Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 13:15:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 162195 пъти)

dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #525 -: март 09, 2009, 19:45:23 »

Аз вече съм леко притеснена cray
В петък тъпия куриер diablo който ми клипна и си замина , трябваше днес да дойде с подаръка, но........ beating чаках го до 15.30ч. и лиших детето от слънчицето , а той не дойде и до сега още го няма Oh my ... дори не са се обаждали girl_impossible
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #526 -: март 09, 2009, 21:33:46 »

viki миличка съжалявам че не писах, но просто нямах никакво време да се разпиша. А относно подаръка ти съм направо на 7-мото небе. Когато дойде куриера пред вкъщи направо неможех да си намеря място от вълнение. И като отворих подаръка направо неможах да повярвам, какво имаше там. Значи точно 10 мин. преди да дойде подаръка с милото се оправяхме да излизаме за да ми купува една книжка за 8-ми март.... и познай книжката беше на Джеймс Ролинс и не коя да е , а точно тази която беше в подаръка, бях направо изумена. Нямаш си напредстава колко щастлива ме направи. А сега за останалите момичета да кажа , че имаше още една книжка Крилати фрази за любовта (мисля че всеки трябва да има тази книга страхотна е), и две невероятни чашки от които си пием вече кафето и две мартенички. В момента нямам възможност да пратя снимка понеже съм в Бургас , но като се прибера веднага ще пратя. Още веднъж благодаря на viki , изненадата беше пълна, а деня ми започна по възможно най-хубавия начин.
Активен
tanianikolova
Сватбар
Публикации: 167

на мама златото

Моят сватбен албум

« Отговор #527 -: март 09, 2009, 23:10:24 »

Много са ви хубави подаръците Bravo. Аз съм все още в очакване, защото моя подарък го няма още  cray.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #528 -: март 10, 2009, 00:07:46 »

Момичета, подаръците ви са страхотни. Моето момиче явно е доста заето напоследък, защото само написа, че си е получило подаръка и го е харесало, но не качи снимка. Дано наистина да го е харесало.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #529 -: март 10, 2009, 10:01:05 »

Юхуууууууууууууууууу  cap cap cap cap
И аз си имам страхотен подарък от Герганчетоооооооооо Миличка наистина е много хубав  give_rose Уцелила си и никак не е обикновен(даже от тези неща имах  нужда  blush ).
Подаръкът е за мен един страхотен подаръчен к-т на Леокрема,едно супер сладко трептящо мече за Йоанна-това са и от любимите модели м/у другото и супер сладурска залъгалка  yahoo yahoo yahoo
Наистина са страхотни,благодаря Гери зарадва ме изключително много  give_rose
А и супер картичка има ....забравих да кажа  blush Снимки няма да мога да пусна,че нали знаете нямаме си фото  pardon
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #530 -: март 10, 2009, 11:22:52 »

Момичета,и аз да се похваля,че имам страхотен подарък от Радинка! yahoo yahoo yahoo
Получих го и в събота си го взех от пощата...Много е красив...направо нямам думи... danceg
Искам най-сърдечно да благодаря на Ради,за страхотния избор и за старанието с което е подготвила всичко! give_rose give_rose give_rose
Ето и снимките:

Страхотен е!Още веднъж,благодаря,Ради! kiss
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #531 -: март 10, 2009, 11:27:51 »

Забравих да напиша какво е  Yes
И така:има много красива рамка за снимки,като зад нея могат да се слагат и др.снимки/вече е на секцията и и се радваме свеки ден/
има страхотен розов комплект:ключодържател,химикал и визитник/розовото ми е любимо,Ради/
има и страхотна диадемка,която веднага си сложих  girl_wink
и една прекрасна картичка,с хубаво пожелание! girl_in_love give_rose give_rose give_rose
Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #532 -: март 10, 2009, 12:11:55 »

Ехаааа Pisetata много як розов  подарък! Браво на Радинка за избора  good
Много е весело това цветенце, как хубаво се усмихва и аз имам подобно такова от моята мартенка (не че се хваля blum)

Ох, сега и аз тръпна в очакване моето момиче да пише дали и е харесал подаръка, снощи сънувах, че хич не и е харесал и даже ме "нареди" едно хубаво във форума как може да изпратя такъв тъп подарък  huhhuh.gif

Аз май нещо откачам?!  nea
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #533 -: март 10, 2009, 12:22:22 »

Milizandra,опасна си  focus
Много са ви красиви подаръците blum
Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #534 -: март 10, 2009, 12:27:57 »

Milizandra,опасна си  focus
Много са ви красиви подаръците blum

Направо взривоопасна  pleasantry  pardon

Добре де... аз като имам температура винаги сънувам някакви невероятни небивалици! Вие не сте ли така??  tease

П.С. Сори за  Offtopic
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #535 -: март 10, 2009, 14:00:00 »

Страхотни неща сте получили всички ....браво за идеите  Bravo

Аз сега ще тичкам до пощата ...че може и да е там моето подаръче и да нямам известие ...което е нормално за нашите пощи  crazy

Не че куриерите са по- добре ... сега ми се обадиха да ми искат пак адреса на моето момиче, защото били загубили товарителницата и от петък си траят  diablo ...добре че поне куриерът обслужва офиса ни постоянно и е запомнил откъде е пратката !!!

Това вече е прекалено ...ужасно ме е яд, но утре вече се надявам да пристигне  blush blush blush
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #536 -: март 10, 2009, 15:06:49 »

Скъпа Milizandra, днес четох за съня ти и много се изненадах как може някой да сънува и да си мисли такива неща, а ето, че аз съм била в съня ти!! Искам да знаеш, че сънищата понякога означават обратното, както в този случай!!
Страшно много ти благодаря за подаръка!!!
Той е просто страхотен!! Надмина всички мои очаквания за осмомартенски подарък!!!!
Немога още да му се нарадвам!!!
Снимки совечера, а сега описанието:
Подаръка е в страхотна розова кутия на сърчица и цветя (обожавам подаръци в купия!!) с златиста панделка. А вътре между розовата хартия страхотна розова картичка, направо страшнмо оригинална!
Имам си чаша за чай със сърце, розова, обожавам чаши!! Всякакви! Обеци и гривна з аръката, които са страхотни, обожавам и такива неща!!Има стойка за снимка, знаете за пристрастеността ми да слагам под път и над път снимки, три розиви свещи, и за тази ми страст знаете, както и сухи ароматни цветя, откога искам такива!! Има и за нероден Кристиянчо подарък - държачка за залъгалка(не знаех, че и такива неща има, съответно  не бях купила и страхотни в зелено и бяло нещо като платнени обувки, кото ще обуе още на изписването, защото страхотно пасват на костюма му за изписването!!!
Страшно ме изненада мила моя, защото си се постарала да има от всичко, което обичам!!!
Подаръка ти е много ценен за мен!!!
Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!! give_rose
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #537 -: март 10, 2009, 15:59:36 »

yahoo yahoo yahoo Pisetata  много се радвам че ти е харесал подаръка give_rose
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #538 -: март 10, 2009, 18:04:55 »

Ей момичета страхотни сте, всички са с много хубави подаръци give_rose
Аз не знам с моя подарък от петък каво се случи crazy куриер - никакъв , дано поне са се свързали с подателката , че  beating nea diablo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #539 -: март 10, 2009, 20:04:33 »

Сложих снимки в галерята си на подаръка!! yahoo
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 39   Нагоре
  Изпечатай