Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 07:38:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161791 пъти)

Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: февруари 23, 2009, 18:35:15 »

Аз най сетне се наканих и утре ще купя подарък на моето момичееееее yahoo
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: февруари 23, 2009, 19:53:55 »

Аз още не съм купила подарък за моята мартеничка, но нямам много време по край малкия.Успокоявам се , че имам още време, но явно нямам.Щом другите момичета са почнали вече дори да ги получватм, а аз дори не съм измислила какво да подаря!!!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: февруари 23, 2009, 20:52:53 »

И моята мартенка може да бъде спокойна smile, защото вече си има подарък. Днес случайно попаднах на него, но още щом го видях си казах - това е! И без много-много да му мисля го взех smile. Утре го опаковам и отпътува, хм май да взема да отскоча до нея, че срамота - в съседния квартал е. Само се притеснявам да не я притесня smile.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: февруари 23, 2009, 21:24:38 »

Срам не срам ама аз до сега нямах никакво време blush :'(В сряда съпружието си е в къщи и ще обикалям за подаръка на моето мртениче Girl_hide
На джудженцето подаръка е много хубав Bravo
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: февруари 24, 2009, 16:59:46 »

Аз мога да се похваля, че най-накрая пуснах днес единия подарък по пощата, така че скоро някой ще го получи!  danceg
Другия също е готов вече, но ще видим дали ще го пращам или ще имам възможност да го дам лично. За това ще изчакам с него малко.  Girl_hide
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #305 -: февруари 24, 2009, 17:04:53 »

Аз съм готова с половината подарък. Дано скоро го оформя целия и да го пращам  danceg
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: февруари 24, 2009, 17:16:16 »

Аз да кажа на човека,който ще ми прати подарък,че съм си в София до петък най-вероятно<може и до 8-ми да съм в София,изкл.почивните дни,но е на 50% сигурно>,и ако иска да ми пише или да пише на Мария,аз ще и пратя адреса ми в Бл-град smile
 Offtopic Иначе на мен ми останаха мартениците и най-вероятно до петък ще го пратя/дам blum
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: февруари 24, 2009, 17:20:01 »

О, и аз май трябва да кажа, че най-вероятно в събота (28-ми) заминавам за Варна/Добрич и ще се върна на 4-ти - надвечер pardon
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #308 -: февруари 24, 2009, 17:24:53 »

А да, и аз да кажа, че на 2 и 3 март офисът няма да работи. Е, охраната ще е там, но не знам дали той ще може да ми получи пратката. Тази седмица няма проблем, а следващата трябва да е от 4 март нататък  smile
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: февруари 24, 2009, 17:49:03 »

И аз да дам очет днес купих мартеничките за мойто мартенче е бебката й :)А другата час съм я рещила но не успях днес да я купя и се надявам утре или в четвъртък и го пускам веднага че покрай почивните кой знай кога ще пристигне- за което о сега се извинявам give_rose
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: февруари 24, 2009, 19:02:03 »

Аз вече съм готова с подаръка  yahoo yahoo *YAHOO*остана само картичка и мартеничката и айде пускам го да патува danceg danceg
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: февруари 24, 2009, 20:35:39 »

Моят подарък е купен и опакован. Измислила съм и текста за картичката, остава да купя картичката  blush И до ден два ще го изпратя.  yahoo
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: февруари 24, 2009, 22:15:32 »

Аз да си призная, че утре купувам опаковката за подаръците и, живот и здраве, в четвъртък изпращам вече! Нямам търпение, той милото ще отиде да го изпрати колета, щото аз съм на работа и няма да мога..но пък ще го опаковам лично в къщи! Дано да пристигне навреме!
Иначе днес вече два малки плика заминаха и се надявам искрено да изненадам две сладурки  give_rose
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: февруари 24, 2009, 23:19:08 »

мале мале чета и ви се радвам, но направо ме хваща срам, че аз още нищо не съм направила за моето осмомартенче, просто бях извън бг и сега се завърнах, мисля да започна вече сериозно, защото все пак си наближава празника.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: февруари 25, 2009, 09:02:53 »

Аз май нещо съм пропуснала, подаръците преди 8ми ли ще се ипращат, заради Баба Марта? Аз моят съм го купила, но ако ще се подаряват и мартеници, значи трябва да и го дам/пратя преди 01. blush
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: