Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 01:49:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 162067 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: януари 08, 2009, 13:53:21 »

За бройката сте прави.В последния списък не бяха четни тъй като една форумка се отказа в последния момент и нямаше проблем.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: януари 08, 2009, 13:53:58 »

Еха, и аз се включих вече!! Мария, надявам се да се приема държавата, гледам даже вече е в списъка за заетите!!!
За сумата и на мен ми се струва ок 20 лв, пък всеки знае с какво може да зарадва другия и на каква стойност!
За четните и нечетни числа и аз мисля че няма смисъл, и четни да сме пак става!! Важно е бройката на подалите държава и избралите след това да е еднаква!
Нямам търпение от сега!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: януари 08, 2009, 13:54:10 »

ееее мацки този път няма да пропусна да се включа и аз. Съгласна съм с всички условия, по които се действа, само и само да участвам, ако нямате нищо напротив де...  blush blush blush
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: януари 08, 2009, 13:59:09 »

Няма нужда участниците да са четен брой, защото не се избират двойки, които да си разменят подаръци между тях, а всеки избира един човек. Представете си всички заставаме в една редица и всеки подарява на следващия и последния подарява на първия. Така за всеки ще има подарък и няма да има никой без "другарче"!  tease Girl_hide good

Мими нещо не схванах,това с последния на първия не е ли друг начин на избиране pleasantry  Ама то вярно май е така,стига разбира се по закона на Мърфи за последния да не остане неговата страна sarcastic Иначе аз си го разясних така 39 души,38 като изберат по-едно,за 39 остава свободното нещо<в случая държава>.браво как умно разсъждаваш,а не като мен  koko6ka
Мария абсолютно си права за четното и нечетното. И аз предишния път се зачудих защо трябва да е четно, но така или иначе няма значение, важен е прекрасния краен резултат.
Благодаря за потвърждението, сега остава и аз да си запомня държавата  girl_wink
Аз си запазих ЛС,за да не си забравя държавата focus.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: януари 08, 2009, 14:19:07 »

Мими нещо не схванах,това с последния на първия не е ли друг начин на избиране pleasantry  Ама то вярно май е така,стига разбира се по закона на Мърфи за последния да не остане неговата страна sarcastic Иначе аз си го разясних така 39 души,38 като изберат по-едно,за 39 остава свободното нещо<в случая държава>.браво как умно разсъждаваш,а не като мен  koko6ka Аз си запазих ЛС,за да не си забравя държавата focus.
Наде, разбира се, че ще си избираме държава - аз дадох просто пример!  good Ама как няма да разсъждавам умно, като съм умна, бе!  tease Yes danceg
Ти си направила все пак нещо умно като си запазила ЛС с държавата! Момичета, учете се от кака си Надя!  good Girl_hide

ПС: Забравих да кажа, че ако няма проблеми с държавата или нещо с данните ви, няма да отговарям на ЛС, че ще падне едно писане ...  girl_impossible Ако не съм ви отговорила, значи сичко е наред!  good
« Последна редакция: януари 08, 2009, 14:21:11 от maria_lakova » Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: януари 08, 2009, 14:21:50 »

момичета, нали и мен ще включите... да не съм пропуснала нещо...  blush
надявам се, че не притеснявам никой...  give_rose
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: януари 08, 2009, 14:22:49 »

Аз обаче не мисля че е нужно да се пази или помни държавата която всеки си е избрал за да се скрие зад нея.То нали Мимето ще ги знае и ще ги разпредели.И когато някой избере твоята държава ще му прати всичко необходимо.

Сиси пратили си държава която си избрала на Мимето и зад която ще се скриеш.Ако не си го направи и ще се включиш.Никой не притесняваш.Айде действай.
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: януари 08, 2009, 14:26:55 »

момичета, нали и мен ще включите... да не съм пропуснала нещо...  blush
надявам се, че не притеснявам никой...  give_rose
Ама тук всички са добре дошли и никого няма да притесняваш, естествено! ПРащай държава, адрес и телефон на ЛС и те вписвам!  good

Гучи е права, че на вас не ви трябва да знаете държавата, освен да не си изберете нея на втория кръг  sarcastic но аз нали ще ви кажа!  Girl_hide (и все пак трябваше да кажа добра дума за Надето tease )
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: януари 08, 2009, 14:31:15 »

Offtopic Aз си я пазя,за да се подсетя после да не си я избера случайно sarcastic
Сиси,всеки е добре дошъл ... колкото повече,толкова повече yahoo
Мими не се притеснявай да си кажеш ,че съм  koko6ka дето помни хиляда неща,и накрая и е каша в главата sarcastic Иначе аз телефона не съм си го дала,защото предпочитам по пощата да го получа,че не знам кои дни ще съм си вкъщи blush
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: януари 08, 2009, 15:12:25 »

Е, този път и аз няма да пропусна играта, стори ми се доста забавна....

Записах се и аз!

Ще следя с интерес
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: януари 08, 2009, 16:47:13 »

И аз се записвам!!!
Идеята мног ми допада!!!

Гучи,  give_rose много благодаря!!!
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: януари 08, 2009, 20:55:23 »

Ето и аз се включих този път - предния не успях , но сега се разпсах , надявам се правилно Bravo smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: януари 08, 2009, 21:26:39 »

Лелее,колко много желаещи.Аз този път бях бърза за да не изтърва нещата пак и рано рано пратих каквото трябва. blum
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: януари 08, 2009, 21:39:00 »

И аз се записвам!!!
Идеята мног ми допада!!!

Гучи,  give_rose много благодаря!!!

Танче, ако искаш да участваш прати ми на лични държава и адреса си!  good
Активен
tanianikolova