Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 06:37:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 248773 пъти)

Lisa82
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #120 -: януари 18, 2009, 11:13:55 »

Бухтичка, много съм съгласна с теб. момичета, без да засягам някой.А и в крайна сметка всеки си решава за себе си, на нqкой не му пречи да е бременна на сватбата си, докато според мен, това е мое лично мнение,всяко едно момиче си мечтае за този ден, от както се познава като личност и малко ли много ли това трябва да е вашият ден.
Да можеш с кеф да си изпиеш една  или две чаши алкохол, да се веселиш да знаеш че цялото внимание е насочено към теб а не с поздравите за сватбения ден да те питат :Миличка, добре ли си?, как се чустваш? не те ли боли нещо?седни поцгини си :
Отново подчертавам, това е лично мнение а тези които са бременни на сватбата и се чустват добре е СУПЕР!!!
 Bravo Bravo
все пак съм присътствала на такава сватба, в която момичето беше бременна в четвъртия месяц, чустваше се прекрасно, не спря да играe ама нали знаете, че си е индивидуално за всеки.
Така че, УПСЕХ от мен на всички които ще правят опити, а пък и има и друго, бебчо ще присътства с вас на сватбата ви. good
Что до мен, мисля че може да звучи егоистично, но не е така, искам този ден само за мен и човекът до мен. blum Да не се притеснявам, че може да ме заболи нещо или траябва да си почина, и т/н
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 18, 2009, 11:16:44 »

хеххе и аз говорих като теб лиза82 ама, 6 дни преди сватбата разбрахме с милото, че съм бременна и това беше най-прекрасния подарък. Трябва обаче да отбележа, че не спрях да танцувам, даже всички много ми се чудеха, а усещането, че двамата ще станете родители още повече насити емоционалността на този момент. целувки  give_rose give_rose give_rose
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 18, 2009, 11:35:42 »

Ние се готвим за сватба от няколко години и все нещо изниква, та не става и накрая решихме да си направим бебе  pardon Е, сега е ред и на сватбата, а малката ще е шаферка. Аз също не съм привърженик не бременните булки  blum Но всеки си преценява за себе си  good
Активен
Lisa82
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #123 -: януари 18, 2009, 13:47:06 »

Точно това имах предвид и аз, а и първо на първо да не исключваме, че това е Божа работа.
Момичета, наистина не искам да засегна никоя от Вас, казах 4е си е лично  мое мнение за себе си, както всяка една от вас си мечтае да е перфектно, както сте си го планирали тази ден и сте го искали. На някой не му пречи на някой да, а и някои си получават най-страхотния подарък за сватбения ден, както MMariana!! Bravo

MMariana много се радвам за Вас, а и както казах, ето че и бебчо си беше с Вас на сватбата:)) а и е многооооооо добре че си се чувствавала прекрасно. Много се радвам. Още веднъж, поздрави!!!

Били, вие пък ще сте с най-прекраасната шаферка!!
Момичета, успех на всички. Радвамсе че ви има и има с кой да споделяш и обсъждаш:))
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 18, 2009, 14:12:23 »

Ето тази ми е любимата от този сайт, даже пробвах същия модел, но бяла и с рзови бродерии на бюстието в Асеновград. Иска ми се да имам 2 рокли на сватбата smile

В кой магазин пробва подобна рокля. Питам те защото аз точно така съм си представяла своята рокля и планувам да отида до Асеновград другата седмица.
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 18, 2009, 14:42:49 »

Ние се готвим за сватба от няколко години и все нещо изниква, та не става и накрая решихме да си направим бебе  pardon Е, сега е ред и на сватбата, а малката ще е шаферка. Аз също не съм привърженик не бременните булки  blum Но всеки си преценява за себе си  good
И при нас така стана smile
Между другото роклята ми беше едно от основните неща, поради които не исках да се омъжвам бременна. Не че не успях да си харесам страхотна рокля на Мануел Мота, която най-вероятно щеше да ми побере корема, но все пак определено това не беше модел, който бих избрала ако не бях бременна.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 18, 2009, 18:43:32 »

В кой магазин пробва подобна рокля. Питам те защото аз точно така съм си представяла своята рокля и планувам да отида до Асеновград другата седмица.

В Сияна. Струваше 640лв (поне на мен така ми казаха) и стоеше супер! Стискам ти палци smile
Активен
mojebi
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #127 -: януари 18, 2009, 21:56:32 »

Можете ли да ми дадете някои интернет сайтове за булченски рокли?По това отношение съм "гола вода",а за сега това е единственият вариянт да добия представа от модната линия на булченския свят.Предварително ви благодаря! smile  give_rose smile
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 18, 2009, 22:10:23 »

http://www.pronovias.com/index_entrada.asp?idioma=us
http://www.romantika-fashion.com/index.php
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 19, 2009, 08:44:56 »

раличка, ти имаш ли вече рокля? Тези саитове, които ги пращаш български ли са, а цени? Мога ли някъде да ги видя? Изобщо какви са цените в България (без Асеновград) за прилична рокля и колко време горе-долу е необходимо, за да се ушие? Ще съм ти благодарна ако можеш да ми помогнеш! give_rose
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 19, 2009, 09:26:29 »

Здравей smile Да, аз имам рокля. От Холидей Сона е - http://www.holidaysona.com/bg от последната колекция, казва се Виолета, ще кача снимка. Цената й беше около 670лв, не помня със сигурност  blush
А в тези сайтове роклите са доста над 1500лв, показах ти ги като модели, поне на мен са ми много любими. Проновиас имат магазин в България, ако имаш такива възможности, това за мен е най - добрия избор smile Моята рокля конкретно я ушиха за 2 месеца. А назад в старите теми, ако имаш време, има страшно много информация. Ето още един от любимите ми сайтове : http://www.sanpatrick.com/sp2008/index_real3.html
и още - http://www.mtyler-boutique.com/dresses_anjolique15.html
Виж и тази тема http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,239.105.html

* bulchenskaroklq.jpg (72.43 KB, 264x600 - видяно 354 пъти.)
« Последна редакция: януари 19, 2009, 09:32:44 от ralichka___ » Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 19, 2009, 09:42:07 »

Тези предлагат рокли на Eddy K., така ли да разбирам? В смисъл не си ги шият те. Питам понеже сайта им ми е малко странен като изпълнение и се зачудих.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 19, 2009, 10:13:44 »

Да представители са на Едди К.
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 19, 2009, 10:27:07 »

Ralichka,  благодаря ти много за инфото. Непременно ще отида до Сияна Асеновград.

А твоята рокля изглежда много стилна - определено ще си неотразима булка.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 19, 2009, 11:09:44 »

Много ти благодаря, stasi_ge! Успех smile Със сигурност и ти ще си прекрасна с роклята ми мечта smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: