Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 17:30:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 3 част  (Прочетена 182020 пъти)

pampers4e
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 02, 2009, 17:04:34 »

Момичта някоя от вас има ли си наидея от къде мога да си взема такава декорация за торта.

* wedding-cake-1.jpg (9.3 KB, 139x266 - видяно 2891 пъти.)
Активен
pampers4e
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 02, 2009, 17:05:41 »

...

* wedding-cake.jpg (14.1 KB, 383x182 - видяно 2929 пъти.)
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 03, 2009, 07:33:14 »

от ибей мисля че ще си намериш , там има какви ли не - wedding toppers мисля че се казваха, или напиши elfs  huhhuh.gif
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 03, 2009, 08:19:20 »

Момичета, в ресторанта където ще бъде сватбата ми предложиха да направят и тортата. Цената, която определиха е 4 лв/бр, споменаха, че разполагат с богат каталог от фигурки за тортата. Пропуснах да ги попитам дали в цената на тортата влизат и тези фигурки. Вие как мислите blush. Има ли сред вас такива случай и как ви ги оферираха?
 И още нещо каква е ориентировъчната цена на тези фигурки?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 03, 2009, 08:27:38 »

на нас ни бяха казали, че в цената влизат фигурки, но после трябва да им ги върнем  angry , иначе се плащат - зависи от големината и вида им средно около 15-30 лв са..
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 03, 2009, 08:41:05 »

Момичета, в ресторанта където ще бъде сватбата ми предложиха да направят и тортата. Цената, която определиха е 4 лв/бр, споменаха, че разполагат с богат каталог от фигурки за тортата. Пропуснах да ги попитам дали в цената на тортата влизат и тези фигурки. Вие как мислите blush. Има ли сред вас такива случай и как ви ги оферираха?
 И още нещо каква е ориентировъчната цена на тези фигурки?
кой беше вашият ресторант?
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 03, 2009, 09:35:04 »

кой беше вашият ресторант?
Ресторантът на хотел Янтра
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 03, 2009, 09:36:32 »

на нас ни бяха казали, че в цената влизат фигурки, но после трябва да им ги върнем  angry , иначе се плащат - зависи от големината и вида им средно около 15-30 лв са..
Леле какви цени Oh my ...
Добре че ме подготви, иначе можеше да напрявя някой коментар от изненада като ми го съобщят pardon
Активен
bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 03, 2009, 10:21:14 »

На мен ми се иска голяма торта... все пак нали ще има  80 гости.... поне 90 парчета трябва да излязът...
Та си я представям 5 етажна...
Но ми се ще да не е от онези стойки... как да го обясня... иска ми се етажите да са "залепени" а не разделени на етаж по етаж... ох... дано ме разберете....
най добре със снимков матерял да покажа:
Значи
не искам торта с такива етажи:

ами искам торта, която да има етажи, но да изглеждат по този начин:

Но пък Жоро се притеснява, че когато се разрежат парчета за гостите, повечето парчета ще останат без глазура или по-точно няма да са окрасени хубаво като им се поднасят... за това съм доста раздвоена...
та вие какво мислите по този въпрос?
Замисляли ли сте се за начина на поднасяне... милото ми в грешка ли е или ми е направил правилната забележка?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 03, 2009, 10:27:36 »

bubetodve, и аз имам същата дилема.
Много повече ми харесват тортите без стойка. Нека някоя булка, която е имала такава да сподели как изглеждат парчетата, когато се нарежат.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 03, 2009, 10:39:42 »

Момичета, ние поръчахме нашите мини тортички в един сладкарски цех-'Мария' и майстора ми каза че всяка тортичка, която ще е около 150 гр. ще ми излезе не повече от 1.50лв. Нашите ще бъдат чисто бели или цвят шампанско/не съм решила окончателно/ със захарна глазура/фондан/ и отгоре ще има само нашите инициали.Ако някой се интересува-ще дам повече информация къде се намира. give_rose

Кристинка - мен ме интересува, може ли да дадеш повече инфо за този цех
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 03, 2009, 10:53:35 »

Когато коментирахме тортата, управителя на ресторанта сподели, че тортите без стойки са много ефектни и интересни за гостите, но само при изнасянето на тортата, после ефекта изцяло се губи и дори изглежда зле, а също и младоженците изпитват затруднения с разрязването. Аз за себе си съм решила, че моята ще е със стойка, искам всеки гост да е доволен от вида на тортата си, когато му я сервират, поне аз като гост съм обръщала внимание girl_wink
Активен
bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 03, 2009, 11:07:44 »

Когато коментирахме тортата, управителя на ресторанта сподели, че тортите без стойки са много ефектни и интересни за гостите, но само при изнасянето на тортата, после ефекта изцяло се губи и дори изглежда зле, а също и младоженците изпитват затруднения с разрязването. Аз за себе си съм решила, че моята ще е със стойка, искам всеки гост да е доволен от вида на тортата си, когато му я сервират, поне аз като гост съм обръщала внимание girl_wink
Ох... колко ми е мъчно...
наистина са много ефектни...
значи Жорко е бил прав, ще трябва да се задоволим със стойката.... наистина има красиви изработки, но... пфуу!
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #163 -: април 03, 2009, 11:47:25 »

Момичета, за тортите без стойка разбрах , че не стават вкусни, защото ги правят твърди и не ги сиропират, за да могат да стоят така. Аз също много ги харесвам, ама ми се иска и на вкус да е добра, все пак това е десерта за всички гости. Тортите на стойки позволяват да се сиропират, а и пак може да е красива. Ние още не сме решили каква да е тортата. Като идея може да поръчате малка торта без стойка, която да разрежете и да снимате, а за гостите да има отделни торти които да са сиропирани, целите с глазура, те ще стоят в кухнята. Никой няма да разбере  Wink Така хем ще е красиво, хем вкусно, хем украса ще има за всички  good
Активен
mihneva
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #164 -: април 03, 2009, 11:53:41 »

Момичета, помагайте!
Има ли във варна бутикови сватбени торти?
 cray Нищо не намирам в нета! Отчаях се вече
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: