Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 18:59:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161631 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: март 05, 2009, 21:05:58 »

Много е сладко как всички тръпнат в очакване да получат своя подарък, вълнуват се и очакват...изненадата .... *YAHOO*Наистина ми е бекрайно приятно да чета за всички тръпки и вълнения покрай получаването на подаръка...защото самото очакване май е най-сладката част... Girl_hide
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: март 05, 2009, 21:27:03 »

Момичетааааа,и аз имам подарък.Ураааа.Днес го получих,чак сега имам малко време.След малко ще го снимам да го кача.Подаръка ми е страхотен.Плами БЛАГОДАРЯ
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: март 05, 2009, 21:45:39 »

kali_gali, ураааааааааа пристигнал е!  yahoo Радвам се, че ви е харесал. А морето не е тооолкова далече...ей го къде е в Бургас. Седи си и ви чака!

Аз пък да ви кажа...Мария ми писа, че моят подарък е пратен още миналата седмица, а при мен нищо не е дошло. cray cray cray Искам да успокоя моята осмомартенка, че утре пращам мъжо в пощата и без подаръка да не е излязъл от там. Ама сега се ядосах на пощата...в петък беше там да взема едни други неща...да му бяха казали... diablo
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: март 05, 2009, 21:50:15 »

мilizndra , защо не викнеш куриера от вас да го вземе, те така правят good
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: март 05, 2009, 21:53:23 »

Аз днес пратих и втория си подарък по куриер и утре едно софийско момиче може да очаква подарък.  danceg Само се притеснявам дали ще й хареса, защото не е типичен подарък за 8 март, а и за човек, когото не познавам, но на мен много ми хареса и се надявам и на нея да й хареса, ако пък не - здраве да е.  pardon Има и подаръче за малкото й съкровище, естествено.  Girl_hide
Плами, би трябвало подаръка ти да е в пощата и да не са го върнали все още, въпреки че не помня след колко дни връщаха пратка, ако не е потърсена.  pardon
Момичета, много са ви хубави подаръците, браво на мартенките!  Bravo
Аз съм в очакване на моите подаръци и съм много нетърпелива да ги видя!  Girl_hide
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: март 05, 2009, 21:56:56 »

Плами, би трябвало подаръка ти да е в пощата и да не са го върнали все още, въпреки че не помня след колко дни връщаха пратка, ако не е потърсена.  pardon
Ох, Миме, дано не са я върнали пратката!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: март 05, 2009, 21:59:44 »

Аз съм много горда със себе си,защото днес успях да пусна моето подаръче.Разбира се извиках Спийди до работата и оттам го изпратих към ....град Варна.Притеснявам се само,че нямам телефона на мартенката ,за да я намерят от куриерската фирма и по най-бързият начин да й оставят подаръка,защото празника наближава и не ми се иска подаръка да пристигне след това.

Отсега се извинявам на моето момиче,ако подаръка й закъснее.Просто го пуснах преко сили и заангажирвайки много хора.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: март 05, 2009, 22:52:40 »

Ето и обещаните снимки-това е един прекрасен албум,който толкова ми напомня за моренцето,което чакам от миналото лято,но за щастие наближава,а другото е тайно дневниче за моята госпожица.Тя беше във възторг,от много време иска такъв,а аз все и казвам да пише и да поръчва за рожденя си ден,е той дойде по-рано... smile.Само възклицаваше ихаа виж какви са му листата или ехааа виж има си катинар все в този дух ехаааа
Подаръка ми е от Пламик,на която много благодаря.

Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: март 06, 2009, 00:06:55 »

Кали, подаръка ти е страхотен.  Bravo на Плами.
Активен
tanianikolova
Сватбар
Публикации: 167

на мама златото

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: март 06, 2009, 00:07:54 »

Много са ви хубави подаръците на всички.Надявам се и моята мартенка утре като си получи подаръка да го хареса.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #430 -: март 06, 2009, 07:31:52 »

Днес, като минавам през пощата, ще мина да надникна, дали случайно няма нещичко за мен там.  blush Страшно ми е интересно от кого е, много ми е любопитно, направо нямам търпение да разбера.

За моето късметче сигурно днес ще е вече там, ако не сутринта, то следобедно време. Само не знам кога пращат бележките от пощата като имаш колет.
« Последна редакция: март 06, 2009, 09:23:33 от Su_to » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: март 06, 2009, 07:50:08 »

И аз още нямам подарък, чакам с нетърпение вече  danceg
Моя съм го дала на мъжа ми днес да го изпрати по куриер, тъй че моята дама ще си го получи на един ден след 8ми март  cray
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: март 06, 2009, 07:52:32 »

И аз днес чакам куриера да дойде да вземе пратката  yahoo yahoo yahoo
И най-накрая да го пратя на моето момиче.....Аз нямам търпение да видя моя  pleasantry
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: март 06, 2009, 09:02:38 »

Jasmine, значи е дошъл  yahoo yahoo yahoo
Надявам се, че наистина ти е харесал  give_rose
На всички подаръците са страхотни Bravo Bravo Bravo
Аз снощо получих изненадващо смс-че от моята мартенка, че днес ще си имам подарък Girl_hide нямам търпение Girl_hide Girl_hide Girl_hide
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: март 06, 2009, 09:09:55 »

много са ви хубави подаръците  smile smile smile

Моята мартенка също да чака, днес или утре !!! само да кажа че е софиянка, повече няма да издавам и искренно се надявам да й хареса  pardon
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: