Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:46:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: В кое заведение да бъде срещата на форума  (Гласуването приключено: декември 17, 2008, 16:13:40 )
Pizza HUT - 18 (66.7%)
Happy Bar&Grill - 9 (33.3%)
Общ брой гласове: 27

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Среща на форумците от СОФИЯ - 3 част  (Прочетена 136882 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #240 -: февруари 02, 2009, 13:31:54 »

Хи хи. Дани, много си убедителна! smile На мен ми се ходи, но си викам:"Може мацките да се чудят тази къде е тръгнала с тях". Хи хи.  Girl_hide

Ще правим мини-форумска среща значи! Тъкмо няма да събираме маси. smile

Засега сме:

Bulechka TM
aleksa_sm
Danitka
Pisetata
Denitsa
Vanilly

Хайде да мислим за място и час, че и това си е труд!
« Последна редакция: февруари 02, 2009, 16:16:16 от Denitsa » Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: февруари 02, 2009, 13:33:56 »

За събота ме бройте и мен и Солесито е споменала,че събота и е удобно, може би и тя ще потвърди smile
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: февруари 02, 2009, 14:10:18 »

ако остане събота аз съм 99% на линия  smile ( не смея да кажа 100, че като се каня много и нещо все се появява  nea ) А за място? Аз предлагам да е по-централно..... може пак в Мола, както беше предишната среща, а и сега сме по-мъничко... даже и в Ондата ще се съберем  tease
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: февруари 02, 2009, 16:04:44 »

Чак сега видях темата! Иначе и аз мога за събота и неделя!! Как без мен!! Решете само къде и кога, и аз съм навита на по-ранен час и в Мола е ок!
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: февруари 02, 2009, 16:13:40 »

Леле момичета вие с тоя Мол ще ме сбъркате laugh . Аз да си призная това ми е едно от най-неудобните места за идване, почти с нищо не мога да дойда или да си тръгна оттам, трябва да групирам по 2-3 превозни средства, а за паркинга да не говорим  - винаги е full и да си призная честно някой път само като видя къде е срещата и се отказвам да идвам. Но аз така или иначе не идвам, така, че само споделям мнение.
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: февруари 02, 2009, 16:19:18 »

амииии  blush то защото е на по-централно място уж  blush иначе аз не държа кой знае колко да бъдем там  pardon ама определено няма да мога да дойда на среща в Младост да кажем  pardon та Молът ми хрумна на първо питане  tease
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 02, 2009, 16:35:14 »

И аз съм за срещата в центъра. good
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: февруари 02, 2009, 16:35:38 »

Леле момичета вие с тоя Мол ще ме сбъркате laugh . Аз да си призная това ми е едно от най-неудобните места за идване, почти с нищо не мога да дойда или да си тръгна оттам, трябва да групирам по 2-3 превозни средства, а за паркинга да не говорим  - винаги е full и да си призная честно някой път само като видя къде е срещата и се отказвам да идвам. Но аз така или иначе не идвам, така, че само споделям мнение.
lUJA!  beating
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: февруари 02, 2009, 16:48:09 »

Еми Дани трябва да ползвам или тролей 9 до военна болница и оттам 74, или тролей 9 до петте кьошета и после трамвай 9 и после пеша, или 7 трамвай до халите и оттам или пеша или пак с трамвай, въобще много неудобно място. Аз го казвам именно по повод на това, че 1-2 пъти се събирахме в Хепи със съученици и после по нощите ходя пеша сума ти време докато се добера или до трамвай 7 или до тролей 9. Ама все пак това си е мой проблем.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: февруари 02, 2009, 17:04:08 »

предишното място на срещата в пицарията беше много удобно, хем имаше къде да се паркира, хем беше спокойно, а и мисля, че доста транспорт минава там  Bravo
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #250 -: февруари 02, 2009, 17:57:36 »

Аз миналия път за пицарията смених два транспорта и после ходих 15 минути в един полу-дъжд, полу-сняг, но иначе мястото беше чудничко. smile
Ако може да избираме... нека сме в центъра.
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: февруари 02, 2009, 18:06:22 »

Мацки, аз не че ще мога да дойда  cray , ама ако Мол София не е ОК за всички, то Сити Центъра е още по централен, пък и май няма квартал, от който да не може да се стигне лесно до НДК. Има си и паркинг. Само идейка  pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: февруари 02, 2009, 19:36:16 »

предишното място на срещата в пицарията беше много удобно, хем имаше къде да се паркира, хем беше спокойно, а и мисля, че доста транспорт минава там  Bravo

Аз пък точно за това (а изникна и неотложен ангажимент) не можах да дойда, защото нямах превоз до там, т.е. имах, но трябваше да сменя 3 превозни средства и да ходя пеша 10 мин., та ако ще е там - без мен!!!

... Сити Центъра е още по централен, пък и май няма квартал, от който да не може да се стигне лесно до НДК. Има си и паркинг. Само идейка  pardon

Съгласна съм!!! good
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 02, 2009, 19:44:58 »

Според мен най-добре ви е Сити център,защото до Мола много малко неща ходят и е по-неудобно,но не мога да се съглася,че няма къде да се паркира blush
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: февруари 02, 2009, 20:50:49 »

Ами аз съм съгласна и на Сити центъра ( мъжът ми ще ме кара където и да сме ), така че, ако на вас ви е по-удобен....  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: