Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 06:26:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 248689 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #270 -: януари 27, 2009, 10:57:26 »

Бебче, тази рокля, която си мерила ти, си я беше взела и моя колежка от университета за сватбата си. Тя е по-пълничка от теб и пак й стоеше добре. Мога да показвам снимки ако искаш. smile
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: януари 27, 2009, 11:32:21 »

Sleapingbeauty, роклята ти е наистина прекрасна - мечта. А заради дантелата ли е толкова скъпа, повечето рокли на Проновиас са около 2000 лв.?
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: януари 27, 2009, 11:36:18 »

Бебче, тази рокля, която си мерила ти, си я беше взела и моя колежка от университета за сватбата си. Тя е по-пълничка от теб и пак й стоеше добре. Мога да показвам снимки ако искаш. smile
искам искам  smile
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: януари 27, 2009, 11:40:31 »

6 и 7 от новите  smile
И двата модела са страхотни! Bravo Аз съм с две ръце за № 7! good Просто ти стои перфектно!
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #274 -: януари 27, 2009, 11:45:46 »

Благодаря ви много за мненията, друго си е да разбереш отстрани как те виждат хората. Аз съм решила, ако се спра на 7, да го "поразчупя" малко модела. Сега събирам идеи и си заформям представа в главата. Като поизчистя идеята, ще ви покажа. А и има още мнооого време ... и мерене  Wink
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: януари 27, 2009, 11:54:32 »

Слънце, от новите модели на мен най- много ми харесва номер 9  good, но мисля че номер 4 си остава фаворит.
Активен
sleepingbeauty
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #276 -: януари 27, 2009, 12:18:39 »

мила tsvety_t
всъщност това на снимката се доближава най-много до моята рокля, не можах да открия същата в сайта на проновиас blush... моята е с нещо като пришито болеро с дълъг ръкав и си представям че ако се отстрани, ще изглежда като на снимката... моята идея, обаче, е да отрежа дългия ръкав, за да се получи нещо като презрамка и да си направя ръкавици smile. Не знам какво ще каже дизайнерката, но мисля че ще се получи добре-дантелени ръкавици изглеждат много елегантно... А роклята, освен че ми е широка и дълга, има огромен шлейф, който практически през цялото време трябва да бъде закачен отзад защото ще пречи...Та мислех и него да отрежа или скъся и да оползотворя дантелата за елемент във воала, за чанта а защо не и за шал...Не съм го решила окончателно, все пак трябва да се консултирам и със специалист. Иначе дантелата е много хубава, обсипана е с нежни камъчета и прозрачни пайети, може би затова е такава цената...Другите рокли, без дантела или не изцяло, са около 2000-2500лв.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: януари 27, 2009, 14:32:08 »

И двата модела са страхотни! Bravo Аз съм с две ръце за № 7! good Просто ти стои перфектно!

Слънце  и на мен фаворит ми е №7. Седи ти прекрасто  good, а и роклята е много нежна и с тази джуфка  Girl_hide
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: януари 27, 2009, 15:43:31 »

Слънце, от новите рокли и на мен ми харесва най-много 7!! И аз искам навремето подобна!! Но и 4 страшно добре ти стои!! Кога ти беше сватбата?? През лятото нали?? Съжалявам, че не помня датата...Моля да бъда извинена! girl_wink
Бебчето на Мечо, всички роклички, които си харесала са страхотни, много изчистени, и на мен последната много ми хареса, но мисля, че я бах пробвала и аз, но материята малко не ми харесваше!! Нямам търпение да те видя и теб в рокля, да придобия по-добра представа! Със сигурност ще си най-сладката и пухкава булка!! Не се притиснявай затова!!
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: януари 27, 2009, 15:53:24 »

мила tsvety_t
всъщност това на снимката се доближава най-много до моята рокля, не можах да открия същата в сайта на проновиас blush
А как се казва роклята по принцип, би трябвало да пише името й на етикета?
Аз с пришити дълги ръкави открих Dalmacia и Niebla.
Активен
sleepingbeauty
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #280 -: януари 27, 2009, 16:20:19 »

Ами, ако бях видяла етикета, щях да знам... Като отида при дизайнерката да уточняваме разни неща, ще погледна smile
Активен
vaniana
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: януари 27, 2009, 17:05:11 »

Здравейте момичета!

За първи път пиша тук  smile

Предстои ми сватба на 13.06.2009 и в събота обикалях за първи път за рокля, но за съжаление почти нищо не ми хареса. Само един модел ми допадна и бих искала да Ви го покажа smile

* 5019f.jpg (37.63 KB, 439x550 - видяно 358 пъти.)
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 27, 2009, 17:20:24 »

vaniana, welcome-2! Роклята е много нежна!
Аз в момента си търся рокля, много ми е трудно. Мерих доста рокли, но след като си харесах една в Холидей Сона, вече нищо друго не ми харесва. Майка ми и половинката смятат,че е скъпа и не си струвало за няколко часа diablo. Направо ме побъркаха. Все пак това е моят ден и така, ядосват ме, но в крайна сметка ще стане на моята blum.
Активен
vaniana
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: януари 27, 2009, 17:31:18 »

Благодаря ти smilesmile

аз си търся нещо изчистено, нежно и ефирно, но за съжаление пазара не предлага подобни рокли.

В Холидей сона мисля в събота да отида...бях си направила амбициозен план да посетя 14 магазина, но успях само наполовина.

Не се ядосвай Enigma, сигурна съм , че ще намериш твоята рокля и ще бъдеш прекрасна булка.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: януари 27, 2009, 17:36:53 »

Благодаря give_rose. Дано е така. В Холидей Сона има хубави рокли, мен това, което ми хареса, е че са някак по-нежни от другите, които пробвах. В момента има намаление на стари модели, но е някаква лудница заради абитуриентите. Аз чаках повече от половин час да ми обърнат внимание, но поне си струваше. Дано намериш това, което търсиш. Ако не успееш, може да се замислиш и за това да ти изработят по поръчка каквото си харесала smile Успех!
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: