Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 11:55:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161864 пъти)

tanianikolova
Сватбар
Публикации: 167

на мама златото

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: февруари 03, 2009, 00:43:19 »

аз все още се чудя какво да купя, а и моето момиче не е писало какво предпочита и се затруднявам още повече.
и аз да кажа нямам притенции за подарък. Харесвам почти всичко.
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: февруари 03, 2009, 09:38:44 »

Аз май внесох лек смут и недоразумение в темичката blush Данитка извинявай миличка, но аз не съм се изразила правилно, както Мими ви е обяснила аз се бях записала, но не се бях записала за избора на държава и незнаех какво се случва blush pleasantry Но ето че току що и аз си разбрах на кого ще подарявам и съм yahoo yahoo yahoo И след като Мими откри кампанията за пазаруване на подаръци не ми остава нищо друго освен и аз да се включа yahoo yahoo yahoo
А относно моя подарък ще кажа, че нямам претенции! Ще се зарадвам на всичко Girl_hide
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: февруари 03, 2009, 10:05:30 »

Аз само чакам да ми минат изпитите и тръгвам по магазините,имам вече идея и за основния и за допълнителния подарък danceg
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: февруари 03, 2009, 11:20:55 »

Момиченца сладки да ви се похваля и аз вече си имам дама, на която да подаря подаръче. Даже е написала какво предпочита, което е голямо улеснение.

За мен, аз вече писах в другата тема, че обичам свещи, ароматни нещица и всякакви неща за декорация. За "новото вкъщи" имам нужда от хубава покривка за висока правоъгълна маса. Ако това помага smile Друго не се сещам. Целувчицииииииииииииии
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: февруари 03, 2009, 11:21:14 »

Може ли аз да съм с Данитка?!  Girl_hide give_rose
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: февруари 03, 2009, 11:36:40 »

Може ли аз да съм с Данитка?!  Girl_hide give_rose
Разбира се, защо да не може?  Girl_hide Ако искате ми пратете имената, адресите и телефоните си и може да изчакаме до края на седмицата да видим дали няма да има и други желаещи и тогава ще видим как ще процедираме с избирането на момиче.  good Няма да пускам друга тема, защото няма смисъл.  pardon
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 03, 2009, 11:50:26 »

yahoo yahoo yahoo
Супер
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: февруари 03, 2009, 11:51:05 »

Аз не искам да казвам нищо първо защото ще се зарадвам на всичко,най-важен е момента на изненадата и второ защото не искам да знам какво да очаквам.Която е моята подаръчна фея да изхожда от собствения си вкус. blum smile
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: февруари 05, 2009, 15:03:39 »

Днес и аз харесах основният подарък за моето момиче, въпреки че тя не е изразила мнение какво би и харесало - все такъв ми е късмета blush Дано да и хареса smile
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: февруари 06, 2009, 10:29:11 »

За да не затруднявам и без това трудния избор...и аз да се запиша тук с моите предпочитания и въжделения...smile Обичам всякакви хубави тефтери и органайзери, писалки и прочее такива "книжарски" и "канцеларски" нещица...чета много..така че бих се зарадвала и на книга или пътеводител...smile
Надявам се да съм улеснила някой...или съвсем да съм го объркала... girl_impossible Girl_hide girl_wink
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: февруари 06, 2009, 11:15:55 »

И аз вече мисля че избрах какво да подаря  yahoo въпреки че моето дете е писало какво харесва това което съм избрала ще е много различно но дано и хареса smile
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #251 -: февруари 06, 2009, 11:18:38 »

Аз да споделя, че въпреки, че съм писала какво би ми харесало и би ми било полезно, ще се радвам и на каквото и да е друго нещо  Wink Все пак не мога да предположа всички хубави неща, които моята Марктенка би намерила и би предпочела да избере за мен  Wink 
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: февруари 10, 2009, 09:40:02 »

Аз харесвам всичко, пък и това ще е подарък и със сигурност ще ми хареса страшно много  blum
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 10, 2009, 10:32:23 »

Аз още не съм купила подарък, а го бях намислила отдавна.  huhhuh.gif Но ако не успея да стигна до магазина, в който съм го харесала, ще купя нещо друго.  pardon Исках да го пратя по-рано, за да пристигне навреме и дано да успея да зарадвам моето момиче.  Girl_hide
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: февруари 10, 2009, 13:19:41 »

А последно аз със Данитка ли съм?!  crazy
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: