Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 08:31:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 249052 пъти)

Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: януари 20, 2009, 17:04:58 »

И аз гледам нещо подобно. Започвам да се обнадеждавам, че не са толкова скъпи, а ти ще си прекрасна булка с тази рокля. Поздравления за избора.
Благодаря ти smile
Роклите на Проновиас тук наистина не са толкова скъпи. И аз се притеснявах, защото от това, което бях гледала в интернет мислех, че цените им ще са почти двойни.
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: януари 20, 2009, 17:21:43 »

Слънце, и аз мисля вече да тръгвам по магазините, защото само с гледане по сайтове до никъде няма да стигна. Лошото е, че аз не съм си представяла роклята си (може би е добре даже), само знам кой видове неискам да е. Надявам се като пробвам, да ми е по-лесно с избора
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #152 -: януари 20, 2009, 18:00:52 »

Да, определено е най-добре да се пробва - най-малкото, за да се видиш каква кройка ти стои най-добре. Мен навсякъде ме питаха дали си нося снимка, по която да ми направят рокля. Но аз също предпочитам първо да облека няколко вида и тогава да се насочвам към конкретен модел.
Имай предвид обаче, че много малка част от роклите са изложени, защото просто няма място, така че все пак ще трябва да насочиш продавачките долу-горе какво да е, или пък питай за каталози или албуми със снимки - там вече го има цялото разнообразие от модели.
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: януари 20, 2009, 19:30:12 »

Ще го имам предвид. Голямо обикаляне ще е, тъй като ще ходя и до Асеновград с моя приятелка на която ще кумуваме на сватбата  crazy. И там ще разгледам модели, и вече ще решавам дали да шия, или да взимам готова.
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: януари 20, 2009, 22:24:17 »

cRy, дано да погледнеш отново тук. Опитах се да ти отговоря на лични, но нещо не става, затова ще ти пиша тук, все пак от тук си видяла сайта girl_wink. Нямам на идея, просто докато търсих в гугъл за моята рокля, с мисълта за избор на модел и че ще си я шия, попаднах на този сайт (demetriosbride.com). Не знам ти от къде си, но в Бургас има един магазин за булченски рокли, в който имат каталози на Деметриус и тогава ми казаха от там, че ако искам могат да ми поръчат от Гърция. В София задължително трябва да имат представителство, но нямам представа къде точно е. Съжалявам, че не мога да ти помогна. Можеш да попиташ някое от другите момичета във форума, някоя трябва да знае. Просто този адрес го дадох, за да могат да се разгледат роклите като модел  pardon
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: януари 21, 2009, 11:51:55 »

момичета,аз си мислех че е рано да тръгвам по магазините,ама като чета тук,амй съм позакъсняла.мисля от другия месец дапочвам с обиколките,и даже и една разходка до асеновград може да измисля,само да оставя малкия на свекито да го гледа,че с его няма да можем да обикаляме много.
аз си говорих с една приятелка,която е омъжена вече и тя каза че роклята изглежда по един начин на манекена и по съвсем друг на човек.така че трябва много модели да се пробват.аз също не знам какво точноискам,ама поне знам какво точноне искам да е сватбената ми рокля!
Активен
Lisa82
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #156 -: януари 21, 2009, 12:53:21 »

Момичета, видях че някой питаше за Деметриос в София, да ви улесня малко, намира се на улица  Крум Попов N 63
Тези данни ги има на сайта, като щракне6 на контакти. има и телефони.
Аз не съм ходила до там, но им звънях и едно младо момиче ми отговори на всички въпроси много търпеливо и любезно!
Така, че ако на някой му трябва, успех!!!!!
A aз още не съм започнала дори обикалянето, а сватбата ни е след 3 месяца cray
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #157 -: януари 21, 2009, 15:08:22 »

Завърнах се от първата си проба на рокли  smile Да ви питам - на вас дават ли ви да се снимате? На мен не ми разрешиха, а не виждам причина, при положение, че моделите ги има в сайта, и винаги можеш да го вземеш от там  crazy Щеше да е хубаво да си видя снимките - един вид да се погледна "отстрани" и да мога да сравня.
Но така или иначе съм доволна, защото малко по малко добивам някаква представа. И както очаквах - това, което си мислех, че ми харесва повече, не ми стои най-добре  pardon

« Последна редакция: януари 21, 2009, 15:41:21 от maria_lakova » Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: януари 21, 2009, 15:26:03 »

Bravo Слънце , сигурно е много вълнуващо. И аз не разбирам защо не са ти разрешили да се снимаш....но може да е политика на фирмата  pardon . Хубаво е , че си ориентирваш вече към ТВОЯТА рокля  Bravo
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #159 -: януари 21, 2009, 15:37:27 »

Наистина е много вълнуващо  Girl_hide Но още съм далеч от идеята за Моята рокля.
Пробвах нещо подобно на тази: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/anj_16_front.jpg.html?action=gallery
и тази: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/san08.jpg.html?action=gallery
и една по-прибрана (каквато уж искам), която не ми хареса как ми стои.

(Тези снимки са от галерията на съфорумката ни niksha. 99% от роклите, които тя е качила, ми допадат страшно много  girl_wink )
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: януари 21, 2009, 15:44:42 »

Страхотни са наистина  good , но аз определено си падам по по-прибраните . Проблема е, че не съм много висока и си мисля, че няма да изглеждам добре. Но както вече обсъдихме......трябва да се пробва  smile
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #161 -: януари 21, 2009, 15:56:47 »

При мен пък е обратното - доста съм висока и роклите са ми къси.  Налага се да приклякам, за да видя как би ми стояла роклята, ако ми е по мярка  nea

Имате ли представа на кой дизайнер е тази рокля: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/25.jpg.html?action=gallery
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: януари 21, 2009, 16:03:54 »

Мисля, че това е рекламното лице на Pronovias, но роклята е от някоя стара колекция. Може и на San Patrick. Ти в кои салони пробва ?
Активен
Lisa82
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #163 -: януари 21, 2009, 16:21:37 »

Слънце , това са роклите на Деметриос, поне двете първите от трите със сигурност, защото аз бях доста време влюбена http://forum.svatbata.bg/index.php/v/niksha/rokli/2806xw5.jpg.html?action=gallery (ако не се отвори, то втората от трите които си пратила), но за съжаление не мога да си го позволя.
Също така вече  ако отвориш сайта на деметриос и отидеш на коллекции ще я видиш тази рокля на първата страница, но в самата колекция я няма, не знам защо.
Дано съм помогнала girl_wink

Би ли също казала къде си пробвала и какви са примерни цените.Блаагодаря предварително!
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #164 -: януари 21, 2009, 16:30:08 »

Аз съм във Варна, и пробвах само в един салон засега, но не му помня името. А цените бяха от рода на 600-700, имаше и доста по-евтини. Довечера ще пробвам в бутик, където предлагат модели на Cymbeline, Maries de paris и др., намалени са доста и цените им са по-сносни.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: