Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 17:37:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 3 част  (Прочетена 182029 пъти)

cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: февруари 27, 2009, 10:58:09 »

Включвам се и в тази тема..ние торатата сме си я избрали, но много ми се иска фигурките да си ги купим отделно понеже в сладкарницата не ни предлагат голямо разнообразие.. Момичета, кажете ми от къде мога да намеря само фигурки? Някъде в Пловдив или Асеновград, или дори София.... HELP  Ashamed
Активен
Elena_Hristova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #91 -: февруари 27, 2009, 13:27:33 »

тук има интересни неща но магазина е в София,дано да е полеза информацията

http://www.zmeeborets.com/?page_id=2&record_id=186
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: февруари 27, 2009, 13:50:28 »

да да , супер мерси! особено много ме радва " Булката беглец" ама ... само мене, ама мойто злато не разбира от този вид бъзици   funnytooth
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 07, 2009, 20:23:21 »

Ние сме се спряли на този модел торта, сладкарят каза, че ще я направи същата, с естествени рози, дано се справи, стискайте палци   Wink

* w68[2].jpg (54.07 KB, 400x823 - видяно 330 пъти.)
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 08, 2009, 00:08:18 »

pepina83 много хубава и голяма торта  Bravo

ние пък сме се насочили към нещо по-различно и нековенционално и от 100 гр Сладки ни казаха, че могат да го реализират yahoo

* PinkCake4.jpg (39.34 KB, 340x340 - видяно 3530 пъти.)
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 08, 2009, 08:00:45 »

Crystal вашият избор също е страхотен......тортата изглежда уникално   Torte hiphip
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 08, 2009, 09:36:27 »

Каква е цената на парче в 100 гр сладки в момента?
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #97 -: март 09, 2009, 08:34:13 »

Да се похваля, че вече открихме от къде и каква торта ще си взимаме като стигнем до нея. Отказахме се от захарното тесто, защото след като дегустирахме не едно и две парчета торта  blush  Torte  blush , открихме, че няма да е никак подходящо за сезона и определено вкусът ще пострада за сметка на външния вид. Затова се спряхме на една страхотна желирана ягодова торта в "Рицка". Просто, отстрани ще бъде с бяла сметана и ще бъде изрисувана както на снимките, които бях пуснала. Ще я сглобим така: Един кръгъл етаж, който ще си разрязваме ние и ще си го изпапкаме после. За гостите пък ще вземем ягодови кошнички с абсолютно същия вкус като на тортата. Оказа се, че в никоя сладкарница няма да седнат да ми рисуват 50 малки тортички точно с плетениците на голямата. Тъй като стойката ще е от разчупените, а не едно под друго, ще се получи красиво като наредим кошничките. Грамажът им е доволно голям и така всеки гост ще си получи прилично сладко удоволствие, а ресторантът няма да може да се възползва от тортата ни.

На вкус и тортата и кошничките са идеални за топлото време, много леки и много вкусни. Да не говорим, че като ида в "Рицка" все това си поръчвам, защото ми е любимо. В крайна сметка, хем ще е като парфе, хем, ще си има и крем, хем ще се доближава максимално до желания от мен външен вид.

Цената на тортата е 18.50 ненарисувана. Рисуването ще си го правя аз. Кошничките са по 1.80 бройката.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 09, 2009, 08:49:42 »

Su, Звучи невероятно хубаво  Bravo и вскууусно най-вече  smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 09, 2009, 09:54:11 »

Su къде е тази сладкарница? Поздравявам те за идеята. Бих ти я откраднала с удоволствие, но милото държи на цяла торта. pardon
Активен
akhala
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 09, 2009, 10:12:14 »

Нашата торта е подарък от ресторанта!  Bravo Ще е шоколадова отвътре, като ще е покрита с бяла глазура и живи червени рози. Нещо подобно като на картинката, но ще е на разделени етажи. Пък фигурката отгоре аз ще си я избработя по мой проект!  smile

* cakes (1).jpg (56.8 KB, 402x604 - видяно 323 пъти.)
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #101 -: март 09, 2009, 10:21:55 »

anbibian, "Рицка" аз съм виждала на четири места в Сф досега. Сигурно има и на доста повече. Едното е в "Надежда" В единия от блоковете срещу бившите Хали "Надежда", сега е "Магазин 345". Второто е на "Мария Луиза" на около може би стотина метра от "Централни Хали" в посока към "Лъвов мост". Третото е в "Централни хали" като слезеш с ескалатора долу в дъното, до "Тропс къща". И последно, всъщност първата им сладкарничка, е на "Алабин", на ъгъла до голямото кръстовище, където е министерството на земеделието.

Ние просто ще си поръчаме торта еди си коя, еди си колко кошнички, дори няма да им казваме, че ще са за сватба, да не стане друга цената. Но аз имам от къде да се сдобия със стойка. Ако ще искаш да ти ги направят на стойка не знам какви са условията, може би ще има капаро за стойката.

Общо взето цените им са приемливи, а и нещата им са вкусни и не съм случвала досега застояли, винаги са пресни. Единственото, което не ти препоръчвам там, е ябълков пай, направо е троши-зъби, отровно сладък, и е малко като настъпен или като подметка. Не е никак хубав.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 09, 2009, 10:37:22 »

Bravo за идеята за кошничките. обожавам тарталети и наистина така ресторанта няма да се облажи от тортата. на всички места в Пловдив където съм питала , стойката се заплаща от 30 до 60лв и когато я върнеш съответно ти връщат и парите.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 13, 2009, 14:09:30 »

Някой знае ли от къде мога да си купя или поръчам фигурка - интересна и забавна за върху тортата  give_rose
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #104 -: март 13, 2009, 14:22:48 »

За поръчка не знам, но ние съвсем случайно ходихме до ХИТ Маркет и там видях едни супер сладки фигурки на Пчеличката Мая и нейният приятел Уили.  smile

Ама толкова сладки  blum Купихме ги за фигурки за нашата торта.
А най-хубавото е, че са на едни пръчици и ще могат да се забият в тортата, без да трябва специална пставка  Yes
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: