Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:51:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените чаши 3  (Прочетена 189413 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« -: януари 03, 2009, 11:42:32 »

Старата темичка за сватбените чаши е ТУК
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: януари 07, 2009, 16:22:54 »

Ето че и аз взех да се вълнувам от чашите... Обикалях в Пловдив, но всички тези от стъкло и нашарени чаши не ми допаднаха. Ще си търся кристални. Даже довечера се отправям към мол-а.
Моля ако някой има опит вече, да сподели къде другаде мога да потърся в София (освен Цум и моловете) или в Пловдив, както и да сподели за цени на кристални - ще съм благодарна!
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: януари 07, 2009, 16:53:55 »

elean, аз харесах много едни кристални чаши на Бохемия. Изчистени са, имат само по 2 метални (май) сърца на тях - сребристи и златисти - които ти харесват. На мен лично много ми харесаха. Дори съжалявам, че не си ги взех преди нова година, че сега са поскъпнали - към 100лв излизат двете. Има ги обаче точно в двата Мола тук в София - в Сити Центъра - магазин Glass House - на етажа на Пикадили, до мебелна къща Ралица и в Скай Сити - незнам как се казва магазина, на втория етаж е.
Ако намеря снимка някъде ще пусна.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: януари 07, 2009, 16:58:29 »

а, много ти благодаря, bubka.
Аз търся и още един магазин Santa marina (където има кристал Da Vinci) - гледах сайтовете на моловете, но не успях да открия в кой от двата се намира. Иначе го има в цум, но не ми се разкарва в това време точно..
Все пак ще ида до ситито да погледна на Бохемия!
Благодаря ти! good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: януари 07, 2009, 17:00:14 »

а, много ти благодаря, bubka.
Аз търся и още един магазин Santa marina (където има кристал Da Vinci) - гледах сайтовете на моловете, но не успях да открия в кой от двата се намира. Иначе го има в цум, но не ми се разкарва в това време точно..
Все пак ще ида до ситито да погледна на Бохемия!
Благодаря ти! good

п.п така като гледам, сватбата ви да не е на 27.06? smile
« Последна редакция: януари 07, 2009, 17:18:05 от elean » Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: януари 07, 2009, 17:05:21 »

Offtopic да, на 27 юни е.
А такъв магазин Санра Марина не се сещам къде има  blush
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: януари 07, 2009, 18:20:06 »

Ние с милото видяхме много красиви чаши в бюрото, където записахме гражданския брак - на Пиротска. Там наистина имаше много изчистени и стилни моделчета, които нас лично много ни харесаха. Не искаме нещо претрупано или много скъпо - важното е да изглежда стилно  give_rose Иначе, понеже ще ходим до Асеновград за тоалетите, ще търсим там чаши и другите джаджи, че има голям избор, до колкото разбрах!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: януари 10, 2009, 15:42:34 »

ох момичета, ходих в мола, посетих два магазина - glass house и още един, не помня името.. Само дето нямаше нищо. Изложена беше една единствена мостра на Бохемия, която не ми хареса. Цената й беше 99 лева, но определено нямаше нищо в тоз модел, което да ме грабне. Може би малко по-късно трябва да потърся?
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #8 -: януари 16, 2009, 10:26:43 »

За кристални изчистени чаши досега съм виждала по сватбените салони - навсякъде предлагат чаши, има и кристални и то много хубави. Ние също сме се ориентирали за такива, но още ни е рано.  в няколко сватбени салона съм била и имаше хубави кристлни чаши, които не са изрисувани и са много нежни - цената е около 80- 110 лв. Тръгнете по бутиците, ще ви предложат good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: януари 19, 2009, 14:27:54 »

да, вивиана, така е
Аз вече успях да си намеря кристални чаши на Бохемия, хубав и много приятен модел на цена 30 лева за двете.
и съм изключително доволна smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: януари 19, 2009, 14:31:09 »

да, вивиана, така е
Аз вече успях да си намеря кристални чаши на Бохемия, хубав и много приятен модел на цена 30 лева за двете.
и съм изключително доволна smile

Би ли споделила от къде ги купи  blush ? А ако може и някоя снимчица да покажеш  pardon
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: януари 19, 2009, 14:38:51 »

ами преди 10-тина дни ходих в Сити центъра в София, където видях чашката на Бохемия на цена 99 лева... И тогаз много се замислих дали въобще си струва да дам 200 лева за двойка чаши.
И тъй като съм си инатлива като наумя неща, а и без това си ходя често до Пловдив - минахме вчера с милото през Главната и там в магазин за кристал стоят същите чашки (имаше и още 2 модела)... Продаваха по 2 броя без проблем. И бяха на цена от 30 лева за двете.
Другият модел беше с мат малко по орнаментите, но по не ми допадна и беше 38 лева за 2-те чаши.
Кристалът е на Бохемия.
Иначе в Пловдив, гледайки, намерих и на Да Винчи чашки. На едното място цената на чашката беше 49 лева (тоест общо 98 лева за двечки), а на другото място същите чашки бяха общо за 60 лева двечките.
Но аз така и така си бях харесала и купила вече моите си.
Това е, дано бях полезна,bubka!

п.п. Снимка нямам, защото си ги оставих у нашите в Пловдив и не ми дойде и наум да направя снимчица...
« Последна редакция: януари 19, 2009, 14:40:45 от elean » Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: януари 19, 2009, 14:48:57 »

Благодаря ти много  give_rose
Наистина се учудвам какви надценки слагат тези хора тук  girl_impossible
Ако ми се отдаде възможност да мина през Пловдив, може и пак да те питам за подробности къде е магазина  Girl_hide
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: януари 19, 2009, 14:51:08 »

абсолютно, и аз бях зашеметена от надценките...
като сметна, даже и с автобусните билети софия-пловдив-софия, пак ще излязат чашите близо 3,5 пъти по-евтини!
Ако се запътиш натам, ще ти обясня къде е магазина!
Успех.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #14 -: януари 19, 2009, 15:20:00 »

Супер, много се радвам, че сте намерили чаши.
Разликата в цените наистина е огромна Oh my ...
Предполагам че и в София може да се намерят кристални чаши на подобни цени, но не и в големите магазини, където надценките са огромни. Може би в по-малки магазини за кристал, които не са на централни места из града. Ние чашите още не сме почнали да ги търсим сериозно, за сего ако видим някъде случайно се ориентираме само за модели и цени. smile smile
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: