Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 09:28:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 3 част  (Прочетена 181839 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #300 -: май 09, 2009, 20:51:38 »

Да ви се похваля с човечетата ми за тортата! Мног си ги харесвам и беше голяма радост кат оги взех!  yahoo Много ми харесват, цащото младоженецът е гушнал булката, а тя е с огромна рокля, каквота искам аз  yahoo

* Снимка0069.jpg (21.02 KB, 480x640 - видяно 279 пъти.)
Активен
Suei
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #301 -: май 10, 2009, 12:00:11 »

Взехме ги от магазин Рая.

честито, къде ги откри тези сладури

честити човечета. много са хубавки. yahoo
« Последна редакция: май 10, 2009, 16:53:56 от fiibi_bg » Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #302 -: май 11, 2009, 08:36:39 »

minalina, много красива торта. А цветчетата не са сложни за изработка. И за златните и за белите листа си има специални шаблони и после само се събират листата. Предполагам, че почти във всяка сладкарница имат такива.

Amelia , фигурката е много красива! Като ги гледам и си представям сватба в някой от замъците на Лудвиг II.
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: май 11, 2009, 09:37:07 »

момичета помагайте. търся една торта, която видях в една сладкарница, която очевидно беше свалена от нета, но сега ще поръчвам на друго място и ми трябва снимка, защото ми е влезнала в главата и искам тази торта. crazy тортата е на три етажа/слепени/, бяла е със залепени по нея кафеви сърца с разни надписи по тях. много ви моля ако някой е видял нещо такова в нета да пише.  give_rose
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #304 -: май 11, 2009, 16:18:21 »

в някой албум видях една торта с фонтан някой знае ли от къде е много ми хареса
Активен
esperansa
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #305 -: май 11, 2009, 18:48:51 »

Момичета от Пловдив,моя приятелка,която е в Испания ще се омъжва другия месец.Натовари ме със задачата да потърся сватбена торта.Казаха ми да отида в ``Мон Шери``,която се намирала някъде на Лаута.Някой чувал ли е за тази сладкарница?  Благодаря за помоща.
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #306 -: май 11, 2009, 18:52:18 »

в някой албум видях една торта с фонтан някой знае ли от къде е много ми хареса

Доколкото се сещам беше в албума на Liva85
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #307 -: май 11, 2009, 20:32:30 »

да...видях я тортата дори ще се свържа и със сладкарката...точно в нейния албум на Liva82- сВАТБАТА НА liva86 пишеше Bravo
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #308 -: май 12, 2009, 20:08:02 »

да...видях я тортата дори ще се свържа и със сладкарката...точно в нейния албум на Liva82- сВАТБАТА НА liva86 пишеше Bravo

Да liva82 ( малко съм се объркала с това 85  blush )
п.с.Ако  това 82 е годината на раждане ,тъкмо съм я подмладила   smile  Дано не се разсърди за объркването,ама аз като сам вече повече годинки позабравям Ashamed
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: май 12, 2009, 20:52:05 »

не , не се сърдя...чак се радвам...и се радвам че толкова ви е харесала тортата тя бе много вайна за мен и се получи невероятно с нея ще пусна снимки и с фонтана като свети и върти водата give_rose
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: май 14, 2009, 22:23:01 »

Да ви кажа ние пък какво обмисляме и май наистина на това ще се спрем. Ще си имаме една малка тортичка, която да разрежем с милото. Припомням, че сватбата ни е на 29 август през деня, ще е супер топло...И, за да разхладим гостите си и да не товарим стомасите им след обилната манджа....мислим да им предложим сладолед вместо торта  give_rose Идеята ни е да разрежем тортичката ни, а на гостите да бъдат поднесени мелбички или просто красиво сложени различни вкусове сладолед на топка.  smile
нали сме по нестандартното....
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: май 14, 2009, 23:13:24 »

beb4eto_na_me4o, идеята е много добра Bravo. Само, като правят мелбите е добре отгоре да има нещо, което да му личи, че е част от тортата. Нали идеята е от същото нещо, от което вие се подслаждате да се даде и на всички гости. Нещо такова, да не се чувстват отделени, че тортата я крият някъде, пък на тях им вадят нещо друго. Знам ли crazy
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: май 14, 2009, 23:14:48 »

Леле, това с идейката за гостите да е сладолед или малки мелби е направо страхотна идейка  good. И аз май нещо започнах да се замислям  girl_wink, че и нашата ще август. Въпреки че ресторанта е с климатици, все пак ще се доста загрели от танци и охлаждащ сладолед ще се отрази добре.
Браво за идейката!  good Bravo
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: май 14, 2009, 23:39:51 »

Да ви кажа ние пък какво обмисляме и май наистина на това ще се спрем. Ще си имаме една малка тортичка, която да разрежем с милото. Припомням, че сватбата ни е на 29 август през деня, ще е супер топло...И, за да разхладим гостите си и да не товарим стомасите им след обилната манджа....мислим да им предложим сладолед вместо торта  give_rose Идеята ни е да разрежем тортичката ни, а на гостите да бъдат поднесени мелбички или просто красиво сложени различни вкусове сладолед на топка.  smile
и на мен ми дадоха такава сладоледена идея....:)Само да не останат гостите очаквайки и торта след сладоледа blush
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #314 -: май 14, 2009, 23:44:31 »

Ако е за мен, примерно, това ще е нааай-страхотната сватба! Аз за сладоледа и Милото ми живея.  yahoo обаче ако е за гостите на нашата сватба, няма да е голямо удоволствие, защото повечето, включително Милото и родителите ми не ядат сладолед.  sad  Казвам го, защото със сигурност сладоледа е нещо, което по-малко хора обичат, отколкото торта. Може да не останат приятно изненадани някои от гостите...

Иначе идеята е невероятно готина и супер оригинална! Браво за креативността!  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: