Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:36:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161675 пъти)

Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: март 06, 2009, 09:14:22 »

Аз вчера отидох да дам подаръка на адреса, посочен от моята мартенка, но не успяях, така че нека да чака днес приятна изненада blum
 Аз едва се сдържам да отворя моя подарък и май ще го отварям вече DANCE
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: март 06, 2009, 09:55:13 »

Току що дойде куриера и моята  мартенка да си чака подаръка  yahoo yahoo yahoo
Срока за получаване е до утре на обяд  smile
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: март 06, 2009, 10:10:07 »

Моето момиче снощи ми писа смс че е получила подаръка и много го е харесала за което се радвам  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Но няма да издавам ще изчакам тя да се похвали danceg
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: март 06, 2009, 10:13:46 »

Здравейте принцесиии!!!
Аз пък си имам подаръъъкккк!!! yahoo
Моята мартенка е Дидето, на която благодаря много за прекрасната кутия за бижута и невероятната рамка за снимка! Миличка, вчера бях в университета от 8  до 20:15 и просто нямаше как да пиша, че съм си получила подаръка! За това ти писах смс-че, че съм го получила, като се прибрах най-сетне в къщи!
Та, да ви разправям....стоя си аз в университета и чакам за едно упражнение, милото беше с мен, че ходихме да хапнем заедно, и изведнъж ми звъни телефона...едно такова международно както се казва  blum и един мил куриер ми обяснява, че е на 4-5 минути от нас, пък у нас няма никой!  shok И аз какво да правя - звъня на брат ми - той на училище, звъня на сестра ми - и тя на училище, наще на работа, Жоро при мен...и му звъннах обратно на куриерчето...И му обяснявам:"Слушай, в нас освен кучето и котките няма никой...Влизай спокойно, то кучето ни е голямо и много лае, ама е вързан и няма да те стигне, остави ми подаръка пред входната врата, пък до час ще има човек в нас и ще го прибере..." И той, милия, какво да ви каже, аз бях толкова убедителна, че нямам време да се занимавам с неговата фирма, че ми го оставил пред вратата, а пък скъпия ми бъдещ мъж се изстреля от Студентски град да ми прибира подаръка от вратата  tease
Та така...имам си вече разкошна кутия за бижута, в която си подредих моите още снощи (в организиран безпорядък, разбира се, да не изневерявам ся на себе си баш  Wink ) и рамка, за която ще вадим някоя готина снимка, да си я сложа!!!А картичката беше с един страхотен и много силен текст, много ме трогна! Ама снимки не мога да сложа днеска, че съм на работа цял ден!  tease Скоро, обещавам!!!
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: март 06, 2009, 10:16:25 »

Ехххх Гери радвам се че си го харесала мила blush blush blush
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: март 06, 2009, 11:03:06 »

На пък да ви е яд - и аз си имам подарък вечеееее

Обажда се някакъв непознат номер и аз принципно не вдигам да такива, ама викам аааайде - ще вдигна. И някакво момче ми разправя пратка туй-онуй "ДЗИ нещо говори ли ви?" ОООООО викам - говори ми и още как blum Та отидох да си го взема, че не беше нацелил входа милия и сега си имам гоблен (който нямам), свещник със свещ да ми напомня за Бургас tease, 2 мартенички (бая се почудих коя ли е за мен tease) и съм се накичила вече и една СУПЕР картичка. yahoo Много съм щастливаааааа. Подаръка е супееерррр. Благодаря на GUCCI  give_rose kiss2 girl_in_love

Снимки ще пусна довечера good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: март 06, 2009, 11:15:00 »

Мила Злати радвам се че подаръка ти е харесал.Ако знаеш що гоблен изгледах докато го харесам а за първи път влизам в магазини за гоблени.Радвам се че свещничето си е изиграло ролята да ти напомни за морето.Надявам се и опаковката да ти е харесала защото е лично мое дело и е сътворена с голямо желание.А за мартеничките тази със закопчалката беше предназначена за теб а другата за половинката ти.Чакам да го видя избродиран гоблена.А това с ДЗИ много се смях ама така е като използвам служебния куриер.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: март 06, 2009, 11:21:10 »

Да беее, за мартеницата ми стана ясно - то нямаше как тази да е за Жоро tease - направо си го представям с мартеничка от мъниста sarcastic И опакувката беше супер, даже съм си сложила пеперудката тука на бюрото good
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: март 06, 2009, 12:12:16 »

И аз си имам подаръъъъъъъъъъъъъъъъъък!  yahoo yahoo yahoo
Аз нали знам кой ще ми подарява, та разбрах, че е пуснат вече и го очаквах днес и тъкмо се канех да полягам да доспивам, докато Жорко спи и ми звъни телефона. Като видях непознат номер и ми стана ясно кой е и веднага вдигнах. Даже бях още по пижама.  blush Та много благодаря на aleksa_sm за страхотния подарък!  give_rose give_rose give_rose
Ето в каква хубава подаръчна чантичка беше:

Беше и в найлонова много сладурска торбичка, но не съм го снимала така.  pardon
Ето и самия подарък или по-точно подаръци!  Girl_hide

Един страхотен албум за снимки, в който мисля да изкарам различни размери от сватбата, защото той е такъв, че могат да се слагат различни размери, а ние така и не си направихме хубав сватбен албум, освен обикновен албум със снимки.  danceg Другото е отливка за крачето на бебо, за което също съм много доволна и скоро ще се уползотвори!  Yes Също така и много хубава картичка, която е много хубаво надписана - думите много ме трогнаха наистина!  good give_rose
Ето и албума по-отблизо!  good

Много е готино с тия подаръци, не мога да се нарадвам.  danceg А утре очаквам и другия си подарък, за който също нямам търпение да разбера какъв е!  tease Girl_hide
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: март 06, 2009, 12:20:43 »

Мими много се радвам, че ти е харесал подаръка smile. Много се чудих, защото прочетох какво предпочиташ, и за Жорко мислих да взема някаква рамка, но като видях отливката взех нея, защото остава по-различен спомен от милите бебешорски дни. Wink 
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: март 06, 2009, 12:28:08 »

Мими, подаръка ти е страхотен  Bravo Браво за избора на Алекс give_rose
Много красоти  много нещо danceg
Аз като съм се зачела в писанието на бебче на мечо и някой ми клипна на мобилния та подскочих направо не знам дали е куриер, че те имат този навик ама ще се разбере DANCE
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: март 06, 2009, 13:48:20 »

Момичетаааааааааааааааааааааааааа и моя подарък е тук!  yahoo yahoo yahoo Половинката ми се обади да ми каже, че е в пощата и ще му го дадът на него. Нямам търпение да се прибирам и да разопаковам......А повече подробности довечера! Мило, осмомартенче успокой се....подаръкът е на лице с изключение на геройски загиналите нерви от притеснение.  heart heart heart
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: март 06, 2009, 13:51:28 »

Милички аз да се похваля, че преди малко получих картичка и мартеничка от svetli.Тя беше моята Снежанка и сега е решила да ми прати и картичка за което мнооооооого се радвам и съм и искренно благодарна.Много готино ми стана и сега се хиля като ръпана краставица, а и картичката е страхотна, пролетна.Светли много ти благодаря  give_rose
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: март 06, 2009, 14:05:19 »

Благородно ви завидях,моя дори и да дойде,най-рано другия петък ще си го видя smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: март 06, 2009, 14:27:21 »

plamik, коя е твоята осмомартенка?
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 39   Нагоре
  Изпечатай