Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 04:54:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 248636 пъти)

Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 16, 2009, 09:57:50 »

Vivianka, а защо не отидеш и в Проновиас или Ла Споса? Там също има много модели.
Е тя ще трябва цяла България да обиколи smile
А, тя отговорила докато пишех. Успех в такъв случай с шиенето и се надявам да се получи хубава роклята smile

Относно забременяването според мен ако човек използва разумни предпазни мерки е много малко вероятно това да се случи. А от впечатленията ми повечето жени, които ще се женят (и не са бременни) започват да правят опити най-много 2-3 месеца преди сватбата си, когато дори и да забременеят няма да им личи и сътветно не касае много роклята.
Всъщност сега се замислих и ще си позволя да дам един съвет, пък ако не желаете не обръщайте внимание. Аз лично ако трябваше да избирам бих започнала опитите за бебе след сватбата си. Бременна булка за мен не е най-удачното решение поради следните причини:
1. На сватбата обикновено се пие алкохол, който определено не е препоръчителен за бременни. Ако нямате проблем с това да пиете няколко глътки на сватбата си ок, но повече според мен не е добре.
2. Друго вредно нещо на сватбата - гостите пушачи. Ако искате да си направите нон смоукинг сватба или пък на открито пак добре, но иначе не е удачно.
3. Голяма част от жените получават зацапване в първите месеци от бременността си, а на някои се препоръчва да лежат и да не стават от леглото. Аз в това положение просто не знам как бих стояла цял ден на крак без да се побъркам от притеснение и да се обвинявам.

За тези се сещам засега. Пак казвам, че това са си лично мои виждания и не ангажирам никого с тях, просто се надявам, че могат да помогнат на някой ако не се е замислял досега.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 16, 2009, 12:01:44 »

Ами...ако се пазим е по-малко вероятно, но ако се случи все пак, няма да решим да не задържим бебчо, защото съм си взела рокля smile. Това е Божия воля според мен...
То е ясно че ще задържите бебето,за роклята е проблема.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #107 -: януари 16, 2009, 13:17:52 »

Относно забременяването според мен ако човек използва разумни предпазни мерки е много малко вероятно това да се случи. 

Всъщност сега се замислих и ще си позволя да дам един съвет, пък ако не желаете не обръщайте внимание. Аз лично ако трябваше да избирам бих започнала опитите за бебе след сватбата си. Бременна булка за мен не е най-удачното решение поради следните причини:

най- накрая да срещна някой, който мисли като мен.  Wink good И защо битува масово твърдението, че човек щом се жени, задължително значи е бременен  beating. Аз започнах опитите от първата брачна нощ, не желаех да се чувствам подута и да ми се гади на сватбата. Все пак си мисля,че сме млади и информирани и бебетата не се случват просто ей така, а са планирани.
А роклите в повечето случаи са отзад с връзки, които могат да се разлабят при нужда.
« Последна редакция: януари 16, 2009, 14:23:06 от mmagi » Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 16, 2009, 16:12:07 »

Момичета, някоя може ли да изкаже впечатления от Fede? Скоро да си е купувал рокля от там - цени, обслужване, корекции и т.н.?

Миналата година си правих моята рокля в салон Феде и останах изключително доволна! good Роклята беше по мой модел, шита по мои мерки и се получи така, както си я представях! Дизайнерката Вяра е супер професионалист и много приятно момиче, а платовете, с които работят са с много добро качество.
Тъй като не живея в България водихме комуникацията само по е-майла и чрез снимки, като отидох на първа проба роклята беше почти готова.
За цени, мисля, че вариират в зависимост от модела, кройката и използваните платове, но ориентировъчно от 500-600 лв. до (...) 
За моята рокля платих 2960, заедно с воала.
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 16, 2009, 16:45:25 »

Аз започнах опитите от първата брачна нощ, не желаех да се чувствам подута и да ми се гади на сватбата.
О да, и тези неща ги има, просто мен не ме сполетяха и не съм им обърнала толкова внимание.
Реших да се намеся просто защото ми изглежда, че тук по-голямата част от момичетата се женят преди да са родили деца (каквато беше и моята мечта, но уви) и е напълно нормално да не са запознати с всички екстри на бременността.

angel4e , ако аз все пак изпадна хипотетично в такава ситуация (в моя случай е немислимо почти, защото съм раждала със секцио и не ми се препоръчва да забременявам около година след сватбата) и наистина няма начин роклята ми да се коригира ще си купя нова и ще продам старата. Но както писах при мен случаят не е такъв, така че не се притеснявам изобщо, че съм си купила роклята по-рано.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 16, 2009, 20:55:08 »

Здравей, delpierod, първата рокля, която си показала е на Холидей Сона, може би знаеш де. Моята също е от там и е със същата панделка smile Много ми харесва и тази Wink
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 17, 2009, 12:46:11 »

Да се включа и аз! Girl_hide
Попаднах на този сайт  http://www.shopofbrides.com/shopexd.asp?id=7656, има страхотни модели! Аз смятам да си поръчам от там! Дори и цените са добри! Bravo
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: януари 17, 2009, 15:44:36 »

пробвайте така

http://www.shopofbrides.com/shopexd.asp?id=7656
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: януари 17, 2009, 16:20:11 »

Дааа, точно както казва Гери!!! *THUMBS*Това е роклята, която съм си харесала и смятам да поръчам Girl_hide Хубава ли е?
Ама и аз... толкова съм отвеяна insane
Активен
mojebi
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #114 -: януари 17, 2009, 18:18:55 »

Този сайт е супер!И цените са много сносни,а моделите страхотни!Мисля,че ми помогнахте доста,без да знаете! give_rose give_rose give_rose
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: януари 17, 2009, 18:26:52 »

Ама вие да не си мислите, че това са снимки на роклите, които се продават там. Това е китайска фирма, която шие по модели на известни дизайнери.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 17, 2009, 19:15:23 »

Ама вие да не си мислите, че това са снимки на роклите, които се продават там. Това е китайска фирма, която шие по модели на известни дизайнери.
Еее, ти как пък ги позна китаиските??
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: януари 17, 2009, 20:01:20 »

Ами знам, защото този сайт го разглеждах много и исках да си поръчам оттам рокля. Има си показани реални снимки на рокли, които са шити от тази китайка. Разгледай и ще видиш. А снимките са си от сайтовете на дизанерите, предимно на Маги Сотеро smile
Ето това са тези, които тази фирма е шила - http://www.shopofbrides.com/shopdisplayproducts.asp?id=151&cat=Real+Sample

Също и тук - http://www.shopofbrides.com/shopcontent.asp?type=Testimonials
« Последна редакция: януари 17, 2009, 20:03:42 от ralichka___ » Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 17, 2009, 20:17:40 »

Ето тази ми е любимата от този сайт, даже пробвах същия модел, но бяла и с рзови бродерии на бюстието в Асеновград. Иска ми се да имам 2 рокли на сватбата smile

* Wedding Dresses 2069.jpg (31.23 KB, 325x442 - видяно 380 пъти.)
Активен
Lisa82
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #119 -: януари 18, 2009, 09:51:29 »

Момичета, страшно много ви благодаря,много сте мили. give_rose give_rose
Ами надявам се,  е ...то няма как да не се оправим все, ще се оправим., ама наистина съм се шашнала. O_OЕ, знам че всяка една от вас или го е изживяла вече или го изживява в момента или пък и предстои.Успех на всичкi във всичко. и още веднъж, БЛАГОДАРЯ.
Сег разглеждаме за ДЖ.и фотограф,пък ще ввидим какво ще стане, ще пиша..
а за рокля не знам не съм мислела дори кога ще трyгна поне на първи оглед за да видя кое ми стои добре , а не само кое ми харесва.::
Приятна  и весела неделя!!! girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: