Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 18:30:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръкът който получих от съфорумка :)  (Прочетена 108287 пъти)

Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: декември 29, 2008, 21:35:49 »

Първоначално подаръка изглаждаше така .....

между другото чантичката е Убиец

след това ......

и от тази опаковка се появи .....

а ето мечето в по-близък план

Bravo Bravo Bravo за избора на dgudge  Bravo Bravo Bravo

« Последна редакция: декември 29, 2008, 23:23:22 от Mimi Rashkova » Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: декември 30, 2008, 01:50:16 »

Мими, много се радвам , че ти харесва и, че дойде girl_impossible
Вече удар щях да получа  beating тези от Спиди са ...... нямам думи nea
Аз лично това мече много го харесвам във всичките му цветове и още не съм се сдобила с такова  sarcastic , но много обичам да радвам другите  yahoo И да слагаш там бонбонки на Стефи  diablo
 Offtopic торбичката и мен ме изкефи максимално blush
« Последна редакция: декември 30, 2008, 01:51:54 от [X] dgudge » Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: декември 30, 2008, 09:35:33 »

И да слагаш там бонбонки на Стефи  diablo

Че как няма да слагам, само че ще го правя в нещо нечупливо, че наистина много ме кефи подаръка и ще си го сложа в новия доммммм!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: декември 30, 2008, 11:12:20 »

Момичета, вече и аз си имам подарък.  yahoo Дойде днес сутринта. Чувството да получиш такъв подарък е невероятно  Girl_hide
Искам да благодаря на моята Снежанка Мира (Kleo_20) за страхотния подарък. Наистина много ме зарадва  give_rose
Подаръкът е една коледна възглавничка, свещ във формата на дядо Коледа и играчка за елха пак дядо Коледа, както и една много красива коледна картичка с много мили пожелания.
Ще ги снимам и по-късно ще ви покажа и снимки  girl_wink
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: декември 30, 2008, 11:20:44 »

Ето възглавничката  Girl_hide

* Picture 017.jpg (52.8 KB, 600x450 - видяно 280 пъти.)
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: декември 30, 2008, 11:21:08 »

Свещта  smile

* Picture 016.jpg (31.14 KB, 450x600 - видяно 259 пъти.)
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: декември 30, 2008, 11:22:47 »

Играчката  girl_wink

* Picture 018.jpg (51.88 KB, 600x450 - видяно 265 пъти.)
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: декември 30, 2008, 11:23:47 »

И картичката  yahoo

* Picture.jpg (42.12 KB, 600x450 - видяно 270 пъти.)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: декември 30, 2008, 13:12:37 »

Дени миличка безкрайно се радвам,че подаръкът ми е стигнал до теб вече.Искренно се надявам да ти е харесал.Не изпуснах Коледния дух макар,че малко закъснях blush give_rose Първоначално мислех възглавката да е за Преси,но виждам,че си и намерила чудесно място.Много мило ми стана,че си сложила играчката на елхата ви Girl_hide
От сърце ви желая една незабравима Нова Година с много щастие и любов в семейството heart
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: декември 30, 2008, 18:41:49 »

И моят подарък най-после вече е при Послушното ми детенце и нейното момченце!!!!  Momy baby_boyyahoo danceg
Реших да й го занеса лично, тъй като се ядосах на куриерите diablo , а и исках да се запознаем Wink
Много се радвам, че се запознахме и видях прекрасния й син Криси, беше ми много приятно!!! heart
aleksa_sm обеща да качи снимки на подаръка good

А подаръкът беше занесен в този вид:

« Последна редакция: декември 30, 2008, 19:58:21 от [X] Bulechka™ » Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: декември 30, 2008, 19:23:12 »

Имам си страхотен подарък.  yahoo yahoo yahoo
Много благодаря на Bulechka™, много ме зарадва. give_rose give_rose give_rose Беше ме супер приятно да се запозная с нея. Много готинт човек е Wink. Имам си страхотна покривка, много е нежна и стилна. Веднага си я сложих на масата. Ще я снимам и ще ви я покажа. И Крис  си има подарък - много мекичко боди, само за гушкане ще е с него. smile smile smile
Снимки ще пусна по-късно. Wink photograph
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: декември 30, 2008, 20:00:39 »

Имам си страхотен подарък.  yahoo yahoo yahoo
Много благодаря на Bulechka™, много ме зарадва. give_rose give_rose give_rose Беше ме супер приятно да се запозная с нея. Много готинт човек е Wink. Имам си страхотна покривка, много е нежна и стилна. Веднага си я сложих на масата. Ще я снимам и ще ви я покажа. И Крис  си има подарък - много мекичко боди, само за гушкане ще е с него. smile smile smile
Снимки ще пусна по-късно. Wink photograph

Алекс, аз също много се радвам, че се запознахме!!! heart
Радвам се също, че одаръците ще са полезни и ти харесват!!!

А Крис е прекрасен малък госпосин heart

П.П. Да кажа на "моята Снежанка", че моят подарък още не е пристигнал Girl_sing vivasvat
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: декември 30, 2008, 21:41:16 »

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! БЪДЕТЕ МНОГО УСМИХНАТИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!! А ПРЕЗ НОВАТА 2009 ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СБЪДНЕТЕ ВСИЧКИТЕ СИ МЕЧТИ!!!

Здравейте,искам да се похваля ,че си получих подаръкаааааа danceg danceg danceg.Безкрайни благодарности на lil_san Bravo.Но за огромно съжаление нямам фотоапарат да ви го покажа angry.Но ще ви обясня от какво се състои  yahoo-Чудесна музикална картичка с невероятно пожелание,малко глинено мече с шапка и шалче Girl_hide,чудесна червена свещ и още по-хубав голяям глинен снежен човек yahoo.Аз не можах лично да си получа подаръка от куриерската служба,защото точно тогава пътувах за родния си град,но милото ми мъжле го е взел и ми го беше сложил на видно място вкъщи :girl_wink:и днес като се прибрах просто  shok.Още веднъж благодаря на lil_san give_rose.

Ей, Вале, много се радвам че подаръка ти е харесал и че е пристигнал невредим при теб yahoo yahoo yahoo. Вече бях започнала да се притеснявам дали всичко е наред и дали си го получила, Ходих до куриерската служба, които ме увериха, че подаръка е доставен в срок и аз в чудо се видях и вече щях да разваля изненадата и да ти се обадя, защото дълго време не беше писала - и хоп през GSM-видях че си се отчела във форума. Камък ми падна от сърцето. Аз обаче нямаше как да ти пиша по-рано. Надявам се подаръка ми да ти е донесъл много коледно настроение и усмивки.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: декември 30, 2008, 21:56:23 »

И аз да се похваля че моето послушно детенце още вчера си е получило подаръка, за което наистина много се радвам, а съм още по-щастлива че го е харесала yahoo yahoo yahoo
Радинка, много съм доволна че съм те направила щастлива и тръпнеща в очакване на подаръка си yahoo

п.п. и аз да кажа че все още си чакам подаръчето с огромно нетърпение, и честно да си призная искам да пристигне след 1-ви януари, защото мисля че ще е добро начало на годината..все на подаръци да ми варви tease
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: декември 30, 2008, 22:22:29 »

Имам си подарък! УРААААААА  yahoo yahoo yahoo
Много сърдечни благодарности на Марияна /picolina/. Подаръка е разкошен и много добре ще пасне в дома ми. give_rose Толкова много се зрадвах като видях че имам известие за колет, което обаче дойде на 23-ти вечерта и така трябваше да изчакам да дойдат работните дни. Нямах търпение, а като видях че идва от Лондон не можех да повярвам. yahoo
Подаръка представлява прекрасна голяма свещ, златиста топка с чаена свещичка, малък снежен човек - играчка за елха, вкусни сладки бонбони и чудесна картичка с мили и топли пожелания! Christmas tree
Мила Марияна, много много ти благодаря за страхотният подарък. heart Токлова много се зарадвах и страшно повдигна настроението ми и оправи денят ми!
БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

Прилагам снимков материал. girl_wink

Това е целият подарък без бонбонките:

а това със тях:

« Последна редакция: декември 30, 2008, 22:39:47 от lilsan » Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: