Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 15:59:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 3 част  (Прочетена 181981 пъти)

framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #120 -: март 18, 2009, 08:41:37 »

И ние сме посещавали тази сладкарничка, тортите им са наистина много вкусни. Имаме си любима торта дори, затова питам. Май ще скочим тия дни на място да проверим правят ли въобще сватбени торти. Пък и прекрасен повод пак да се почерпим с нещо сладичко  Wink
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 23, 2009, 10:43:21 »

Каква е цената на парче в 100 гр сладки в момента?
4,50 за парче. Обаче за стандартните .. хм.. "модели" или и аз не знам как се казва. За индивидуален проект не съм питала изобщо. Само като чух цената се врътнах на пета и си излязох. Нас не ни устройва.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 23, 2009, 11:03:50 »

Oh my ... 4.50 за парче Oh my ... Тези направо дерат кожи. Наистина са им красиви тортите, ама чак пък толкова... nea
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 23, 2009, 12:14:40 »

Oh my ... 4.50 за парче Oh my ... Тези направо дерат кожи. Наистина са им красиви тортите, ама чак пък толкова... nea
нашата сватба ще е във велико търново и като чух че там няма сватбена торта под 4.50 на парче, направо се опулих  Oh my ... съмнявам се да могат да се сравняват с тези на 100 гр сладки, та вече не ми се вижда чак толкова скъпо, ама се чудя как ще ми я доставят до търново тортата и в крайна сметка ще се примиря и ще си поръчам от там sad
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 23, 2009, 16:45:38 »

4,50 за парче. Обаче за стандартните .. хм.. "модели" или и аз не знам как се казва. За индивидуален проект не съм питала изобщо. Само като чух цената се врътнах на пета и си излязох. Нас не ни устройва.

Е, няма торта за 4,50лв на парче в "100 гр. Сладки". Най-скъпата е 4,20лв - Шоколадова перла, тя май е и най-популярната, тъй като е страшно вкусна и единствения пълнеж, с който правят торти без поставка. Иначе другите пълнежи са между 3,20лв-3,70лв / парче (Еклеровата например е 3,50лв/парче). Казаха ми, че не се доплаща за украса, всичко е включено в цената, могат и да направят торта по снимка без проблем.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: март 23, 2009, 16:51:12 »

нашата сватба ще е във велико търново и като чух че там няма сватбена торта под 4.50 на парче, направо се опулих  Oh my ... съмнявам се да могат да се сравняват с тези на 100 гр сладки, та вече не ми се вижда чак толкова скъпо, ама се чудя как ще ми я доставят до търново тортата и в крайна сметка ще се примиря и ще си поръчам от там sad

anbibian, на мене от 100гр-сладки миналата година ми искаха 300 лева за доставка до Пловдив в деня на сватбата. Тортата пътува в хладилна кола, с аранжор, който да я "пази" и да ти сглоби стойката на място в ресторанта.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 23, 2009, 16:57:55 »

Вчера и днес ходид да проверя за торички. Посетих "Никол" (много съм впечатлена от обслужването 2,2 лв за парче) и "Валентино" 2,4 лв. за парче(тук не сам впечатлена). Ходих и до Аксаково да проверя за сладкарския цех на Финиди, но не работеше, но взех телефони , на които да се обадя, за да се срещнем ако решим. Казаха ми и за една друга сладкарница Анико с много вкусни и не скапи торти и там ще проверя и ще пиша тука за впечатления.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 23, 2009, 17:32:54 »

anbibian, на мене от 100гр-сладки миналата година ми искаха 300 лева за доставка до Пловдив в деня на сватбата. Тортата пътува в хладилна кола, с аранжор, който да я "пази" и да ти сглоби стойката на място в ресторанта.
благодаря за информацията
очевидно няма да се възползвам от услугите им, тя тортата ако излезе 300 лв и още 300 за доставка няма смисъл
по-добре да си поръчам в търново sad
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 23, 2009, 23:24:51 »

наистина ли в Романса трябва да поръчаме тортата поне месец по -рано  blush
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 24, 2009, 01:31:55 »

наистина ли в Романса трябва да поръчаме тортата поне месец по -рано  blush

Ами като ходихме януари да опитваме торти там, ни казаха че поръчката трябва да се направи най-малко един месец преди събитието, особено ако е лятото.
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #130 -: март 24, 2009, 09:32:16 »

момичета, ние пък останахме много доволни от Гаврош, говорихме с една много любезна дама, която ни показваше снимки, разпитваше ни какво искаме, даже накрая ни дадоха и от всичките им модели по едно парче за да дегустираме. Най-важното е че няма капаро за стойката и тя може да бъде всякакви форми и етажи, нагоре, настрани, защото в Лагуна стойките им били разположени само настрани а ние пък искахме етажи нагоре! Въобще с много добро впечатление останахме и така се сдобихме с нашата бъдеща торта Bravo а и цените сравнение с другите места са 3лв ако е цяла торта и 4лв.ако правят отделни тортички за всеки гост danceg Надявам се да съм помогнала с информация
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 24, 2009, 09:44:31 »

Вижте каква страхотна торта открих, но къде ли мога да намеря такива фигурки
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tasty/torta/020.jpg.html?action=gallery
Активен
panika
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 24, 2009, 10:57:53 »

Аз смятам да поръчам нашата сватбена торта в сладкарница Джани - 2,60лв. на парче и много модели, безплатен транспорт и поръчка 1 седмица преди датата ... а са и вкусни smile Рицка ме разочароваха и като вкус и като цена ....
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 26, 2009, 16:52:47 »

нашата торта ще е от Скалата, Пловдив
казаха ни цена на парче по 2,50 мисля  crazy crazy crazy
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 26, 2009, 17:35:17 »

Момичета, ние поръчахме нашите мини тортички в един сладкарски цех-'Мария' и майстора ми каза че всяка тортичка, която ще е около 150 гр. ще ми излезе не повече от 1.50лв. Нашите ще бъдат чисто бели или цвят шампанско/не съм решила окончателно/ със захарна глазура/фондан/ и отгоре ще има само нашите инициали.Ако някой се интересува-ще дам повече информация къде се намира. give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: