Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 04:54:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 248634 пъти)

2802
Любопитен
*
Публикации: 34

Красота ще спаси света!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 29, 2009, 16:33:53 »

Защо ли ми се струва тази рокля от корицата на списанието доста тежка и неудобна за д-ние??????????
Определено не  е мой тип.  crazy
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #331 -: януари 29, 2009, 17:17:27 »

Мила, всеки си има мнение, на мен пък ми се струва много удобна и лека. Няма ли шлейфове, подплати и кринолини - не може да е тежка. Ако ви покажа моята... то бяха обръчи, пластове, дълъг шлейф. Тази ми се струва много изчистена.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #332 -: януари 29, 2009, 17:20:18 »

В момента има някакво намаление, за рокля от 1750 евро казаха че могат да ми направят намаление от 150 евро.

Е направо жива далавера... Извинявай, мила, да не се обидиш нещо, шегувам се  give_rose. Много са се повишили цените, аз като ходих май в Шуши, максимумът беше около 3500 лева  huhhuh.gif ...
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: януари 29, 2009, 18:15:22 »

Мила, всеки си има мнение, на мен пък ми се струва много удобна и лека. Няма ли шлейфове, подплати и кринолини - не може да е тежка. Ако ви покажа моята... то бяха обръчи, пластове, дълъг шлейф. Тази ми се струва много изчистена.

Наистина роклята изглежда лека и изчистена, но в същност не е никак лека, а само изчистена  pardon
Наистина бях учудена колко е тежка роклята, роклите с обръчи са доста по-леки  (не се заяждам)

Относно питането за рокля 2 в 1, мерих такава на Аз и Ти, 620 лева, полата беше на набори и след първия набор, другите бяха хванати с връзка (която не се вижда, зашото остава под него). Т.е. след махането на долната част на полата, отпред дължината е около 20 см над коляното, а отзад остава по дълга. Дано сте ме разбрали  pleasantry
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #334 -: януари 29, 2009, 18:46:25 »

Аз като я мерих не помня да тежеше pardon А за удобството - по-удобна е от корсетите например. Но всеки ги усеща различно нещата. Същото се отнася и за това кое ни харесва и кое не - всеки си има мнение, няма хубави и грозни, въпрос на вкус.
Цените в Шуши бяха към 1000 лева, но защото са намалени.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: януари 29, 2009, 20:01:18 »

vickey,какъв е сайта на Аз и Ти?аз не съм виждала такъв и си мислех че няма.В кой град е магазина от който си я харесала твоята рокля на Аз и ти?
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: януари 29, 2009, 20:47:10 »

Момичета, нещо не ми се връзва роклите от Шу Ши от 1750 евро да са намалени на 1000 лева ?
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: януари 29, 2009, 20:48:28 »

angel4e, сайт на Аз и Ти няма. Аз съм от Варна, така че роклите на Аз и Ти ги има в Десислава. Това е сайта http://www.dessislava-wedding.com/firm_dress.php?id=1&fid=1 но има само част от роклите. Тази, която е 2 в 1 я няма на сайта  pleasantry Иначе за София знам със сигурност, че в Сватбен Център има рокли на Аз и Ти
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: януари 29, 2009, 21:27:29 »

роклите на Аз и ти ги има в цялата страна, но централата е в Смолян, някой ако иска аз последния път взех телефона на момичето мога да ви го дам, пишете ми на лични. Изпълняват всякакви желания на бъдещите булки : smile и са много милички, аз мерих сигурно 10 рокли и момичето не се изнерви въобще продължаваше да е мило и учтиво  Bravo
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: януари 29, 2009, 21:35:41 »

момичета,виждам че сте отворили тема за шу-ши,та да се включа и аз-цените в повечето случаи са в евро-от 1000 нагоре,а моя приятелка миналата година си взе от там рокля под наеми наема и беше 500 евро.ще се опитам да кача снимки на нейната рокля,само да не са много големи....
Активен
delpierod
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: януари 29, 2009, 21:51:17 »

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1308/1586850866.JPG">photo_1</a>
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1291/2050854479.JPG">photo_2</a>
ето това са две снимки на които се вижда роклята
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: януари 29, 2009, 21:53:35 »

Мацки, аз качих в галерията ми снимки от първите проби на рокли  give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: януари 30, 2009, 09:21:49 »

бебчето на мечо и на мен най-много ми хареса първата рокля. Само не разбрах дали има презрамки. Аз съм ЗА презрамките, дори и съвсем тънички. Ходила съм на сватби, където булката си дърпа постоянно роклята нагоре и не мисля, че й беше приятно. Успех в избора на най-прекрасната рокля  air_kiss
Бебчето на мечо и аз съм за първата и както е казала Клара Фина с не ммного големи обръчи  good супер си.
:bravo:според мен първата и втората ти стоят най-добре.а къде си ги мерила тези рокли?да не е в сватбен център софия в младост 4????аз живея в младост 2 и ми е близо и съм се замислила първо там да ходя
първата и четвъртата рокля ти стоят много хубаво. Важното е и коя ти е най-удобна good
и аз съм за първатаааа  danceg но ми харесва и втората  crazy а ти коя си харесваш повече
Определено първата рокля е твоята форма. Може би и последната, но в никакъв случай не рокли с големи обръчи.

Аз гласувам за първата рокля.
Точно!!!! beb4eto_na_me4o, и аз съм с две ръце за първата! good Може би и последната!!

А аз съм за втората good
Активен
delpierod
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: януари 30, 2009, 09:52:50 »

http://www.svatben.biz/
момичета,вижте този сайт,сега го намерих в гювеч yahoo
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: януари 30, 2009, 10:02:28 »

а аз в 4 smile

Миличка, всички ти стоят добре, но аз най-много те харесах с рокля 1!  good
beb4eto_na_me4o, много добре ти стоят и четирите рокли. Аз не мога да реша коя ми харесва най-много. Третата е много красива, първата също  smile
А за роклите в Шу Ши - наистина са толкова, имаше дори и по-евтини, но аз казвам цените, на тези които мерих. Имайте предвид, че това са последни борйки, които са налични в магазниа и не става дума за поръчка  pardon
бебчето на мечо, аз съм твърдо зад 1 и 4 good
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: