Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:27:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 3 част  (Прочетена 181333 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: май 22, 2009, 07:19:55 »

viara_vivi, не се притеснявай! smile
Аз лично не съм пробвала тортите, за който става на въпрос, но съм чувала, че са изключително вкусни и добри на външен вид. Доколкото знам, сладкарката, която ги прави се казва Жасмина и била на много добро ниво - най-малкото,със сигурност ще е много вкусна тортичката ти!  give_rose
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: май 22, 2009, 08:11:15 »

Да се похваля, че тортите са уредени - сватбена плюс кумска. Излезе, че 3-етажната е 80 парчета, а не 60 както ми казаха по телефона за 195 лв. Ние като не ядем торта с младоженеца се доверихме на вкуса, който сладкарите ми препоръчаха, та стискайте палаци гостите да я харесат.

Бианка, от къде поръча тортата? Извинявай ако вече си казала, но уж прочетих предните дискусии и не можах да намеря...
По техен модел или ти си избра?
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: май 22, 2009, 10:33:35 »

Ауууу,чак ми се прияде тука докато чета,браво на всички сействащи!!!На нас още ни е малко далеч.Колко време преди сватбата поръчвате тортата?
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: май 22, 2009, 10:53:48 »

Ами Sianchys сигурно всеки различно,но поне трябва да има едно предварително ходене до фирмата,от която си решила да поръчваш,за да разбереш колко са натоварени и колко преди това ще трябва да поръчаш.Ние ще я поръчаме 2-3 седмици преди.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: май 22, 2009, 12:01:51 »

Minalina, от "Захаро" я поръчах. Бях си харесла конкретна торта на сайта им, само исках цвета да сменят, тъй че по-скоро по техен модел. Моята украса ще е на морска тема и държах и тортата да е такава. Като отидох в магазина точно им бяха докарали поръчките и имаше невероятни красоти.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: май 22, 2009, 23:43:17 »

Ами и аз съм се насочила към Захаро уж. Страх ме е само да не я направят нещо кичозна тортата, че хич не обичам, а видях доста такива в техния сайт. Но щом си ги видяла наживо и са ти харесали, мога да се успокоя! good Поне явно качествено ги изработват, а моделa май ще го решаваме ние и ще видим дали ще успеят да го направят.  pardon

Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: май 23, 2009, 14:55:17 »

Да се похваля че и ние днес поръчахме тортата в Сладък рай, Пловдив.Мини тортички, във формата на сърце(170гр), с крем бруле и заляти с бял шоколад, а върху шоколада прасковени захарни розички.Направиха ни една мостра веднага на живо и резултата беше поразителен. smile
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: май 23, 2009, 15:03:42 »

Страхотен избор Крстинка,аз също съм се насочила към минитортичките .Много ми допада идеята с отделни парчета за гостите и  да няма много цапане и рязане на неправилни парчета Bravo,а и да са еднакви за всички хора Torte
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: май 23, 2009, 15:37:31 »

Kristinka моля те кажи колко струва една тортичка?
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: май 23, 2009, 15:43:52 »

ами..за 140 бр+1 торта за рязане ( 16 парчета) + кумска(16 парчета) ни излезе 350 лв, НО  ни направиха 20% отстъпка.Собсвеника ми обясни че само направата на 1 захарна розичка излиза 80 ст.Също така обясни че шоколада е по скъп от фондана, така че незнам точната цена на всяка тортичка но предполагам е около 2 лв.lol
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: май 25, 2009, 09:12:40 »

Искам да споделя впечатленията си от сладкарница "Гаврош".
Поръчах си вчера торта "Трюфел" от тях.
Цената на сватбена торта е 4 лв. на парче, което, според мойто мнение не е евтино, но ... вкусън, външният вид и качеството на продуктите им са страхотни.
Поради тази причина, препоръчвам тортите им на всеки, който има възможност да си ги позволи. Мисля, че няма да съжалявате!!!  NO
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #386 -: май 25, 2009, 10:33:11 »

и нашата торта беше от "Гаврош"!
Мога да ви кажа, че бях много доволна от всичко -външния вид, а пълнежа беше от истински парчета ягоди smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: май 25, 2009, 16:08:41 »

ох, каква торта да поръчаме за основа от Романса, помощщщщщщщ
Активен
Vasi
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: май 26, 2009, 17:31:45 »

Viara_vivi, за тортите на Жаси имам много добро мнение, опитвала съм ги няколко пъти по повод Рожденни дни и Детски партита и смея да твърдя че за много вкусни.За външен вид не знам как ще бъдат, но за вкус определено са  Torte
« Последна редакция: май 26, 2009, 17:35:53 от Vasi » Активен
Vasi
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: май 26, 2009, 17:35:03 »

ох, каква торта да поръчаме за основа от Романса, помощщщщщщщ

Здравей, аз лично съм фен на Японска - лека и вкусна.Опитай най-добре и виж коя ще ти допадне най-много.Все пак ще има много хора с различни вкусове и е ясно че няма да угодиш на всички.Гледай на теб да ти хареса smile
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: