да го получиш. Радвам се че е пристигнал и ти харесва. Картичката я правих сама, купих картон, принтих, рязах, лепих. Дано и тя да ти е харесала smile blush
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #518 -: март 09, 2009, 14:09:26 »

Аз пък така съм ядосана на себе си.  diablo Не съм си дала телефона на моята мартенка и куриера е идвал докато бяхме на разходка, а сега пък не мога да се свържа с него.  diablo Вече нямам търпение да си видя втория подарък.  danceg
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #519 -: март 09, 2009, 15:21:37 »

Куриера бе така добър да се върне и да ми донесе така очаквания от мен подарък!  danceg
Много благодаря на Данитка за страхотния подарък, който е албум за 200 снимки с място за надписване отстрани, много сладка кожена рамка за снимка и едно готино боди за Жорко!  danceg Много съм щастлива и доволна от подаръка, въпреки притесненията на Дани, че може и да не ми хареса подаръка (незнам защо се е съмнявал въобще  crazyYes danceg yahoo
Ето ви и снимков материал:

Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #520 -: март 09, 2009, 15:23:36 »

момичета имам най-красивия подарък-ако знаете от кога си мечтая за такъв шал yahoo yahoo yahoo yahoo
                           БЛАГОДАРЯ СЕЛВЕТ
а свещите ще използвам в първия подходящ момент Wink,за картичката нямама думи-толкова човешка и лична-ЕМОЦИЯТА Е НЕВЕРОЯТНА
       БЛАГОДАРЯ       БЛАГОДАРЯ     БЛАГОДАРЯ       БЛАГОДАРЯ       БЛАГОДАРЯ         БЛАГОДАРЯ     

Мила много се радвам, че си харесала подаръка  smile
Искренно се надявам да съм уцелила шалчето (но ми се видя толкова красив че неможах да устоя и си купих и за мен smile само чче е в лилаво smile )
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #521 -: март 09, 2009, 15:30:35 »

И аз много се притеснявам че на моето мартенче няма да й хареса подаръка, тука все някакви оригинални идеи.......а моя е толкова обикновен  cray blush Утре до обяд да не излиза никъде, че ще дойде куриера good Даже да го опаковам нямах време .... на следващия празник обещавам да се реванширам подобаващо  pleasantry
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #522 -: март 09, 2009, 15:35:42 »

Ето, че и аз мога да се похваля с прекрасен подарък  yahoo Много благодаря на d_petrovska, защото ми е избрала прекрасна кутия за бижута, която още тази вечер ще запълня  yahoo Дени, много ти благодаря и за картичката и за комплекта четки за грим, които със сигурност ще влязат в употреба, тъй като обичам и да се цапотя  MANICURE Въобще, много е приятна цялата тази еуфория около получаването на подарък-изненада от мартенка-изненада  Girl_hide

Ето и снимка:

* podarak.jpg (63.74 KB, 373x665 - видяно 232 пъти.)
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #523 -: март 09, 2009, 15:41:27 »

Момичета, подаръците ви са страхотни!! И аз с нетърпение чакам да сиполуча моя подарък!И да разбера от кой е!!! Браво на всички за оригиналните и стилни подаръци!
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #524 -: март 09, 2009, 16:16:59 »

Su_to  е моята мартеничка.... сега очаквам моето момиче да се включи все се надявам днес вече да си получи подаръчето...

Ихаааа и аз си имам подаръче! yahoo
Благодаря ти Ани за страхотната изненада!  give_rose Много закачлив и от полза подарък.....

За любопитните снимков материал довечера!

Много благодаря good
Активен
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: