Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:31:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: В кое заведение да бъде срещата на форума  (Гласуването приключено: декември 17, 2008, 16:13:40 )
Pizza HUT - 18 (66.7%)
Happy Bar&Grill - 9 (33.3%)
Общ брой гласове: 27

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Среща на форумците от СОФИЯ - 3 част  (Прочетена 136930 пъти)

Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: декември 12, 2008, 15:53:40 »

Аз този път ще пропусна,но искам снимчици  girl_wink
И да си изкарате мнооогооо веселоооо  yahoo
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: декември 12, 2008, 15:55:16 »

Данитка, елате двете с шушата  danceg
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: декември 12, 2008, 16:05:37 »

аз да попитам...  blush
разбра ли се къде ще е срещата и кои ще идваме??
Аз все още съм под въпрос, но мисля да дойда. yahoo
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: декември 12, 2008, 17:42:24 »

Аз засега се отказвам. Както писах, имам коледно парти в йогата и ми е късно 16ч. sad Само заради мен едва ли ще изместите часа един, два часа по-рано, за да мога да намина cray
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: декември 12, 2008, 17:57:54 »

разбра ли се къде ще е срещата и кои ще идваме??

Ама не четете хич beating ще има наказания по един шоколад входна такса <да не се обиди някой,шегувам се>
В сряда на 17-ти ще се определи къде точно ще е срещата,до тогава ще тече анкетата pleasantry а кой ще идва,за сега сме Присъстващи /24 +/-3/:
eli_m,   echy_,   sisitka,
menyanthe,   little.miss™,   misskapriss,
snezhito,   Bulechka™,   Tеди,
Nataliya,   Diavolinkata,   Pisetata,
rozovka,   *Elle*?,   Denitsa,
seny,   bubka,   Vanilly ,
Бебче, skylife,  Katitka???
Бебче на мече,micedj?
... може и да пропускам някой blush
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: декември 12, 2008, 18:11:41 »

Момичета, аз досега само четох, но ми се струва малко глупаво това с анкетата (не искам да обидя някой)  pardon Аз не съм се записала, защото не съм сигурна дали ще мога да дойда, но честно казано мноооого ми се иска да дойда да се видим!  blush Аз гласувах за пицарията, не за друго, а защото казвате, че може да се запазят места и да сме заедно, а не на няколко маси разделени (че като гледам колко хора са се записали, няма да се поберем само на 2  girl_impossible) Плюс това сега по празниците не се знае дали ще има места и не е лошо да се направи резервация по-рано! А и как си представяте 2-3 момичета да отидат по-рано и да пазят места за още 20?  Oh my ... crazy Предлагам да заложим на местата, а иначе и двете места са хубави и незнам някой да има кой знае какви претенции къде ще сме - по-важното е да се съберем според мен!  Girl_hide
Относно дрескода - ще бъде много забавно всички да сме с коледни шапки!  yahoo Миналата година си бяхме направили една коледна среща и 2 от момичетата се бяха сетили да купят и беше много весело, както за нас, така и за останалите в заведението!  tease
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: декември 12, 2008, 18:24:23 »

Понеже аз предложих анкетата,съм длъжна да отговоря...тя беше направена защото преди да се направи всеки мълчеше и нищо не казваше и затова се направи анкетата. pleasantry Нищо не пречи и да се смени заведението.
Аз признавам си съм за Хепито,Хът-а не ми харесва и не съм доволна от обслужване и т.н.,но ще се съглася с общото решение,единственото ми условие беше да има паркинг,защото искам спокойно да отида и да не се притеснявам къде ще паркирам и т.н. nea От там насетне всичко е във ваши ръце ,още повече че последният път в Хът-а гледаха ето така  Oh my ... като казахме с Дани,която може да потвърди,че има запазена маса за 10 човека  pleasantry В случай е лошо,че сме 25 и много са малко заведенията които без капаро ще запазят места,ако някой има идеи сега е момента да каже pleasantry
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: декември 12, 2008, 23:18:21 »

Оффф, винаги е супер проблем къде да се съберем, затова и не идвам на срещи отдавна, наистина трябва да си намерим заведение, май съм забравила да напиша, че и аз имам желание да дойда blush, където на огромна маса да се съберем, все пак живеем в най-големия град, ако тук не можем да си намерим заведение, незнам къде тогава ще намерим... пълно е със заведениа, но когато някой предложи и тамън се понавият другите, ще се намери някой да предложи друго завадие и да обърка момичетата...не съм чела темата назад, че ме мързи, незнам сега какъв е случая, да не се обиди някой blush Но наистина ако искат капаро или нямат големи маси, тогава за какво искаме да се ходи там? И аз харесвам Хепи, но там не можем физически да се съберем, защото има предимо сепарета и ще трябва да седим като отделни дружинки, а и в повечето им ресторанти резервират само на място и само с капаро...
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: декември 12, 2008, 23:58:26 »

laugh Като се замисля - във Веселото село масите са ОГРОМНИ laugh И като се замисля за цените SUICIDE
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: декември 13, 2008, 09:26:37 »

... пълно е със заведениа, но когато някой предложи и тамън се понавият другите, ще се намери някой да предложи друго завадие и да обърка момичетата...не съм чела темата назад, че ме мързи, незнам сега какъв е случая, да не се обиди някой blush
Никой няма да се обиди<предполагам> ,всеки е свободен да предлага заведения....иначе каквото се реши до сряда-това ще е  Wink защото после ще е късно за резервации pleasantry Така,че ако някой не иска да е в мола и има предложение за заведение което има маса за 25 души,и може да се резервира без капаро-нека каже.  give_rose
Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: декември 13, 2008, 09:33:03 »

Mомичета, сега се сещам за Уго на Хан Крум, а малко по-надолу от него - на Гладстон има 2 паркинга. На втория етаж до колкото си спомням е за непушачи и масите са доста големи. Само не съм сигурна как стои въпросът с резервациите...
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: декември 13, 2008, 21:51:26 »

Нека си остане Мола  blush Стига да са съгласни и останалите ...За мен поне не е токова важно къде ще се съберем точно...ами да се съберем  give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: декември 13, 2008, 22:07:19 »

нямаше ме няколко дни, но и аз да се включа  pleasantry и аз бих дошла, но нещо не мога да се ориентирам в колко часа остава в крайна сметка и къде smile много ще се радвам да се запозная с всички вас, които сте толкова отзивчиви и така си помагаме една на друга  yahoo, а и парти марти  danceg
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: декември 13, 2008, 22:10:41 »

21.12.2008/неделя/ 16ч. за сега мястото е Мол София  smile в сряда ще се определи точното място,но предполагам ще е пица Хът-там може да съберат маса за 25 души и да сме на 'една маса' pleasantry
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: декември 13, 2008, 22:11:57 »

аз от 19 ч имам тренировка, защото в свободното време съм инструктор по пилатес, но пък за 2 часа може да намина
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: