Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 07:25:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 248921 пъти)

valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: януари 10, 2009, 14:31:09 »

Някой знае ли какъв ценови диапазон са цените на роклите в салони "Лита" и дали дават под наем???
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: януари 10, 2009, 17:31:38 »

Евтини рокли има.Аз ще ходя до Смолян да разгледам роклите на "Аз и Ти".защото много си харесах един техен модел от магазин в Плевен.Някъде из форума бях чела,че много момичета са доволни от отношението  и бързината на фирмата.
да, определено, аз лично мисля също да си взема от там, още повече, че те ми казаха, че могат да ми направят всеки модел, който пожелая за около месец и че срока е по-дълъг ако искам специална материя, която трябва да се поръчва от чужбина. Мога да ти дам телефони ако искаш пиши ми на лични
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: януари 12, 2009, 17:21:34 »

Момичета, някоя може ли да изкаже впечатления от Fede? Скоро да си е купувал рокля от там - цени, обслужване, корекции и т.н.?
Активен
marry
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: януари 12, 2009, 19:31:31 »

след далго разглеждане в саитовете за рокли най-накрая намерих моята рокля.Обаче мисля да си я шия та вапроса ми е каде  в асеновград ще ми я ушия сащата.Ето и снимка

* Parisia.jpg (31.22 KB, 383x515 - видяно 466 пъти.)
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: януари 13, 2009, 22:06:57 »

marry, моята рокля си я взех от Нели Праматарова от Асеновград и като гледам долната част на избраният от теб модел си мисля, че моят къс вариант беше нещо подобно и като работа беше доста добре направено. Тук във форума има темичка за Нели Праматарова http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,2868.0.html .  Ако искаш можеш да погледнеш.
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: януари 14, 2009, 09:44:25 »

Здравейте, момичета!:) Не съм писала от доста време, но пък свърших една чудесна работа! Вчера бях в Асеновград!:) Масовата част от роклите, които се предлагат там за съжаление не бяха това, което търсех. Аз имам модел, който много ми допада и дори бях харесала в Холидей Сона, но дори в него липсваха някои детайли...(гол гръб, лек шлейф...)!Условието ми беше роклята да е без обръчи. След първите 2 магазина вече бях с насълзени очи от разочарование, че няма да намеря нищо, но продължих. На един светофар помолих за насока към ателието на Нели Праматарова...и отидох там. Показах това, което искам, но уточних и другите малки подробности. Показаха ми точно това, което съм искала. danceg роклята обаче беше в цвят шампанско (която много ми хареса, но аз съм бледа и с руса коса и никак не ми отива този цвят), а аз поръчах бяла. Сега съм Булка No:3 и на 31 януари съм на втора проба. Няма да бързам с взимането на роклята, тъй като още нямам обувки и се разбрахме последните малки корекции да са към края на април и началото на май (тъкмо ще избегна многократното обличане преди сватбата ), но тя ще е почти готова и ще мога да направя снимки, които да ви покажа. Момичета, щастлива съм! yahoo Сега остава да се надявам да няма проблем с изработката на роклята! pardon
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: януари 14, 2009, 12:49:53 »

tonibonboni, Честито!
Нели Праматарова е страхотна дизайнерка и със сигурност роклята ще бъде страхотна.
А имаш ли снимчица?
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: януари 14, 2009, 13:07:51 »

Благодаря ти! За съжаление все още нямам снимка, защото беше само скроена и нямаше никакъв вид! Но след 31.01 мисля, че ще можете да добиете представа.smile
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: януари 14, 2009, 14:57:50 »

мерси момичета за помоща.ето това на което съм се спряла до сега,има и още няколко модела,които съм харесала,ще се опитам и тях да кача.

* 1.jpg (34.58 KB, 365x505 - видяно 423 пъти.)
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: януари 14, 2009, 15:01:00 »

а ето и другия модел на който съм се спряла

* roklq.jpg (46.87 KB, 480x640 - видяно 455 пъти.)
Активен
Lisa82
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #85 -: януари 14, 2009, 15:17:59 »

Момичета, искам да споделя с Вас, защото, само вие ще ме разберете.
Сватбата ни е в края на април, а ние не сме направили нищо още и съм много стресирана. В стремежа ми да е всичко перфектно,както всяка една от вас, още няма нiщо готово, е... преди нова година резервирахме ресторанта църквата и ритуалната зала, за ресторанта, най-вече благодаря много на Наталия give_rose give_rose give_rose 

И сега идва реда на роклята, защото още не съм пробвала нито една, дори не съм ходила до салоните, само съм си набелязала няколко модела NO NO NO. Благодарение на Вас виждам че в соната са пуснали нови готини моделчета. Bravo Ох,, много ми е притеснено и мисля че другата седмица ще тръгна на п$рви оглед:))
Пожелавам на всички Ви успех, защото знам, че ще ви е нужен:))
Благодаря ви много, че ви има!!!
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 14, 2009, 15:34:00 »

Lisa, я не се шашкай... имаш повече от 3 месеца.(датите ни съвпадат)
При мен пък проблемът е, че зимата наддавам 8-10 килца и напролет ги свалям(или почти).Та при всички случаи трябва да чакам поне до края на март.Или ще взема под наем или нещо готово, което би изисквало леки корекции...
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: януари 14, 2009, 16:38:28 »

Лиса спокойно! Имаш достатъчно време! Ще се справиш с всичко и ще намериш най-хубавата рокля. Понякога дори се получава излишно обикалянето на всички възможни магазини, защото Роклята е била още в първия! Успех!  good
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: януари 14, 2009, 18:41:56 »

tonibonboni честито за роклята, нямам търпение да ни я покажеш, много е хубаво когато чуеш щаслива и удовлетворена булка, ще се чувстваш най прекрасна и наистина ще е така. За Нели Праматарова съм чувала прекрасни неща, виждала съм и мн хубави модели от нея, дори моя приятелка преди доста години се жени с нейна рокля и беше прекрасна и твоята ще стане чудесна.
Lisa82 не изпадай в паника, мн важни неща сте свършили като сте резервирали, съвета ми е ако не сте избрали фотограф и ДЖ да го направите за да не изпуснете този който ви допада, а за роклята не се притеснявай, тръгвай полека лека да гледаш и ще намериш твоята, още повече че в повечето магазини в БГ не им е нужно 3-4 месеца за ушиване и ще се справят и по - бързо, а може да намериш и готова и да ти пасне перфектно. Успех!

Активен
Elity
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: януари 14, 2009, 18:49:54 »

здравеите дами,казвам се Ели и сам от поморие.винаги съм си мечтала сватбата ми да е лятна така,че с бъдещ съпруг решихме да е на 29.09.09.но още от сега гледам за рокля,сигурно съм се побъркала малко,незнам дали това е нормално.много ще съм благодарна ако ми препоръчате някои добри салони в бургас или асеновград
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: