Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 04:28:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 248570 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: януари 30, 2009, 15:26:06 »

Мили, много се изкушавам да е по-къса, но и аз незнам какво искам  pleasantry
Знам само, че трябва да има презрамки - или по-точно възможност за сутиен, че аз съм с малък бюст и няма на какво да я закрепя  girl_impossible
Аз обичам изчистени неща, без обръчи и много бродерии - нещо по-семпло може би.
Само че като тръгна да меря, чак тогава ще стане ясно какво ми стои - аз може много неща да харесвам как изглеждат, но да не ми седят никак добре   pardon
Нямам търпение вече да меря и ще ви се покажа разбира се - няма как  give_rose
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: януари 30, 2009, 16:29:18 »

бебчето на мечо, според мен с последната рокля изглеждаш много добре good
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: януари 31, 2009, 01:19:03 »

Мили, много се изкушавам да е по-къса, но и аз незнам какво искам  pleasantry
Знам само, че трябва да има презрамки - или по-точно възможност за сутиен, че аз съм с малък бюст и няма на какво да я закрепя  girl_impossible
Аз обичам изчистени неща, без обръчи и много бродерии - нещо по-семпло може би.
Само че като тръгна да меря, чак тогава ще стане ясно какво ми стои - аз може много неща да харесвам как изглеждат, но да не ми седят никак добре   pardon
Нямам търпение вече да меря и ще ви се покажа разбира се - няма как  give_rose

Относно презрамките - и аз съм с малък бюст, но роклята ми е без презрамки. Повечето рокли са с вградени подплънки и стоят чудесно без сутиен на малък бюст   Wink
 И аз съм съгласна, че чак след като започнеш да мериш, си изграждаш ясна представа, за това което искаш. Аз преди да почна да обикалям за рокля бях категорична, че искам къса рокля, възможно най-изчистена. Изобщо не се представях в дълга "принцеска" рокля. А сега ще съм с точно такава  pleasantry
« Последна редакция: януари 31, 2009, 01:20:56 от vickey » Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: януари 31, 2009, 01:28:14 »

И аз съм съгласна, че чак след като започнеш да мериш, си изграждаш ясна представа, за това което искаш. Аз преди да почна да обикалям за рокля бях категорична, че искам къса рокля, възможно най-изчистена. Изобщо не се представях в дълга "принцеска" рокля. А сега ще съм с точно такава  pleasantry

Абсолютно съм съгласна с теб vickey, с търсенето и пробването на рокли човек наистина разбира какво харесва и му стои най-добре... и аз винаги съм си мислила че ще бъда с къса и семпла рокля на сватбата си, а то какво се оказа... в крайна сметка си избрах голяма бухнала рокля, с дълъг шлейф и много камъчета по корсета  blush
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: януари 31, 2009, 04:33:15 »

Здравейте, аз съм от скоро във форума, нашата сватба е на 30 май Bravo heart danceg
Ако не е късно за San Patrik - Ходих в магазина - роклята, която харесвам е от там и цената й е 2600 лв - видя ми се доста скъпа, но пък е прекрасна blum

Привет Вивианка...и аз съм на 30 Май  Dance2 wedding  Успех в подготовката!! danceg
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: януари 31, 2009, 12:20:02 »

Май се събрахме много булки на 30 май, и аз съм тогава blum!
Напоследък мерих доста рокли, ще пусна снимки само на две, които най ми допаднаха. За съжаление с тази, която най се харесах и искам нея да си взема, не ми дадоха да се снимам. Снимките са в галерията ми.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: януари 31, 2009, 12:32:33 »

¤ Enigma ¤ , аз съм за първата good

Къде ги мери? И аз искам да се снимам когато меря?Момичета , събирам инфо в кои салони в София разришават да се снимаш!!! give_rose
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: януари 31, 2009, 12:36:55 »

Да, и на мен първата по ми харесва. Втората ми се струва прекалено натруфена и тежка. Пробвах ги във Варна. Първата снимка е от салон "Ванила", а втората - от "Сватбен ден". На другите места, където пробвах, любезно ме отразяха, можело да злоупотребя и така.
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: януари 31, 2009, 12:51:20 »

¤ Enigma ¤ ,
много си хубава smile И двете рокли ми харесват много. Вярно, че втората изглежда по-тежка, първата е по-нежна. Но и двете са красиви, представям си каква е тази, която си избрала  Bravo
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: януари 31, 2009, 13:06:28 »

Ох, момичета толкова е вълнуващо вие вече пробвате първите си рокли  Bravo и така ме настройвате романтично, че и аз нямам търпение да тръгна по магазините. Сватбата е чак юли и мислех, че е още рано, но като ви слушам сега повечето бутици са пуснали намаления на миналите колекции. Тъй като сега нямам никакво време да ходя по магазините, до кога мослите, че ще са намаленията - до изчерпване на "количествата", до края на февруари, .....?
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: януари 31, 2009, 13:12:28 »

Енигма, и с двете си много хубава, много добре ти стоят  Bravo
На мен повече обачв ми допада втората, но ако е без това цвете.Според мен стои много по--тържествено..Успех в търсенето на Твоята рокля  give_rose
Активен
suek
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #371 -: януари 31, 2009, 13:13:14 »

Блягодаря Слънце, pebbles
900лв ми идват в повече, но все пак ще намина и в Холидей.
Замислила съм да пробвам няколко рокли с различни силуети за да преценя коя ще е най-подходяща за мен и след това бегом при шивачката Wink
(малко некоректно от моя страна blush)

И аз мисля че е некоректно, защото в крайна сметка няма да ти излезе кой знае колко по-евтино, а и бягането и разправиите не са малко, а и тези хора в бутиците трябва да се хранят нали.
Те може би заради това въвеждат вече такса проба.
Активен
suek
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #372 -: януари 31, 2009, 13:17:30 »

Ще намериш нещо подбно без шлейф със сигурност  good И не е много рано да търсиш рокля, защото до началото на май е все абитуриентски сезон и бутиците са доста заети. Освен това за ушиване и корекции обикновено трябват 1-2 месеца, ще мине и време докато си харесаш нещо. Ако роклята се поръчва от чужбина пак отнема повечко време. Така или иначе първо най-вероятно ещ пообиколиш докато избереш Твоя модел.
Слънце, разгледах ти галерията с пробите.Доста модели си пробвла, но честно казано най-те харесах с последните рокли и тази около врата.В кой бутик ги пробва и насочила ли си се към накоя.ОТ толкова проби мисля че трябва да измислиш нещо.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: януари 31, 2009, 13:22:23 »

И аз мисля че е некоректно, защото в крайна сметка няма да ти излезе кой знае колко по-евтино, а и бягането и разправиите не са малко, а и тези хора в бутиците трябва да се хранят нали.
Те може би заради това въвеждат вече такса проба.
Така е, признавам си.Не всяка може да си позволи да отдели тава сума за рокля.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: януари 31, 2009, 13:59:54 »

Е, момичета, много ви благодаря за хубавите думи give_rose! Следващата събота ще пътуваме с майка ми до Варна, за да ме види с въпросната рокля. Тя е подобна на тази, даже май беше същата:

Само че тази, която пробвах, беше с бледо розов колан, а самата рокля - млечно бяла. Не знам защо така, но на тази снимка изглежда доста семпла и простичка, но не е такава на живо. Има много красива бродерия на бюстието и на колана, която тук изобщо не личи. По-падналата талия стои много красиво, особено за по-ниски като мен, издължава силуета. Какво ще кажете, дали ще бъде хубаво, ако роклята се изработи в екрю, а коланът остане розов.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: