Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 22:41:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161695 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: март 04, 2009, 13:51:11 »

Мацки, страхотни подаръци !!!

и аз успях днес да пратя моя по Спиди (тоест баща ми свърши тази работа)  blush Само се моля да стигне невредим при моето осмомартенче  Girl_hide и да й хареса, разбира се  blum
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: март 04, 2009, 13:53:20 »

Фиама, честит подарък. Много е хубав. Честно да ти кажа завидях ти за подноса. много функционален. Браво на Слънце.  Bravo Bravo Bravo

Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: март 04, 2009, 15:06:55 »

Такаааааа и аз да се запиша.Получих си подаръка  yahoo yahoo yahoo Имам си игра на думи.Аз много обичам подобни игри и довечера ще разбия милото на нея Wink
Имам си и много красива картичка, както и сладурска мартеничка.
Много благодаря на моята осмомартенка Блещучка(Гери)  give_rose give_rose give_rose
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: март 04, 2009, 15:51:02 »

Ааааа,аз получих загадъчен sms от моята мартенка,но не казва коя е.... pardon Curtsey
аз моя ще го пращам утре.ще ви държа в течение като разбера нещоооо
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: март 04, 2009, 15:59:13 »

Момичета, и аз си изпратих моя днес по куриер!! Надявам се утре да е при моето момиче!! Искрено се надявам да и хареса подаръка и да го няма точно това.... Сега ще гледам кой какво е получил, а и аз си чакам вече моя подарък... danceg От кой ли е? give_rose
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: март 05, 2009, 11:40:21 »

Мацки, страхотни подаръци !!!

и аз успях днес да пратя моя по Спиди (тоест баща ми свърши тази работа)  blush Само се моля да стигне невредим при моето осмомартенче  Girl_hide и да й хареса, разбира се  blum

Подаръка пристигна цял и невредим и предизвика смут в офиса какви са тези подаръци, при това толкова големи по никое време tease Събрах етажа докато го отворя  blush Много ти благодаря за страхотния подарък, мисля че още довечера ще кацне на масата в хола smile А подаръка е свещник, много красив. И сега не ми се смейте на обяснението: нещо като голямо листо на крачета е, а отгоре има 3 стъклени чашки с чаени свещи в тях. Много по-красиво и нежно е от обяснението ми.

Solecito  много благодаря отново за прекрасния подарък!  kiss2 kiss2 kiss2
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: март 05, 2009, 12:04:08 »

Привет мацки! Страхотни са ви подаръците  Bravo . Аз моя го пратих и дано стигне невредим. Още повече се надявам да се хареса. Само забравих да напиша, че едната част от подаръка е за малката дама на моето осмомартенче. Но си мисля, че ще се подразбере... blush
И момичета, ама слагайте и снимки да се любуваме и ние на страхотните ви подаръциииииииии.  tease
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: март 05, 2009, 12:26:20 »

Имам си подарък!!!!!  yahoo yahoo yahoo
Много съм радостна, подаръка е страхотен!!!!!
Много благодаря на Мили - Vanilly!!! give_rose give_rose give_rose Оцелила си на 100%!!! Тази книга я нямам, а колко време се каня да я купя blum. Много съм щастлива, с такова удоволствие ще я прочета, на един дъх yahoo yahoo yahoo!!!
Сега да разкажа за подаръка - към 11:45 храня аз бебко и се звъни на вратата. Отварям и куриера ме пита чакам ли пратка, и аз "Дааааа". Едвам се стърпях да нахраня бебето и като се заех да разопаковам. Страхотно е опакован, много стилно!!! Wink И вътре "Цифрова крепост" на Дан Браун yahoo, картичка със страхотнто пожелание give_rose и три много сладки мартенички yahoo.

Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: март 05, 2009, 12:27:55 »

Алекс, страхотен подарък си получила. Приятно четене!!!

Bravo на осмомартенката Мили - Ванили.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: март 05, 2009, 12:28:04 »

ЕЕЕхх страхотни неща ви подаряват момичета
Аз чакам и моето дете днес да се похвали с подаръка ма да видим дали ще пристигне smile
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: март 05, 2009, 13:18:14 »

Браво на момичетата за прекрасните подаръци!  Bravo  Bravo  Bravo
И моят вече пътува към една дама. Много се притеснявам дали ще й хареса. Като гледам вие какви хубави подаръци избирате... аз съм зле с въобръжението  blum
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 05, 2009, 13:50:28 »

И аз днес пратих моят подарък и започнах с притеснението ами ако не се хареса cray
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: март 05, 2009, 14:03:42 »

Еха, камък ми падна от сърцето!!! Така се радвам, скъпа Алекса, че подаръка ти е харесал!!! Много се притиснявах да не си я чела тази книжка, но пък и много ми се искаше да отговаря на посочените ти желания за подарък...аз самата съм на тема четене на книги и знам каква тръпка е!!!
Опаковката е мое творение girl_wink
Приятно четене!!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #403 -: март 05, 2009, 14:22:39 »

Аз тъкмо пак се върнах и първата ми работа, естествено, да погледна тук. Днес са ми пуснали колетчето, дано да стигне невредимо, че се пробвах, пробвах да го опаковам красиво и накрая реших, че може би е по - добре да стигне цяло, освен ако моето късметче не обича пъзели и поксипол. Хихик. (Къде е намигащото човече в тези емотикончета?)

Пък при мен куриерите досега никога не са пожелали да идват, затова го пуснах по пощата, жената каза, че много бързо ще стигне. Не им се разкарва на лошите лошъри.  sad

Реших подаръка в стил "за всекиго по нещо" и сега стискам палци, дано поне едно от нещицата да върже.  blush
« Последна редакция: март 05, 2009, 15:20:26 от Su_to » Активен
tanianikolova
Сватбар
Публикации: 167

на мама златото

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: март 05, 2009, 14:52:28 »

и аз най-накрая успях yahoo. Мойто мъжо отиде да го пусне. Така че някой да се готви да получе подарък.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: