Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 18:43:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161962 пъти)

a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: януари 27, 2009, 09:40:22 »

И аз си имам другарче вече, супер! yahoo

А сега трябва да помислим добре какво да й подаря crazy

Мерси Миме
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: януари 27, 2009, 12:05:38 »

Аз също си имам, макар , че не бях видяла съобщението и се бях запритеснила blush
Сега ще има да го мисля какво да е за да е щастлива жената , която ще го получи danceg
Дали няма шанс някой да се поиздаде какво обича и харесва blush
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #167 -: януари 27, 2009, 12:11:26 »

Това с кой какво харесва го пробвах в коледната тема и моята мила форумка, на която подарявах, написа: "Аз се радвам на всичко и няма нещо, което да ми харесва повече", с което ме хвърли в джаза и се отказах да питам за предпочитания. smile Но може пак да провокираме въпроси smile Аз съм готова да пиша какво обичам.  girl_wink и съм твърдо "за"- да имаме насоки.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: януари 27, 2009, 12:15:41 »

И аз съм за това да споделяме какво обичаме така наистина ще е по лесно при избора good
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 27, 2009, 12:20:04 »

Сега е много по-трудно,тогава можеше да се измисли нещо на коледна тематика,а сега -  GROAN . Все още нищичко не ми е хрумнало,имам някакви идеи за допълнение към подаръка,но за основния-никакви End
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #170 -: януари 27, 2009, 12:41:03 »

Аз си имам една идея още от мига, в който се зароди темата, но пък от друга страна не съм се поогледала по магазините, може да има и по-интересни неща  Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 27, 2009, 14:25:08 »

Мога да ви кажа, че има няколко много интересни съвпадения, относно на кого ще се подарява и нямам търпение да разбера какви ще са реакциите на момичетата!  yahoo
Има дори една "двойка", които ще си разменят подаръци една на друга!  tease Надявам се да не се издадат и да бъде изненада и за двете. Girl_hide

Ехееее, стархотни съвпадения са се получили значи!! Дано наистина не се издадат, изненадата сигурно ще е супер неочаквана и приятна!!! yahoo
Ама и ти не издаваш, Bravo ще е по-интересно така!!! good
Казвай само такива интересни факти, за да не ни напуска любопитството!!! yahoo
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 27, 2009, 16:30:44 »

Аз също съм готова, да пиша какво харесвам , т.е аз всичко си харесвам , нали си е подарък и ще е изненада, няма как да не го харесам , защото аз обожавам някой да ми прави изненади
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #173 -: януари 27, 2009, 16:57:53 »

Мда, от една страна е хубаво да си каже човек какво харесва, обаче пък е толкова готино дори да не подозираш какво има в пакетчето...мммммм. То в това е чарът на цялата работа. Все пак, надали ще излезе от там някой крокодил да ме изяде.  blum Най - много аз да го изям. Хихик!   beating  blum
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #174 -: януари 27, 2009, 17:15:04 »

Айдеее.... пак се провали инициативата кой какво обича да си каже. Мацки, то е ясно, че на всеки му е готско да получи подарък и ще е признателен, иначе нямаше да се пише тук. Ама представете си колко напрежение сваляте от тези, които не знаят какво да ви подарят, защото очите не са ви виждали. Ясно е, че всяка ще измисли нещо умно и хубаво, ама защо да не гарантирате поне малко успешната емоция? Аз всеки път преравям хиляди форумски страници, за да се правя на психолог и да открия нещо от характера на мацката, на която ще подарявам. Тъй де, ние не казваме:Купете ни това или онова, а просто задаваме област, в която да се интерпретират идеите.  girl_wink
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #175 -: януари 27, 2009, 17:22:01 »

Ами, то нали имаше една темичка "Лексикон?". Там хората даже си пишеха хобита и такива неща. Може би става за ориентир?!?!

Виж ти, чак като го написах се сетих, че и аз мога да се възползвам от идеята.  crazy
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 27, 2009, 17:24:41 »

Deни,а ти какво харесваш  Wink
Аз нямам предпочитания,и не знам какво бих искала да получа за 8-ми март pleasantry съжалявам,никаква насока не е ,но нямам желания-трудна съм с подаръците и с времето даже ме мързи да измислям какво искам да ми подарят<е знам какво искам де,тази година-остана само да разбера как се поръчва и да ми го поръчат- и ще е зборен подарък февруарско-мартенски yahoo >. Примерно бих се зарадвала на интересна книга - роман,автобиография<м/удругото имаше една която исках да си я взема,ама не се сещам автора-български беше и по Тази сутрин го гледах,дали не беше нещо на Любен Дилов-някакви смешни истории,ама съм забравила вече>,книгите на М.Алгафари-абе нещо интересно,с радост бих прочела и бих се зарадвала. Също и на някой тефтер,химикалка<по изчанчена> ... нещо такова ... друго не ми идва наум.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 27, 2009, 17:40:51 »

Аз вчера купих подаръка на мойто момиченце и ще го пращам тези дни, дано да и хареса. Хубаво е да си даваме насоки наистина. Аз бих се зарадвала на някоя книга, без значение каква е. Напоследък нямам нищо на български вкъщи.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: януари 27, 2009, 18:11:32 »

И да си кажем какво харесваме, може пак ни подарят някоя прахосъбиралка, примерно pleasantry
Аз лично много бих се зарадвала на плюшена играчка heart, също много ще се радвам  Offtopic ако подаръка е за дребен Momy Но при всички случаи много ще се радавамна подаръка, защото съм сигурна, че е от heart

На моето "момиченце" ще подаря нещо и за нейната девойка heart, мисля, че всяка мама се радва, когато й подарят нещо и за детенце blush
Ами това е от мен за сега, друго не се сещам!
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 27, 2009, 18:34:47 »

и аз много се радвам на плюшки  give_rose и с риск да прозвучи изтъркано - наистина ще се зарадвам на всякакъв подарък, просто тръпката да чакам такъв е огромна, а и знам, че ще бъде избран от сърце....обаче силно бих се зарадвала, ако и моето момиче напише на какво би се зарадвала...тя е сладка мама освен това, обаче аз вече измислих подарък за малката мис и все още мисля за голямата  blum
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: