Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 20:54:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръкът който получих от съфорумка :)  (Прочетена 108320 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: декември 24, 2008, 10:28:01 »

Bubka, толкова се радвам, че е пристигнал вчера (когато и трябваше) и не е имало проблеми!  yahoo
А още повече се радвам, че ти е харесал yahoo, че доста се притеснявах, докато търсих  blush

Да разкажа малко за моята одисея по избирането и чуденките ми по темата smile
От много чудене, четеейки на Бубка постовете, нищо друго не можа да ми дойде на акъла, освен да се хвана за лилавата идея (нали живот и здраве предстои сватба, която май ще е в лилаво  Wink )
И тръгнах да търся лилави подаръци, без значение какви, само да са лилави.
Да, ама много трудно - като търсиш точно лилаво и няма sad
И вече се бях отчаяла и съвсем случайно погледът ми е привлечен от прекрасната кутия за бижута с огледално дъно в лилаво и направо ми идеше да закрещя от радост  yahoo

Да, ама за кратко. Толкова много ми хареса, но изведнъж взех да се чудя, дали Бубка всъщност носи бижута и има нужда от такова нещо  crazy Прибрах се натъжена леко, но разгледах снимките в албума на Бубка от кумуванто им и видях, че има бижута и се зарадвах  пак yahoo
От снимките на форумската среща обаче видях, че май няма и съвсем се обърках, ама накрая реших, че и да не я напълни с бижута, все ще може да я ползва за разни дреболийки и след 2 дни я взех и за щастие още беше там.

После реших, че искам лилава свещ за допълнение към подаръка, ама нещо все не ми харесваха и в един магазин видях свещ във формата на роза и пак имаше  yahoo, ама си викам да проверя на още едно-две места, да не би пък нещо повече да ми хареса, нали съм чуденка голяма lol

И така, нищо не ми хареса и реших на другия ден, че ще се върна до този магазин, в който бях видяла свещта-роза и какво да видя затворено, а уж трябва да е отворено  diablo и половин час, чаках, че и заваля sad, ама като реших, че ще е тази и викам: "Ще чакам", много се заинатих и си знаех, че и да се откажа друга свещ няма да харесам, като си навия нещо, че много ми харесва и край.
И след половин час отвориха най-накрая и аз  yahoo пак щастлива, че съм взела най-красивата лилава свещ, която съм намерила.  

Обаче исках и нещо коледно, все пак нали е празник.
Аз мисля обаче, че Кикси е уцелила играчката - направо е 99% като тази на аватара ти Bravo

И точно както казва skylife си наумих, че трябва да са такива камбанки като на аватара на Бубка, ама за предпочитане лилави  Wink и пак почна голямото търсене, ама както и се очакваше лилави камбанки няма sad Реших поне да са червени както на аватара, ама и червени не можах да открия  diablo и накрая видях тези белите с лилава панделка поне и  yahoo, викам си: "Те ще са, поне имат нещо лилавичко и приличат на тези от аватара, нищо, че не са същите."

И понеже много се бях впечатлила от кутията на skylife, в която беше сложила подаръка за Бебчето на Мечо  Bravo, супер коледно ми изглежда подарък в кутия, а и много обичам подаръци в кутии, реших, че и аз ще опаковам моя в кутия хем да не се счупи, хен с идеята да е мноооооого красиво и после да се ползва за слагане на разни дреболии, както смяташе Бебчето на Мечо. smile
Не че не можех да го дам някъде да ми го направят в кутия, ама едно време толкова много обичах да опаковам подаръци в кутии и реших, че ще ми е голям кеф да го направя сама.

И както вече обясних на Бубка на лични, станах в ранни зори с голям мерак да облепя кутията и да направя красива опаковка за подаръка.
Първо имаше  Oh my ..., защото мислех, че съм взела лилава хартия, а тя се оказа по-скоро розова  nea , на тая светлина в магазина нещо не съм я преценила правилно като цвят. После, както облепях, изведнъж се оказа, че трябва да изфирясвам от вкъщи по-рано от предвиденото, изнервих се, че трябва да бързам, sad накълцах хартията по странен начин от бързане, облепих я "едно към гьотере", абе с две думи не я скопосах като хората  nea В бързината и панделата не докарах както трябва sad, а гледам на снимката, че и се посмачкала доста при доствянето, ама карай.

Важното е, че имах желание  за собственоръчно направена опаковка и все пак вложих някакво старание blush И много се радвам, че ти харесва, Бубка, защото наистина се притеснявах и се чудих и затова и се позабавих с подаръка.
Ох, пак станах многословна, ама много исках да споделя одисеята си по избиране на подаръка, че голямо обикаляне и чудене беше.
Но ми беше голям кеф, докато търсих, не съм очаквала, че за непознат (условно казано, защото все пак се познаваме виртуално), човек мога да избирам с такова желание подарък.
Такива приятни емоции ми достави, че и аз искам да поздравя Теди за прекрасната идея  Bravo Bravo Bravo !
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: декември 24, 2008, 10:43:17 »

Благодаря на Теди и Катето за чудесните картички и милите пожелания  give_rose!
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: декември 24, 2008, 10:54:01 »

Снежито, подаръкът с Рождеството е страхотен, нямам думи просто.  Bravo на Радинка
Аз от доста години много искам да си сложа едно такова Рождество, ама тука не съм виждала, може би защото е присъщо за католиците да слагат фигурки и не е разпространено, а толкова много ми харесва и винаги се оглеждам, ама няма  nea

little.miss™ , аз съм една от тези дето не са си показали подаръците  blush , че милото само забравя апарата в магазина  beating , а не искам да ги снимам с телефона и тази вечер дано не го забрави пак, ама дано и аз да не забравя да му напомня да го вземе blum

Иначе се похвалих в седмичната темичка май само, но да го направя и тук.
Моята Снежанка се оказа aleksa_sm, тя ми се издаде предварително, за да се уточним за изпращането. Така направих и аз с моето детенце, колкото и да не ми се искаше, но понеже видях, че е писала, че е дала домашен адрес и се притеснява и реших да се разкрия, за да е спокойна.

Получих много красиви златни свещички - една голяма във формата на ангел и 3 малки - сърчице, звездичка и елхичка с пожелание на прекрасната картичка "свещичките да стоплят сърцата ни влюбени в Коледната нощ", което пожелание много ме умили, чак  cray
Свещичките са прекрасни, направо се влюбих в тях, но най-много се изкефих на двете сладурски коледни чорапчета.
С тези коледни чорапчета и Алекс, без да иска, сбъда една моя мечта  yahoo
Обожавам чорапчета и от няколко години все си търся по Коледа и все не мога да си харесам, все едни грозни, най-накрая миналата Коледа си купих едно доста семпло, ама поне не грозно и като видях подаръка от Алекс, направо ми идеше да закрещя от радост! Страшно са красиви, ако знаете откога си търся подобни, постоянно гледам по магазините, ами все едни грозни  и така се зарадвах, че просто нямам думи да го опиша колко много ми харесват, много се развълнувах, наистина, защото без да иска ми е уцелила желанието  
 yahoo
Толкова много съм мечтаела за коледни чорапчета и толкова не съм можела да си харесам все и изведнъж  Oh my ... получавам коледни чорапчета и то не какви да е, а точно по вкуса ми  danceg Как ги е уцелила, не знам просто!  danceg

Те вече за закачени на под зеления гирлянд с лампичките на пердето и изглеждат много яко в двата му края, а по средата съм си сложила миналогодишното чорапче и стана много яко.  danceg Даже сестра ми вчера като мина през къщи и веднага ги фиксира  Oh my ... и взе да се чуди откъде съм ги намерила, много й харесвали и т.н., искала и тя такива, ама и казах, че са подарък yahoo
А свещичките са на масата в очакване да бъдат запалени тази вечер.

Та, довечера ще ги снимам, ако милото пак не забрави да вземе апарата от магазина  diablo
И още веднъж, благодаря ти, мила Алекс за прекрасния подарък и невероятните емоции, които ми донесе той въпреки перипетиите с куриерската фирма и получаването му!  Страшно ме зарадва, просто не мога да го опиша колко е готино усещането! give_rose
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 24, 2008, 11:30:21 »

Ето и мойте подаръци от Светли(svetli), много съм и благодарна и да кажа, че е улучила с подаърка на 6.
Да обясня подаръка е от три части.Свещи много красиви коледни свещи в златисто със звезди по тях много са красиви, крем за ръце на Орифлейм и на-хубавата част книга с рецепти за вегетариански ястия идеална е за следващите пости ще ми свърши невероятна работа.Имам и страхотна картичка която краси бюрото ни в къщи.Хиляди благодарности за подаръка и наистина чуството е страхотно да получиш нещо от някой който не познаваш лично, а той е усетил по-добре и от познатите ти от какво би се зарадвал  girl_in_love
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: декември 24, 2008, 11:50:41 »

Кикси, мила, ти наистина си изживяла цяла одисея докато избереш подаръка ми. Разказчето ти е много мило, чак ми стана  cray като четях. Не се тревожи изобщо за опаковката, беше си много хубава и определено ще си я ползвам и нея за разни неща да си държа. А кутийката за бижута е уникално красива и със сигурност ще намеря какво да слагам вътре (ако не успея да я напълня, ще кажа на милото да се заеме с тази задача  blush ). Свещта и камбанките също са чудесни  give_rose
И аз като тичах надолу по стълбите за да си взема подаръка (понеже домофона се скапа и не можах да отворя на момчето отгоре) едва не се претрепах от бързане, и явно съм изглеждала много нахилена (и вероятно много рошава, току що излязла от банята), че горкия човек му стана смешно като ме видя. Аз обаче грабнах пакета и газ обратно да го отварям  Girl_hide
Искам и аз да поздравя Теди за прекрасната идея и усмивките и приятните емоции, които успяхме взаимно да си доставим  give_rose
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: декември 24, 2008, 15:52:58 »

Здравейте,искам да се похваля ,че си получих подаръкаааааа danceg danceg danceg.Безкрайни благодарности на lil_san Bravo.Но за огромно съжаление нямам фотоапарат да ви го покажа angry.Но ще ви обясня от какво се състои  yahoo-Чудесна музикална картичка с невероятно пожелание,малко глинено мече с шапка и шалче Girl_hide,чудесна червена свещ и още по-хубав голяям глинен снежен човек yahoo.Аз не можах лично да си получа подаръка от куриерската служба,защото точно тогава пътувах за родния си град,но милото ми мъжле го е взел и ми го беше сложил на видно място вкъщи :girl_wink:и днес като се прибрах просто  shok.Още веднъж благодаря на lil_san give_rose.
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: декември 24, 2008, 16:40:41 »

:Santa:много се радвам че Снежито е харесал падаръка , yahoo yahoo yahoo
а също така и на вас ви е харесал yahoo.
Аз още съм в очакване на моя подарък,и вече нямам търпения да разбера и моята Снежанка коя е gcrst Christmas tree
Kiksi  ако искаш да ти пратя един. good blum girl_wink
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: декември 24, 2008, 16:57:20 »

момичета забравих да ви пожелая ВЕСЕЛА КОЛЕДА
Весела Коледа и от мен на всички,много усмивки и приятни мигове в навечерието на най-святия празник 

* img17.jpg (55.9 KB, 476x356 - видяно 239 пъти.)
« Последна редакция: декември 24, 2008, 16:59:59 от radinka » Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: декември 25, 2008, 16:04:36 »

Направо бях бясна от вчера, не можех да си намеря място. От 23-ти вечерта нямаме нет, побърках го това момче, доставчика по телефона, ама сега да ви кажа защо-
На 24-ти, една прекрасна предпразнична утрин, едно хубаво, едно слънчево, едно вълнуващо, в очкване на вечерта и подаръците, аз си седя на дивана в хола с кафенце в ръка, бейбито джитка на плейстейшъна, по пижами и изведнъж се звъни отдолу, пред входа(имаме два звънеца и се оринтираш по-лесно) и аз започвам да крщя и да подскачам, защото съм убедена, че ми е подаръка от съфорумка, и скачам и крещя, ама съм по пижама и започвам да викам на Емил да слиза, защото ще си тръгне подаръка(развален ни е домофона и трябва да се слезе да се отвори и всеки гледа да прецака другия), от там, той ми вика-слизай ти, аз вече изпадам в истерия, излизам на балкона и виждам как куриера си тръгва и тамън вече да убия Емил, той тича към вратата, слиза, аз викам от балкона на куриера да почака...абе, егати истерията, направо така се превъзбудих, че нищо друго не ме интересуваше в този момент беше ужасно и смешно!!!
И така, качи се бейбито с подаръка, аз бях толкова щастлива, че започнах веднага да го снимам  yahoo
Благодаря на ИНА-ina_lemon,
имам уникален подарък от нея!!! В една страхотна кутия- три свещи-еднакви, много красиви, обожавам свещи, една уникална книжка за душевна хармония, настина с нейната професия, сякаш ми е направила профил и е разбрала, че от това имам нужда! Другото- диск с най-хубавите песни от Графа, мила и тук си уцелила в десятката, защото отдавна се помотвам и не съм си купила диск за колата, ето имам първия диск за колата специално и то със страхотните песни на Графа!!! Благодаря ти, мила Ина и за прекрасните пожелания във картичката!!!!!!!!!!! yahoo yahoo yahoo give_rose give_rose give_rose Bravo Bravo Bravo
И представяте ли си, как като получиш невероятен подарък на Бъдни вечер, нямаш интернет, за да благодариш на това прекрасно и мило момиче, че така те е зарадвало, направо се побърках досега!!! blushсъжалявам за романа, ама тази одисея, трябваше да ви я пресъздам!!! blush

* Image221.jpg (65.56 KB, 640x480 - видяно 312 пъти.)
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: декември 25, 2008, 16:06:23 »

Ще прощавате невежеството ми, ама не знам вие как ги качвате така една след друга в един отговор, затова-аз по-неандерталски-една по една! Wink blum

* Image222.jpg (68.94 KB, 640x480 - видяно 245 пъти.)
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: декември 25, 2008, 16:07:39 »

Ето ги подаръците, страхотни са, Инче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Bravo smile  yahoo give_rose give_rose give_rose

* Image223.jpg (70.56 KB, 640x480 - видяно 223 пъти.)
« Последна редакция: декември 25, 2008, 16:09:40 от [x]BaBy » Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: декември 25, 2008, 16:56:43 »

Мога само да се радвам, че съм направила удар в десятката, както казваш, Baby , и естествено съм ужасно доволна от начина, по който сподели това тук...... накара ме да се почувствам доста специална с готините думички  give_rose give_rose give_rose give_rose
Тук е момента да кажа и аз , че си получих подаръка от Gerka, много ме зарадва ,сега ще кажа какво е, а снимки ще кача по-късно.... Значи в една огрооооооооооооооомна кутия пристигна нещо с надпис ЧУПЛИВО  crazy crazy crazy..... А вътре, заровено в един милион надути торбички за съхранение, много забавни за пукане всъщност,  diablo diablo diablo diablo }:->хи хи хи, имаше една голяма бяла коледна свещ с форна нещо като снежен човек, ама не е .... две солнички от керамика също такива коледни сладурски, картичка и едно като бърдуче за течна подправка, стъклено и със коркова тапичка, фук фук фук.......
Не мога да намеря зарядното за батерията на фотото, затова по-късно ще кача снимчици...

heartМЕРСИ И НА ТАЗИ МОЯ СНЕЖАНКА!!!!! heart
« Последна редакция: декември 25, 2008, 17:01:05 от ina_lemon » Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: декември 25, 2008, 19:01:31 »

Браво на Ина за страхотния подарък,Ина не си си сбъркала професията,направо в десетката си judges judges чакаме и твоя подарък да покажеш Girl_hide
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: декември 26, 2008, 11:26:43 »

На 24 лично моята красива снежанка  eli_m  дойде да ми поднесе своя подарък yahoo

Има и коледна картичка с прекрасно пожелание и фигурка на Дядо Коледа smile
 Благодаря, eli_m!!!

Весела Коледа на всички!!!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: декември 27, 2008, 09:20:27 »

Ето го и моят подарък, който получих от dgudge:
 yahoo

Активен