Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 14:53:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Има ли приятелство между мъж и жена!
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
18
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли приятелство между мъж и жена! (Прочетена 255919 пъти)
ivaiva
Баш Майстор
Отг: Има ли приятелство между мъж и жена!
«
Отговор #105 -:
октомври 11, 2007, 14:37:47 »
Танче, от един отбор сме значи и аз се омъжих за дългогодишния си най-добърприятел и много го обичам
Активен
tan4eto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #106 -:
октомври 11, 2007, 15:06:52 »
Да, сега и аз ужасно много го обичам, обаче ако ми беше казал някой преди 4-5 години, че ще се омъжа за него сигурно щях да се пръсна от смях. Даже честно казано понякога още ми е странно, че съм омъжила за него
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #107 -:
октомври 11, 2007, 15:12:01 »
и аз се чувствам по абсолютно същия начин, само дето ние открихме чувствата си и станахме гаджета преди 7 години.
бях свикнала всичко да си споделям с него до последната подробност
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #108 -:
октомври 17, 2007, 12:23:08 »
Разбира се че има приятелство между мъж и жена.И моя мъж една година ми беше приятел и после ми стана гадже.Но имам и много приятели мъжа с които не съм имала никакви други освен приятелски взаимоотношения.Това че понякога отношенията прерастват в други не значи че няма и такива които си остават винаги само приятелски.
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #109 -:
октомври 17, 2007, 12:32:17 »
Аз също съм на мнение, че има приятелство между мъж и жена. Поне в моя случай е така. Имам много добър приятел мъж и се разбираме отлично без да е имало някога нещо между нас. Познаваме се от деца, израстнали сме заедно.
Активен
Isabel
Сватбар
«
Отговор #110 -:
октомври 26, 2007, 18:39:19 »
Цитат на: gucci в октомври 17, 2007, 12:23:08
Разбира се че има приятелство между мъж и жена.И моя мъж една година ми беше приятел и после ми стана гадже.Но имам и много приятели мъжа с които не съм имала никакви други освен приятелски взаимоотношения.Това че понякога отношенията прерастват в други не значи че няма и такива които си остават винаги само приятелски.
gucci
, според мен е трудно да се поддържат близки приятелски отношения, особено когато момичето вече си има сериозна връзка
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #111 -:
октомври 26, 2007, 19:53:53 »
Да въпросът наистина е много спорен. Според мен е възможно- въпреки че един такъв приятел навремето се влюби в мен, и че милото твърди че такова нещо е невъзможно, защото мъжете винаги гледали по друг начин на жените. Но аз съм за че е възможно такова приятелство
Активен
Isabel
Сватбар
«
Отговор #112 -:
октомври 26, 2007, 23:24:22 »
Цитат на: veselyshko в октомври 26, 2007, 19:53:53
Да въпросът наистина е много спорен. Според мен е възможно- въпреки че един такъв приятел навремето се влюби в мен, и че милото твърди че такова нещо е невъзможно, защото мъжете винаги гледали по друг начин на жените. Но аз съм за че е възможно такова приятелство
veselyshko
, наистина този въпрос е спорен.
И аз също не твърдя, че е невъзможно да има такова приятелство, но ми се струва наистина трудно. Защото дори момичетата, които казват че има приятелство, после самите те казват, че тези най-добри техни приятели са станали техни съпрузи по-късно. Което за мен означава, че такова приятелство е доста малко вероятно да се запази като такова
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #113 -:
октомври 27, 2007, 14:13:11 »
Цитат на: isabel в октомври 26, 2007, 23:24:22
veselyshko
, наистина този въпрос е спорен.
И аз също не твърдя, че е невъзможно да има такова приятелство, но ми се струва наистина трудно. Защото дори момичетата, които казват че има приятелство, после самите те казват, че тези най-добри техни приятели са станали техни съпрузи по-късно. Което за мен означава, че такова приятелство е доста малко вероятно да се запази като такова
Това според мен се получава, защото ние жените понякога не усещаме къде е границата, искам да кажа, че сме много открити и споделяме всичко с тези наши приятели и те често тълкуват нещата по-различен начин
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #114 -:
октомври 27, 2007, 14:25:56 »
аз не знам какво д амисля вече има ли няма ли или аз съм ного мнителна
ама извинете ме когато питаш гаджето "къде отиваш?" "ами при приярелката ми Иванка" и така няколко пъти и накрая на 20я се сещаш че аджеба тая Иванка много е близка с гаджето ти брее "ама не мило бе тя ми е само приятелка и накрая всичко става и се взимат двамата!рано или късно хората се усещат че тоя не ми е само приятел ами има и нещо по-сериозно!на мен не се е случвало!не ми направи някой впечатление на мига започвам д агледм на него като дружка и чак ме е гнус да реша че може нещо повече
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #115 -:
октомври 29, 2007, 09:41:05 »
Цитат на: isabel в октомври 26, 2007, 18:39:19
gucci
, според мен е трудно да се поддържат близки приятелски отношения, особено когато момичето вече си има сериозна връзка
не съм съгласна че не можа да имаш приятели близки и въпреки това да имаш сериозна връзка.Аз съм вече женена но продължавам да си поддържам близки отношения с приятелите ми и това че имам връзка или съм женена никога не е било повод за прекъсване на приятелство.Може би зависи от човека до теб.Моя мъж никога не ме е ограничавал кака и аз него а и какво значение има дали приятеля е мъж или жена.
Активен
Isabel
Сватбар
«
Отговор #116 -:
октомври 29, 2007, 20:41:41 »
Цитат на: gucci в октомври 29, 2007, 09:41:05
Цитат на: isabel в октомври 26, 2007, 18:39:19
gucci
не съм съгласна че не можа да имаш приятели близки и въпреки това да имаш сериозна връзка.Аз съм вече женена но продължавам да си поддържам близки отношения с приятелите ми и това че имам връзка или съм женена никога не е било повод за прекъсване на приятелство.Може би зависи от човека до теб.Моя мъж никога не ме е ограничавал кака и аз него а и какво значение има дали приятеля е мъж или жена.
gucci
, напълно съм съгласна, че има и такива случаи като твоя
Чудесно е, че поддържаш такива отношения независимо от своята връзка.
Все пак, моето мнение си е друго, но затова е форума, да споделяме гледни точки
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #117 -:
октомври 30, 2007, 09:12:59 »
Разбира се че е така Изабел.Все пак всеки го пречупва малко или много през своята призма.Все пак всяко семейство и всяко приятелство си е строго индивидуално.Аз не мисля че бих издържала някой да ми държи сметка или да ограничава приятелствата ми.
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #118 -:
октомври 30, 2007, 12:20:12 »
Винаги съм избягвала от това да дам някакво крайно мнение дали има или няма такова приятелство. Може би има, но съдейки и от личния си опит никога приятелството между мъж и жена не може да е на 100%. Имам предвид, че имам приятели мъже, едните се познават и са приятели с милото, други не, но отношенията между тях са друго ниво, някак по-дълбоко. Никога няма един мъж да споделя и няма да открит с вас, така както с приятел мъж. Ние можем всичко да си споделяме и да си мислим, че сме големи приятели, но те никога не могат да са напълно открити с нас и винаги внимават как се държат и какво говорят и споделят.
Имам познат, който казва, че истинско приятелство между мъж и жена може да има само с жена, с която си бил, тоест сексуално се познавате или с жена, която познаваш от дете и гледаш на нея като малката ти сестричка, но и тогава не е сигурно, защото все в един момент, ще забележиш, че е жена и край с приятелството. Просто колкото и приятелски да се държат един с друг, мъжът винаги гледа малко по-различно на тези взаимоотношения.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #119 -:
ноември 03, 2007, 20:59:34 »
Ако съдя по мен ,аз приятели мъже нямам и никога не мога да имам ;)каквото и да говорим друго си е да си имаме лудите,верни и неповторими приятелки-жените *THUMBS*Според мен такова приятелство между мъж и жена няма.Казвам го от собствен опит и наблудения
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...