Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 14:46:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161901 пъти)

beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: януари 29, 2009, 20:39:05 »

Не знам дали бих улеснила моето детенце, аз казах, че харесвам плюшени играчки, много бих се зарадвала на голяма кутия за бижута,защото моите просто няма къде да ги побирам... give_rose обичам и всякакви джунджурии и тн, така че...надявам се да съм била полезна  give_rose give_rose
Аз вече купих първата част на подаръка ми - подаръка за "мама". сега ми остава и за малката лейди да взема и съм готова!!!
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: януари 29, 2009, 23:41:31 »

Ура, моето детенце си е казало желанията! Супер, много ме улеснява smile!

Моето пък не  blum и никак не ме улеснява blum
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: януари 30, 2009, 00:51:31 »

Хайде и аз да улесня моето осмомартенче.... значи аз много обичам да чета, обожавам книгите на Джеймс Ролинс. Също много харесвам свещи и всякакви такива джунджорийки. Вманиечена съм и на тема обеци, герданчета , гривнички и всякакви такива дранкулки от магазините за джунджории. Но общо взето каквото и да получа ще ми хареса, просто самата идея за подобни подаръци ме изпълва от всякаде. Един такъв подарък било то и само картичка с пожелание може да те изпълни с положителни емоции.  danceg
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: януари 30, 2009, 09:41:59 »

Благодаря да моето осмомартенче, защото много добре ме е ориентирало какво иска и вече имам съвсем ясна представа какво ще му купя  yahoo
И за да улесня човека, който ще ми подарява на мен, ще кажа, че много обичам обеци, гривни, разни фибички и тези тънки диадемки за косата, мънички огледала (от тези, които се носят в чантата) и всякакви дрънкулки от този тип.  blush Girl_hide Няма да са ми излишни и бебешки рамки и албумчета, защото правя снимки на малката всеки ден  pardon
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: януари 30, 2009, 09:42:17 »

хайде и аз да си напиша какво харесвам ( и чакам моето детенце  да си каже , че съм в чуденка  pardon )
Та.... аз обожавам книги с популярна психология ( от сорта на опознай себе си и другите, книги за отношенията мъже- жени), а също и книгите за мами и бебета  - това вече по обясними причини мисля  tease. Също така ми харесват големите чаши за кафе ( не че нямам цял шкаф такива, ама продължавам да си набавям, когато нещо ми хареса smile ) Не отказвам и един хубав албум за снимки  girl_wink  На козметика и аз съм доста трудна, а също и на бижута  pardon
Така или иначе ще се зарадвам на подаръка, какъвто и да е той, понеже знам, че е избран от сърце!!!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #215 -: януари 30, 2009, 09:47:56 »

Хъм, очевидно ще се налага да си казваме желанията.

На мен ми е по - лесно, да кажа, какво не би ми свършило работа, отколкото какво харесвам. Може би единствените неоползотворими подаръци биха били свързани с аксесоари за кола, защото нямам или пък, ако някой реши да ми купи сборник със задачи по математика, защото я ненавиждам. На всичко друго ще се зарадвам.
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: януари 30, 2009, 12:29:03 »

Аз мислех да не давам насоки ....но да не причинявам затруднения   blush

Ами ...за съжаление и аз нямам място за джунджурийки засега ... докато не стане апартамента, за да си ги слагам някъде ....

Иначе много чесот си купувам бижута и аксесоари, защото обожавам разнообразието от токива неща  pardon

Харесвам различни книги - само не исторически, и обичам да ми подаряват good

Имам и изключително много снимки, които непрекъснато се появяват, защото много се снимаме  и албуми все не ми достигат  blum

Най - общо не се сещам друго .....но най- вече  си оставам отворена за изненадки   Girl_hide
Активен
viki2007
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: януари 30, 2009, 17:27:57 »

И аз вече знам на кого ще подърявам  yahoo yahoo *YAHOO*много е хубаво-ще вложа старание и сърце и ще си доставя голямо удоволствие при избирането ,защото смятам ,че когато подаряваш нещо не трябва просто да отбиеш номера, а да дадеш всичко от себе си и тогава резултата никога не закъснява!
Иначе аз бих се зарадвала на красива свещ,шал,друга джунджурия-не бих имала нищо против и ако е лично творчество-важното е да е вложен позитивизъм и усмивка!
Нямам търпение-супер е тази идея и съжалявам ,че не успах да се включа за коледа,
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: януари 30, 2009, 19:19:56 »

Аз не знам какво бих искала защото искам да е изненада, но да си кажа blush какво не обичам.
Така като чета много сме почитателките на книгите , което е много хубаво, аз също си купувам постоянно и мъжа ми..... diablo аз обичам енциклопедии или исторически , романите не са ми от любимите give_rose Това с книгите ме върна към ученическите години , когато си подарявахме книги DANCE Аз също обичам аксесоари , но и на мен вече ми свърши мястото за тях и  за сувенирите  pardon не знам просто как да улесня  crazy
Аз като излезна по магазините , макар да не обичам да ходя на зей пазар blush го измислям лека полека  give_rose
Ще видим какво ще излезе накрая blush
Това май е по сложно от коледните подаръци nea
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: януари 30, 2009, 21:58:50 »

Сетих се за още един интересен подарък, който никой не е споменал - пъзел.  Girl_hide
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: януари 30, 2009, 22:06:17 »

Миме аз обожавам пъзели.Сега съм се насочила към такъв с 3000 части.Последния беше с две хиляди част.
Аз няма да кажа какво харесвам и ще оставя моята девойка да прецени сама.
Ще се зарадвам на всичко.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: януари 30, 2009, 22:18:15 »

Пъзел!!! Супер идея smile, сега ме чакат два по 1000 части smile!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: януари 30, 2009, 22:22:44 »

Миме аз обожавам пъзели.Сега съм се насочила към такъв с 3000 части.Последния беше с две хиляди част.
Аз няма да кажа какво харесвам и ще оставя моята девойка да прецени сама.
Ще се зарадвам на всичко.

Дааа, идеята е супер!!! yahoo Bravo danceg good

Offtopic Аз бях подарила едни от 1000 части за един РД на половинката, още като гаджета, той си го хареса и аз на другия ден хоп - готова с подаръка!!! Girl_hide Беше много изненадан как съм се сетила!!! Girl_hide girl_wink
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: януари 31, 2009, 09:11:22 »

Аз в момента съм се наканила да взема някакъв голям, че отдавна не съм редила,а и половинката обича и се сетих да предложа.  pardon Сетих се, също така, че преди време се обсъждаше за пъзелите в седмичната тема, че има доста запалени и така.  danceg
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: януари 31, 2009, 13:52:12 »

Хайде и аз да споделя на какво бих се зардавал! Wink
И аз много харесвам пъзели, също така много ще се зарадвам на някоя ваза, примерно стъклена, обикновена, или от типа метални, които са като сребърни, имам една такава и много добре ми пасва в хола, като ми подарят букети и все нямам вази у нас Wink
Е, това е за сега, което се сещам, незнам до колко съм полезна на оята Мартенска Снежанка!!
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: