Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:40:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 3 част  (Прочетена 181232 пъти)

Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 17, 2009, 17:02:52 »

Благодаря ти -Ади- , предполагах че трябва да слагат нещо от вътре то иначе в тия жегииии  tease нямам представа още къде ще я поръчвам, но ми харесва твоята, дано се съгласят да ми я направят по снимка smile ще проверя на различни места
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 18, 2009, 11:27:25 »

момичета искам да ви питам за съвет къде в пловдив правят хубави сватбени торти и колко време преди сватбата трябва да си запазя стойката? give_rose
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 18, 2009, 18:07:21 »

tsvet_3  хихихи и аз питах точно това само че в пловдивската тема, мискаприз каза че тяхната е от Попи Мони и била мн вкусна и на добра цена, на мен и други хора са ми се хвалили от там, и аз питам още колко време предварително трябва да се запази стойка  tease
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #33 -: януари 19, 2009, 15:25:34 »

Здравейте, имам пресна информация за тези, които са от София.
днес ходих до сладкарница Джани на Мадрид, цената им е 2,40 на парче, а каталога им е много хубав, тортите са супер, а могат и по снимка да направят. Много съм доволна от това което видях Bravo
Активен
pufi
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #34 -: януари 21, 2009, 15:24:38 »

Здравейте, имам пресна информация за тези, които са от София.
днес ходих до сладкарница Джани на Мадрид, цената им е 2,40 на парче, а каталога им е много хубав, тортите са супер, а могат и по снимка да направят. Много съм доволна от това което видях Bravo
здравейте,много съм впечатлена от предложенията ви! Аз още незнам на 100% за нашата . А къде препоръчвате да се направи.Аз искам по снимка. Като предложите сладкарницата ,кажете и къде се намира
Активен
vivianka
Професор

« Отговор #35 -: януари 21, 2009, 16:08:00 »

pufi, http://www.djani05.com/djani/contacts.html - тортите са много вкусни, цената е добра,а също и от снимка правят, много бяха любезни
сладкарница и сладкарски цех:
бул. ”Мадрид” 24
тел: 0878 88 99 22
e-mail: [email protected]
работно време: 7:00-21:30
кетъринг:
тел.: 0878 888 666
тел.: 0878 88 99 22
e-mail: [email protected]
Активен
pufi
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #36 -: януари 21, 2009, 17:49:26 »

http://www.yoannacakes.com/index_files/galery/wedding1.htm
моята е третата,харесва ми че е раздвижена,но незнам какви са цените още, просто много ми харесва good
лошото е че фирмата е благоевградска и не видях от сайта им да имат магазин или цех в софия, затова търся готина сладкарница да ми я направят по поръчка smile

vivianka задължително ще я посетя тази сладкарница. Мерси за изчерпателната информация
« Последна редакция: януари 21, 2009, 18:23:14 от maria_lakova » Активен
vivianka
Професор

« Отговор #37 -: януари 22, 2009, 08:26:04 »

наистина много хубави торти има в тази сладкарница Йоана, мисля че едно момиче от форума си е правила там тортата - тази с многото жълти цветя smile
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: януари 22, 2009, 10:11:55 »

Здравейте момичета,аз искам да попитам някой правил ли е торта или поне има ли представа за цените в сладкарница Butterfly в Пловдив/не съм сигурна дали се пише точно така,аз го пиша като пеперуда crazy/Яла съм много техни торти и мога д атвърдя,че са уникално вкусни,интересно ми е да знам обаче как е положението със сватбените,защото ако не е много скъпо мисля да поръчам там.Хайде някой ако знае да споделя.
pufi в сайтчето има страшно хубави неща,и тази която ти си харесал е много хубава,но Благоевград е далече и няма как да с евузползваме от техните услуги за съжаление.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: януари 22, 2009, 12:05:20 »

Нашата торта беше от сладкарница "Неделя" в Пловдив и останахме много доволни- и като вкус (черен шоколад и какаов блат) и като външен вид. Направиха я нарочно със захарна глазура, за да бъде по-устойчива и да не се разтопи в жегите (юли месец). За 120 парчета платихме около 400 лева, стойката беше от тях с капаро 100 лв, което после ни върнаха.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 22, 2009, 12:10:06 »

Нашата торта беше от сладкарница "Неделя" в Пловдив и останахме много доволни- и като вкус (черен шоколад и какаов блат) и като външен вид. 
тази торта е просто разкошна на изглед, убедена съм че е била и също толкова добра и на вкус!
Активен
tatitt
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: януари 22, 2009, 14:04:02 »

А колко по-рано си поръчахте тортите момичета?  crazy
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #42 -: януари 22, 2009, 14:13:14 »

Ох, ама колко странно нещо ми се е прищяло от една седмица насам... Ще ми се тортата да е ягодово парфе, но с повече ягодки и с почти съвсем малко желе, и желето да е кремче, и ако може отгоре да е с бял фондан.  Torte Знам, че не може да стане, просто си споделям. Ехххх!!! Сигурно, защото съм на диета.  blush  А какво хубаво парфе имаше в Рицка онзи ден и не е скъпичко, мммм. Искам да изглежда ей така отгоре...

Мисля, че това е достатъчно и основната идея се схваща, хихи.  blum

П.С. Хъм, пак не щат да излизат като снимки.  mda
« Последна редакция: януари 23, 2009, 16:42:25 от gucci » Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: януари 22, 2009, 23:38:23 »

А колко по-рано си поръчахте тортите момичета?  crazy

tatitt, зависи от сладкарницата, обикновено искат между 3 и 6 седмици. Например в сладкарница Романс в Симеоново, от където ние мислим да поръчаме нашата торта, искат поръчката 1 месец преди сватбата.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: януари 22, 2009, 23:50:27 »

П.С. Хъм, пак не щат да излизат като снимки.  mda

Много са хубави тортите,но някак не ми се връзва с ягодово парфе http://images18.snimka.bg/003288501.jpg  pleasantry
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: