Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 20:46:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръкът който получих от съфорумка :)  (Прочетена 108318 пъти)

Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: декември 21, 2008, 19:15:06 »

И аз получих своя подарък  goody goody goody На форумската среща моята Снежанка е пратила едно сладко джудженце да ми го донесе. Искрено благодаря на Данитка, че успя така да ме зарадва и е намерила време да помисли за подарък при положение колко радости и ангажименти има сега.  give_rose give_rose give_rose Подаръкът е красива коледна свещ и картичка с прекрасни пожелания. Аз обожавам най-различни свещи и наистина съм много доволна. chee

* DSCN0197.JPG (75.6 KB, 640x480 - видяно 235 пъти.)
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: декември 21, 2008, 22:38:59 »

И аз получих моя втори подарък danceg danceg от Бебче на мече ... пеещ снежен човек yahoo много е готин и много му се радвам pleasantry тези дни ще покажа прекрасната ръчно направена,специално за мен коледна картички give_rose

Още веднъж благодаря ви момичета за прекрасните коледни подаръци give_rose give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: декември 21, 2008, 23:59:35 от [x] little.miss™ » Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: декември 22, 2008, 08:50:03 »

Сладуркиииии и аз си имам подаръкккккк  danceg   danceg   danceg   danceg   danceg   danceg
Благодаря на Ble6tu4ka за прекрасните подаръчета, благодаря за Коледното настроение  give_rose имам си четка на Триза (може би ще ми е за сефте да се среша  tease), шоколадов дядо Коледа, малка свещичка на Дядо Мраз и ботуш със снежко и картичка с весели пингвини  yahoo  (снимки по-късно ще пусна)

Благодаря Ble6tu4ka  give_rose  give_rose  give_rose  give_rose  give_rose така се зарадвах   Yes 

Ей, как се изкефих, че ти е харесало ако знаеш!  yahoo А и малко се тревожех дали ще стигне на време, а даже съм приятно изненадана от работата на пощите..  Bravo
Щастлива съм, че всичките джунджурийки са се добрали до теб и че съм успяла да те усмихна. Това всъщност е най-важно на празника - Усмивките!
А тук във форума се появяват нови и нови с тези чудни подаръци, които всеки подарява и получава!
Браво на всички за страхотните идеи и реализацията им!  give_rose  give_rose  give_rose
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #243 -: декември 22, 2008, 10:14:48 »

Супер подаръци има тук  Bravo Bravo Bravo Bravo Всички Снежанки са си истински Дядо Мразковци, а Теди една добра фея, която ни зареди с много предколедно настроение и ни организира така специалните за всеки един мигове с получаването на подаръчетата  give_rose  Чакаме още доста подаръци в темата  yahoo santz 
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: декември 22, 2008, 12:38:30 »

Време е и аз да благодаря на моята Снежанка Мили /Vanilly/ след дълги пререкания със служителките в пощенския клон, тъй като Мили ми е изпратила подаръка на 12, а аз си го взех от пощата днес и то след дълги увещания и уговорки, тъй като нямах известие, а ми беше известно, че подаръка е пратен и е пристигнал, но ту отказваха да проверят, защото нямам известие, ту защото не знам откъде и от кого ми е пратен колетът, ту защото имали много работа. Както и да е!
Подаръка е страхотен е Мили много правилно е усетила какви неща биха ме зарадвали. Много ти благодаря и за милата картичка и за всичко останало! Прекрасно е!

« Последна редакция: декември 22, 2008, 12:41:24 от Захира » Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: декември 22, 2008, 13:14:31 »

Много се радвам, скъпа Захира, че подаръка най-накрая е стигнал до теб и ти е харесал, като разбрах какви труднсоти си имала чак ме хвана яд, че не го пратих по куриер, както мислих в началото!! За мен е огромна радост да знам, че ти  е харесало всичко, защото аз изчетах повечето от написаното тук от теб, вадих си идеи на бележки и много умувах, както всъщност всички са направили, какво да ти подаря! Много топли зимни вечери и утрини ти желая с подаръка ми!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: декември 22, 2008, 13:26:10 »

Вики а няма ли да ни кажеш какъв точно е подаръка, че аз нещо само чашата я виждам, другото немога да разбера какво е  crazy
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: декември 22, 2008, 13:54:15 »

Другото е пакетче с чай "Розата на Jericho" като вътре има зелен чай, бял чай,стафиди, парченца фурми и кайсии, розови пъпки, цветове  от роза и шафран. Като в другата част се изсипват билките и се запарват в топла вода тоест в чашата. Тъкмо си пишехме с Мили, че подаръка ми е много тематичен, аз винаги си имам любима чаша и само от нея си пия, кафе, чай така, че вече си имам нова любима чаша yahoo .
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: декември 22, 2008, 18:27:18 »

Йеее! И аз вече си имам подарък, поднесен от един "Дядо" Коледа! Аз дори не знаех как да реагирам!  shok
Искам да благодаря на dgudge за подаръка! За съжаление в момента не мога да сложа снимки, но обещавам, че в сряда ще си направя пълна преинсталация на компютъра и ще ги кача!

Подаръкът е едно еленче, което много прилича (може би са роднини?!) на снежния човек на eli_m, една много красива тъмночервена свещ със собствена поставка - мъничка квадратна чинийка и една много красива триъгълна картичка, чието послание много ме трогна!

Още веднъж: Благодаря ти, Дани!  Bravo yahoo

П.П. И едно голямо благодаря на Владо, че ми го донесе лично и голямо извинение, че не го поканих вкъщи, но за миг го помислих за куриер  blush badgirl
« Последна редакция: декември 22, 2008, 18:38:42 от menyanthe » Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: декември 22, 2008, 19:58:31 »

Да не би и с моя подарък да е станало нещо подобно и да не съм получила известие? Надявам се, че не притеснявам моята снежанка, но вече съм нетърпелива да си получа подаръка и се чудя да не е станала някаква грешка blush
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: декември 22, 2008, 20:52:02 »

Искам отново да изкажа благодарности на Надето(Малката г-ца)  give_rose За подаръка за малката ми кукла....една прекрасна плюшена играчка  heart
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: декември 22, 2008, 20:56:51 »

Аз съм супер нещастна - изпратих подарък на една съфорумка, която утре заминава до 04.01.2009 и казаха, че трябва да пристигне, а явно още не е пристигнал.

Направо Български пощи са
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: декември 22, 2008, 22:18:28 »

Благодаря на Теди и на Катитка за прекрасните коледни картички и прекрасните пожелания
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #253 -: декември 22, 2008, 22:25:21 »

Пощаджията ни е сложил бележка, че ни е изгоряла крушката в коридора (в самия коридор свети (!!!), но точно пред кутиите не) (все пак се вижда) и докато не си сложим светлина да не чакаме поща  diablo Плачещо момиче diablo Така ги държи мързела тея държавни чиновници, че само като сатчкуват за 18та заплата си мърдат з.....ците  ANGRY
Утре ще ходя специално в пощата да прибера каквото имаме (ако имаме нещо) girl_impossible

Аз също пратих на 5-ти декември на едно момиченце подаръче и не е стигнало и умирам от яд, че се провали изненадата и радостта на детето  bqsnasym

Малко съм  Offtopic изинете ме
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: декември 22, 2008, 22:35:22 »

Благодаря на Теди и на Катитка за прекрасните коледни картички и прекрасните пожелания

Моля - моля  tease tease tease

Ина , не се ядосвай , моляте , знаеш , че ти нямаш вина за станалото , вина имат скапаните служители  diablo
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: