Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 08:36:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 249081 пъти)

Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: януари 21, 2009, 16:45:23 »

Имате ли представа на кой дизайнер е тази рокля: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/25.jpg.html?action=gallery
Pronovias е. Моделът мисля е Condesa от 2008.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #166 -: януари 21, 2009, 16:55:05 »

Благодаря много. И останалите модели от тази колекция са много доби smile
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: януари 21, 2009, 17:26:57 »

Милички аз съм малко  Offtopic но моля да ме извините smile
Попаднах на 2 сайта който предлагат Булченски рокли , докато си търсех рокля за сватбата на нашите кумове и сайтовете  имат и доставка до България
smile
http://www.tjformal.com/Categories/Wedding-Attire/Wedding-Dresses/213
и
http://www.houseofbrides.com/home.php
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: януари 21, 2009, 17:52:00 »

Selvet, благодаря ти много, страхотни са  Bravo Аз си търся flower girl рокличка и видях доста такива.
Обаче ми възникна въпросът, имаш ли идея дали са оригинални или ги шият? Понеже гледам доста голямо разнообразие от цветове имат.
« Последна редакция: януари 21, 2009, 18:01:09 от Бухтичка » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 21, 2009, 20:00:51 »

Наистина е много вълнуващо  Girl_hide Но още съм далеч от идеята за Моята рокля.
Пробвах нещо подобно на тази: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/anj_16_front.jpg.html?action=gallery
и тази: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/san08.jpg.html?action=gallery
и една по-прибрана (каквато уж искам), която не ми хареса как ми стои.

(Тези снимки са от галерията на съфорумката ни niksha. 99% от роклите, които тя е качила, ми допадат страшно много  girl_wink )
*THUMBS*Tези двте са ми любими от снимките тук!!! Bravo
Обаче при мен проблема е че съм с голям бюст и изобщо незнам как ще изглеждам в подобна рокля cray
това ми е голям проблем...
Активен
Josepha
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: януари 21, 2009, 21:40:07 »

Момичета, помощ! явно ще съм малко  Offtopic ама...
Майката на бъдещия ми мъж ходи вече втори ден по Пиротска на разузнаване и събира информация за рокли и вечер по телефона ме убеждава ли убеждава, че трябва да отидем двете да гледаме, може и с майка ми. cray cray
А аз не искам, за Бога! Не ща да гледам на Пиротска - там роклите са ужасни. Дори, когато съм минавала ей така, да гледам друго, съм си казвала "никога не бих стъпила тук да си купя рокля" и ...ето какво ми дойде на главата.
Не мога да повярвам колко ужасно настойчива е...ще се побъркам! Дори се опитва да ме убеждава, че няма смисъл да ходя до Асеновград, че тука по Пиротска всичко било от там angry angry
Тя жената от добри чувства го прави, но....От друга страна не мога да й кажа, че там роклите са ужасни, защото дъщеря й си е купувала нейната рокля от там и сега тя си мисли, че .... В смисъл деликатно е, а не искам да обидя никого crazy Мамка му...вече започнаха да ми вгорчават живота!!!
И като се сетя, че гледам рокли на San Patrick i Pronovias и тя какви ми ги пробутва и ми идва да се гръмна angry
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 21, 2009, 22:57:21 »

Милички аз съм малко  Offtopic но моля да ме извините smile
Попаднах на 2 сайта който предлагат Булченски рокли , докато си търсех рокля за сватбата на нашите кумове и сайтовете  имат и доставка до България
smile
http://www.tjformal.com/Categories/Wedding-Attire/Wedding-Dresses/213
и
http://www.houseofbrides.com/home.php
страхотни са и аз ще поразгледам и аз още идея си нямам за рокличка, макар да има временце  до weddingday
Активен
nelita79
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #172 -: януари 21, 2009, 23:35:49 »

Josepha, ясна ми е историята с бъдещата ти свекърва. Моят съвет: оплачи се на мъжа си smile Ама деликатно, но недвусмислено. Примерно, говори уж за нечия друга майка, която така е правила, и как снахата се е засегнала и се е развалила сватбата поради това Wink
Та той да си се занимава с нея! Ако мъжът е намясто (както предполагам, че е), той ще си я "стегне". Не се разправяй лично. Ясно е, че е от добри чувства, но ти трябва отсега да си защитиш личната неприкосновеност. И да защитиш Сан Патрик и Проновиас Wink
Аз лично гледах по Пиротска - за всеки случай, с моята майка. И не мисля, че нивото е кой знае какво, да си призная. Макар и за 6-7 часа, това е твоят ден, и ти заслужаваш най-доброто, независимо от цената. Стига ти да предпочиташ така да инвестираш парите на любимия.
« Последна редакция: януари 21, 2009, 23:36:42 от maria_lakova » Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #173 -: януари 22, 2009, 10:15:33 »

Josepha недей да се обременяваш с такива мисли, кажи им, че си минавала по Пиротска и нищо не ти е харесало, така че се обезсмисля ходенето пак. Дали са от Асеновград роклите по Пиротска, съмнявам се. По-скоро от гаражчетата в Асеноград, защото там има и хубави бутици с красиви рокли. Доколко свекърва ти ще защити роклите  на San Patrick i Pronovias, е друга работа. Ако имате възможност и желание, дай 2000 лв за рокля, но не на всяка цена. Аз лично също бях харесала няколко доста скъпи рокли, но друго е като ги сложиш на себе си, никога не изглеждат така, както са на снимка и на манекен. Нормално е след като дъщеря й си е купила рокля за 300-600лв, 2000лв и нагоре да й се видят сериозна сума. Хубаво е обсъдите кой ще купува роклята и в какви параметри да търсиш. Ако си я плащаш сама, не виждам защо изобщо е нужно да се съобразяваш с нейните коментари.
Но пък си обикаляй сама или с приятелка, мери всяка рокля, която ти хареса, защото аз имах много време до сватбата миналото лято, разглеждах тук рокли, изградих си мнение и фаворити, но човек като тръгне да мери и картинката се променя. Просто не позволявай да ти се налагат и дано да си избереш най-подходящата за теб рокля, независимо от марката, с която да се чувстваш най-красивата булка в света  give_rose good
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 22, 2009, 11:40:58 »

Josepha, много кофти ситуация... sad
Хем ти се измъчваш, хем да не я обидиш жената... ни така, ни иначе. Ако я отрежеш и се разсърди ще има после през цялата сватба да ти се цупи, а ако си затраеш и нищо не и кажеш, знаеш ли дали няма да започне така да ти се меси във всичко като види, че минава номера...
Зависи какви са ви отношенията със свекърва ти, ако сте в добри отношения и е мила и разбрана жена, тогава се опитай да и обясниш спокойно, че все още не знаеш какво точно търсиш и би искала ти първо сама да си обиколиш и да разгледаш къде какво има преди да се помъкнеш с половината рода по магазините. Ако не се обичате и те дразни пак и го кажи същото, ама по-директно така... Wink
Дразнещо е, когато всеки иска да ти се меси в подготовката и да ти дава съвети, желани или нежелани! А ако пък и ти самата ще си купуваш роклята...тогава хич пък няма какво да ти натрапва нейното мнение!

И при нашата подготовка имаше един такъв момент, в който свеки се гласеше да идва с мене по магазините да избира рокля, ама не и стана работата, защото си купих роклята като бях в България без нея Blush Но тя поне си е добричка и не ми се разсърди.

Успех!  good
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #175 -: януари 22, 2009, 11:43:53 »

В галерията ми има няколко снимки от пробите вчера вечерта. Качеството е кофти, но са снимани с телефон. Приемам всякакви мнения, съвети и критики smile (Само да отбележа, че модел 1 съм го облякла без подплата + с черен чорапогащник и черни ботуши съм, и следователно много прозира. иначе няма да изглежда така)
Разбира се, имам още мноооооого идеи за модели, които искам да пробвам, но така се започва  girl_wink

Josepha , моят съвет е да отидеш със свекърва си само на обиколка без да пробваш (кажи, че сега само си набелязваш) колкото да й мине мерака. А после си отиди, където си решила и си я купи без да ги питаш. Или пък, както момичетата предложиха, кажи, че вече си ги гледала там и имаш друга идея. Не е нужно да квалифицираш роклите като евтини, лоши и т.н. и няма да има никой обиден
« Последна редакция: януари 22, 2009, 11:47:21 от Слънце » Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 22, 2009, 11:45:33 »

Слънце на мен ми харесаха няколко модела дето си с тях ама кое ти харесва на теб то това е най-важното.Най-много ми харесваш с първата но аз съм пристрастна просто исках подобна рокля, но не можах да си намеря тук   nea Също 4 и 5 ама 5 без това покрай врата.Не знам де ти си кажи как се чустваше най-добре.
« Последна редакция: януари 22, 2009, 11:47:11 от magi_st » Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 22, 2009, 11:51:26 »

Слънце, с всички модели изглеждаш добре. Със сигурност ще си много нежна и красива булка! Важно е с коя се чувстваш най-удобно. На мен лично ми допадна тази:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fidanka/probi+rokli/4.JPG.html?action=gallery
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: януари 22, 2009, 12:01:26 »

Слънце, много красиви рокли! аз съм за 2 и 4Wink
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 22, 2009, 12:02:28 »

и аз съм за 4 good good good
Слънце, с всички модели изглеждаш добре. Със сигурност ще си много нежна и красива булка! Важно е с коя се чувстваш най-удобно. На мен лично ми допадна тази:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fidanka/probi+rokli/4.JPG.html?action=gallery
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: