Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 01:41:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбената торта - 3 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбената торта - 3 част (Прочетена 181763 пъти)
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
Отг: Сватбената торта - 3 част
«
Отговор #420 -:
юни 04, 2009, 23:16:46 »
marianna ако е направено добре е хубаво,но задължително трябва да е напраавено от майстор,защото иначе аз няколко пати съм яла такива който за нищо не стават,или ще хванеш захарна болеста,ако го изядеш,или се чупи и рони,защото е кораво,иначе е хубаво,когато е направено умерено сладко,но определено пак си е за хора,който обичат повече сладко.
Активен
kpucu
Новак
«
Отговор #421 -:
юни 04, 2009, 23:31:06 »
Момичета случайно попаднах на сайт с много сватбени торти
Разгледайте ги, стотици са:
http://www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&aid=84&pageID=1
http://www.cakecentral.com/cake-decorating-photos.html
Извинявам се ако някой го е пускал преди това.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #422 -:
юни 05, 2009, 07:59:21 »
захарното тесто е настина сладко, но е хубаво, не е задължително да се изяжда, но пък тортата изглежда толкова по -хубава.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #423 -:
юни 05, 2009, 08:21:55 »
Момичета, сватбата ни беше приказна и понеже това е темата за торти - нашата я правиха в Джани - 2,40 лв парчето със захарно тесто по снимка и беше бижу, точно като я искахме. Ще се опитам да сложа снимка в галерията
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #424 -:
юни 09, 2009, 13:14:25 »
Торти:
http://marader.ru/other/1338-chudesnye-svadebnye-torty-22-foto.html
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #425 -:
юни 09, 2009, 13:34:16 »
Момичета, аз не съм ви се похвалила, но намерих цех, тук до нас, в който триетажната толта е около 70лв, а отделните пастички за госитте са 0.80лв!
Може и слята торта да направят. Взехме от там за един рожден ден сега и беше вкусна! няма да си кривя душата, далеч е от толтите на Романса, но и цените са далеч! Сега ще се заемем със задачката да опитваме от тортите им, за да се ориентираме коя е вкусна
Много ми харесва задачката!
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #426 -:
юни 09, 2009, 16:09:43 »
Амелия, само ни мъчиш сега, хайде казвай къде е този цех?
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #427 -:
юни 09, 2009, 17:16:55 »
ооо, ама ще кажа разбира се. Намира се в кв. Надежда 3 и е до 101СОУ, но не мога да обесня точно къде е. На късата страна на училището е входа. Имат и торти и пасти, които могат да се купят на момента.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
«
Отговор #428 -:
юни 09, 2009, 21:49:33 »
Момичета, ние си избрахме торта и ще искаме да ни я направят в 100 гр. сладки. Няма много да се смеете ей
Това между другото е от типа Madhatter торти от филмчето на Дисни "Алиса в страната на чудесата", там Лудия шапкар ядеше такива торти
cake.jpg
(33.2 KB, 358x500 - видяно 932 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #429 -:
юни 09, 2009, 23:52:14 »
Хаха това с шапкаря ме рязсмя много
Тортата си я бива и е абсолютно в духа на сватбата, която гласиш, така че мисля, че ще бъде върха и гвоздея на тържеството!
Активен
frenchapricot
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #430 -:
юни 10, 2009, 00:51:12 »
Цитат на: Amelia в май 16, 2009, 17:21:48
Благодаря! Оффф, това със сметаната изобщо не ми харесва! Обикновено изглеждат много кичозно и некадърно направени. Ми ще си мрънкам за такова захарно тесто и това е. Все пак савкусни там, а и не ми се дават безумни цени от 4лв парчето в 100грама сладки.
аз бях доста разочавона от Рицка, защото неколкократно тортите, които съм яла там са били суги, гадни, и с развалени пълнежи. Но последвите 2 пъти бяха страшно вкусни и много приятно ме изненадаха. Там могат да ми направят парче за всеки гост и ще е 1.50лв
Вече ми стана вариант.
Хм, Амелия, ти поне си успяла да пробваш тортите на Рицка. С приятеля отидохме в сладкарницата на бул. Мария Луиза, където ни подхвърлиха един албум със снимки, а на въпроса ни дали можем да опитаме някой от пълнежите, ни казаха категорично "не", торите, които били изложени на витрината нямали нищо общо със сватбените торти. Излязохме си и отидохме в другата им слдкарница на ул. Алабин, мислейки, че обслужването, което получихме в първата сладкарница е единичен случай, но грешахме. И на втората Рицка бяхме посрещнати със същото супер негативно отношение и категоричен отговор, че пълнежите за сватбените тори не могли да се опитат дори и в цеха им (?)... е как да си поръчам торта, без да знам вкуса й? Този кратък, но несполучлив контакт със сладкарницата, бе достатъчен да ги отпиша като вариант за сватбена торта.
Активен
emili85
Професор
«
Отговор #431 -:
юни 10, 2009, 11:27:44 »
Мацки искам да ви питам знаете ли от къде може да се купят фигурки за тортата?
Активен
Ralibali
Ентусиаст
«
Отговор #432 -:
юни 10, 2009, 15:21:32 »
Би трябвало във всички сладкарници да има. Знам, че 100 гр сладки правят със сигурност. Предполагам и другите сладкарници също.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #433 -:
юни 10, 2009, 17:17:10 »
Хайде да си покажа и аз тук прекрасната торта от 100 грама сладки
Всички много я харесаха и на вкус и на вид
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #434 -:
юни 10, 2009, 17:22:57 »
Цитат на: frenchapricot в юни 10, 2009, 00:51:12
Хм, Амелия, ти поне си успяла да пробваш тортите на Рицка. С приятеля отидохме в сладкарницата на бул. Мария Луиза, където ни подхвърлиха един албум със снимки, а на въпроса ни дали можем да опитаме някой от пълнежите, ни казаха категорично "не", торите, които били изложени на витрината нямали нищо общо със сватбените торти. Излязохме си и отидохме в другата им слдкарница на ул. Алабин, мислейки, че обслужването, което получихме в първата сладкарница е единичен случай, но грешахме. И на втората Рицка бяхме посрещнати със същото супер негативно отношение и категоричен отговор, че пълнежите за сватбените тори не могли да се опитат дори и в цеха им (?)... е как да си поръчам торта, без да знам вкуса й? Този кратък, но несполучлив контакт със сладкарницата, бе достатъчен да ги отпиша като вариант за сватбена торта.
Ами, успяла съм! Така като чета какво пишеш, май само аз съм си мислила, че ги опитвам. Просто си поръчах такива пастички - като отделни тортички и питах дали ги правят за сватби а дали цената се променя. Това е. Иначе, може съвсем грешна информация да са ми дали.
Така или иначе вече си имам цех!
Момичета, аз сега имам дилема - по-вкусна торта или по-красива??? Не мога да реша! В този цех не са Бог знае колко вкусни, но могат да направят това, което искам за никакви пари! А в другите места ми е скъпо и не правят навсякъде това, което искам, но пък са вкусни тортите
Какво бихте избрали??? Аз да си призная май клоня към по-красивата, защото не всички ще си я ядат, а искам да имам красива торта....
Помогнете в решението!
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
Нагоре