Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 06:49:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 7
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 7 (Прочетена 248867 пъти)
angel4e
Сватбен ШАМАН
Отг: Булченски рокли !!!!! част 7
«
Отговор #90 -:
януари 14, 2009, 20:28:36 »
delpierod
,първата ти рокля е страхотна
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #91 -:
януари 14, 2009, 20:39:52 »
Elity
,
още една булга от Бургаско!
За рокли в Бургас можеш да провериш в "Мирена" /ул. "Мара Гидик" - срещу "Океан"/, а другият им магазин е в пресечката на закусвалнята на Александровка, май "Македония" беше улицата.
На бул. "Хр. Ботев" малко над спирката на Операта има булченски магазин. Малко по-надолу от спирката посока ж.п. гарата зад строежа има също магазин. В бизнес-център "Кирил и Методий" от скоро също има магазин и агенция за сватби. За това се сещам в Бургас. А на "Републиканска" след светофара май пак има булчински магазин.
А за Асеновград, магазини много - направете си разходка и разгледайте. Дори да не успееш да си харесаш рокля там, може някои дреболийки да си купите на по-ниски цени - чаши, бутониери и т.н.
Активен
delpierod
Ентусиаст
«
Отговор #92 -:
януари 14, 2009, 21:15:13 »
angel4e
,благодаря много!и на мне много ми харесва,само трябва да намеря някой добър шивач.
вярно че чак септември ни е сватбата,ама все пак мисля по-отрано да търся шивач специално.
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #93 -:
януари 14, 2009, 22:23:00 »
tonibonboni, радвам се, че си намерила това което търсиш, или по-скоро че е възможно желанието ти да се реализира. Както вече говорихме с теб в една друга тема тук, бях 90% сигурна, че Нели Праматарова ще и свърши работа. Много се радвам за теб. Браво
Активен
mojebi
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #94 -:
януари 14, 2009, 23:57:10 »
Аз мислех себеси за луда,че от сега организирам сватба за септември,но ето,че има и други които са се захванали от рано с големите планове!Поне не съм сама
Аз съм от Варна и бих помолила също някои ако може да ми препоръча някой магазин за булченски рокли
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #95 -:
януари 15, 2009, 10:03:22 »
Хич не е рано според мен. Нашата сватба ще е през август сигурно, а си взех роклята преди един месец (беше готова).
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #96 -:
януари 15, 2009, 14:57:40 »
Здравейте,
И аз най-накрая да се похваля, че днес за пръв път ходих за рокля. Е, не съм пробвала, но все пак разгледах доста модели, гледах и снимки и каталози. Мисля си, че още е малко рано, защото сватбата е юли и е възможно да има някаква промяна в мерките ми дотогава
Но все пак докато успея да намеря МОЯ модел и след това докато го ушият/поръчат ще минат няколко месеца.
Относно избора на роклята, аз съм на мнение, че в началото трябва да се пробват няколко различни един от друг модели, за да може да се определи какво ни отива и какво не. Защото често се оказва, че предпочитан модел/кройка не стои добре на определена фигура. А и днес се убедих, че на закачалка роклята няма нищо общо с това как изглежда като е облечена
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #97 -:
януари 15, 2009, 15:47:52 »
Слънце
абсолютно си права и много добре си се ориентирала. На манекен и закачалка - роклята е една, а облечена е съвсем различно. Пък и никой не може да бъде сигурен какво му стои добре, преди да пробва. Аз така купих роклята, която най-малко предполагах, че ще ми хареса, когато влязох в магазина
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #98 -:
януари 15, 2009, 16:20:58 »
Здравейте, аз съм от скоро във форума, нашата сватба е на 30 май
Ако не е късно за San Patrik - Ходих в магазина - роклята, която харесвам е от там и цената й е 2600 лв - видя ми се доста скъпа, но пък е прекрасна
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #99 -:
януари 15, 2009, 18:11:24 »
и аз като тръгнах за рокля съвсем различно нещо търсих,сега съм на коренно противополжното мнение.исках роклята ми да не е с обръчи,като обикновена бална(както я нарече продавачката-тип нощница).но се оказа че такива рокли са за по-високи момичета,на ниски не стои добре.най-добре според мен е ,когато талията е ниска,т.е е по тялото ми поне до средата на ханша.а за тези които се готвят много преди сватбата-ами ако купите роклята и забременеете?
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #100 -:
януари 15, 2009, 18:53:25 »
Ами...ако се пазим е по-малко вероятно, но ако се случи все пак, няма да решим да не задържим бебчо, защото съм си взела рокля
. Това е Божия воля според мен...
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #101 -:
януари 15, 2009, 19:20:39 »
Цитат на: mojebi в януари 14, 2009, 23:57:10
Аз мислех себеси за луда,че от сега организирам сватба за септември,но ето,че има и други които са се захванали от рано с големите планове!Поне не съм сама
Аз съм от Варна и бих помолила също някои ако може да ми препоръча някой магазин за булченски рокли
аз за бала си взех рокля от варна(а съм от бургас) на ул."Кръстю Мирски" 7 много добре шият има и готови.успех
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #102 -:
януари 15, 2009, 20:03:32 »
Подкрепям мнението на Мимозка.Моята сватба е юни месец, а бях започнала пробите от април 2008.Май 2008 си порачах роклята, и септември беше готова и си я прибрах в нас.Забременяването си е божя воля, ние специално ще започнем с опитите 2 месеца преди сватбата, пък ако стане-още по-добре.
Желая успех в намирането на най-специалната и красива рокля!
Активен
expert
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #103 -:
януари 15, 2009, 23:23:02 »
Vivianka, а защо не отидеш и в Проновиас или Ла Споса? Там също има много модели.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #104 -:
януари 16, 2009, 09:53:19 »
expert, аз вече си избрах модела, комбинирах от тук - от там, платовете ги намерихме, а дантелата е същата като на модела. За сега съм правила първа проба, но само да видим линията, защото има и много дантела да се бродира и трябва време, а иначе в края на февруари ще имам втора проба и вече трябва да съм поотслабнала малко до тогава. Шивачката ми е забранила след февруари да мърдам с мерките
иначе съм била и в магазина на Проновиас, но и там цените са такива, на това което ми харесва. Имам къде да си ушя роклята и знам, че ще стане и затова реших да шия. иначе който може да даде толкова пари за рокля, тези магазини са страхотни
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...