Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:46:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161717 пъти)

Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: февруари 28, 2009, 19:42:01 »

Аз купих подаръка за моята мартенка  yahoo yahoo yahoo
Нямам търпение да и го дам ....хем,че малко ...сега като се замисля май направих грешка в избора,нооо да видим  blush blush blush
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: март 01, 2009, 00:59:47 »

Ииии...една мацка хубава да се готви за подарък днесс... tease

Безкрайно много благодаря на Гери за страхотния подарьк.
Утре ще пиша повече.
Целувки и благодаря за хубавата изненада!

01.03.2009

И аз да се отчета , че получих страхотен подарък от Гери /бебчето на мечо/  yahoo
В петък бях на работа и куриера се обади че е пред нас , казах му "Чакай ме пред блока , след 2 минути идвам"  sarcastic , палих колата и айде да си взема подаръка , нямах търпение да го отворя и като го отворих ...  Oh my ... cray , страхотни неща просто - едно жълто пате което казва "ПА-ПА" за Ивет, страхотен сет за маникюр в червено , на който страшно се зарадвах и разкошни мартенички  yahoo yahoo
Искрено ти благодаря Гери за чудесния подарък , наистина , трогна ме и ме зарадва  give_rose

Снимки по-късно , обещавам  girl_wink
« Последна редакция: март 01, 2009, 09:55:55 от Tеди » Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: март 01, 2009, 10:13:52 »

Злати, какво представлява подарък за малкия Мики? Това пате така е грейнало, че ми привлече вниманието още от първия поглед.
това пате е метър , който започва от 90см и се слагат снимки като е на 90см, на метър на метър и 20 на метър 40 и така до 1.70 :)м много е готин аз съм влюбена в него smile а и моя мъж много го хареса. smile Благодаря още веднъж на Маги.
п.с леля ми мислила да му купува такъв подарък, но за 1 юни smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: март 01, 2009, 10:28:42 »

Страхотен подарък, Теди!!!  Bravo на Гери за избора. Нямам търпение да видя снимки.

Offtopic Злати благодаря за изчерпателния отговор!!!
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: март 01, 2009, 13:43:36 »

Ох, и аз пратих моя подарък вчера.. Доста съм притеснена, защото никак не съм сигурна дали ще й хареса на моето мартенско момиче, обаче иска хем да е за нея, хем да не се забавлява с него самичка... и... girl_impossible Дано да не е разочарована...  nea

Браво на всички добри феи! Страхотни изненади сте направили! smile  Bravo  give_rose
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: март 01, 2009, 18:25:21 »

Ама че съвпадение... Girl_hide
По-рано писах тука, пък сега пак се налага.  yahoo и то по такъв весел повод!
Моята Мартенка ми дойде на крачета, за да ме изненада днес. С изключениена изненадването ми, в резултат на която се държах като полуидиот, бях мнооого ама мноого щастлива!  danceg

Сърдечно благодаря на Даниела за стилния и много мил подарък! Аз от бързане да го видя и не успях да го снимам както беше красиво опакован..  Затова пък го снимах после. Към подаръка имаше и мартеничка за милото, ама нея не я снимах щото веднагически беше накипрен с нея.  smile

Още веднъж мерси, Дани!  give_rose

Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: март 01, 2009, 18:27:58 »

Много са ви хубави подаръците tease Ble6tu4ka ,страхотна мартеница си получила danceg
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: март 01, 2009, 19:14:12 »

браво на всички стархитни подараци сте избрали! Bravo Bravo Bravo
« Последна редакция: март 01, 2009, 19:19:44 от radinka » Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: март 02, 2009, 10:23:51 »

Аз днес ще ходя да купувам подарък на моето Осмомартенче и в сряда ще го пращам,че да пристигне точно за 8 март danceg
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: март 02, 2009, 18:26:28 »

ООООО момичетааааа  cray cray cray cray cray cray
днес се прибрахме от разходка и гледам в пощата си бележка от Пощата за колет. Веднага я взех и слизам до пощата - има дежурно гише и какво да видя - моят подарък, който изпратих на моето осмомартенско момиче е в ръцете ми. Обясниха ми че адреса бил сбъркан  cray cray cray cray Аз вече се надявах да е получен, а той още не е тръгнал.  cray cray cray cray cray

Ще пиша на Мимето да ми изпрати адреса пак cray
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: март 02, 2009, 19:47:00 »

yahoo yahoo yahoo ИХУУУУУУУУ  banana banana banana
И аз вече си имам подарък  blum blum blum

Искам да благодаря специално на Юлия за чудесния подарък  който ми направи,и то не само за мен,ами и за малкото ми съкровище Girl_hide нали ми е малка госпожичка  girl_wink ,но ще снимам по-късно и ще покажа.Само искам да кажа ,че е улучила в десетката с подаръците,мерси много  give_rose give_rose give_rose

Всички подаръци ,които сте получили са много интересни и оригинални момичета  Bravo Bravo Bravo
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: март 02, 2009, 20:01:37 »

yahoo yahoo *YAHOO*Имам си подарък yahoo yahoo yahoo

Искам да благодаря на моята осмомартенка Златомира, която днес специално дойде от Ямбол, за да ми връчи моя подарък. Незнам как да опиша изненадата си. Нямам думи, а подаръкът и пожеланията са страхотни. Дори и моя мъж намаза има си мартеничка. А аз си имам интересно четито. Но, за да не говоря празни приказки ето и страхотния подарък...

Подаръка можете да го видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=348284&pid=10846009
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: март 03, 2009, 10:26:52 »

Рени много хубав подарък Абе ви е да не сте се наговорилиис нея а Wink
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: март 03, 2009, 13:27:54 »

Диде, ако се бяхме наговорили и аз щях да избера нейната държава, за да е пълна уговорката  blum laugh laugh laugh

Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #374 -: март 03, 2009, 14:35:17 »

Привет момичета  give_rose   :offtopic:Позагубих се от форума напоследък, но не ви забравям и при възможност надничам по темите  Offtopic

Много интересни подаръчета сте избрали на вашите мартенки  Wink Всички са много интересни и сладурски  girl_wink А аз едво днес ще търся подаръче и се надявам да открия нещо интересно и полезно за моето мартенче  Wink Добре че и аз, като повечето от вас, съм оставила служебния адрес, че у дома съм неоткриваема  Wink

Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: