Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:34:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: В кое заведение да бъде срещата на форума  (Гласуването приключено: декември 17, 2008, 16:13:40 )
Pizza HUT - 18 (66.7%)
Happy Bar&Grill - 9 (33.3%)
Общ брой гласове: 27

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Среща на форумците от СОФИЯ - 3 част  (Прочетена 136863 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #75 -: декември 12, 2008, 11:27:11 »

Аз вече веднъж май споделих някакво мнение на тази тема, но...

Аз в Пица хът не съм била, само в Хепито, но се сещам миналият път като се събирахме как останахме с идеята, че при следваща среща ще избираме място, на което да не сме на различни маси, защото така не можем да се видим всички, а нали това е идеята на форумската среща. Иначе всеки сяда до който си познава отпреди, а то това може и отделно да си се направи. Незнам в Хът как е, но ако там има възможност за събиране всички на едно място - аз съм за такова сядане. Вярно, че сме много хора, но пък нали това ни е гордостта smile В Хепи не само ще сме а отделни маси, но и разделени оо сепарета. Мен хич не ми се иска да се мъча да се вмъквам в чужди разговори, защото искам всички да видя поне малко. Дано има и други съгласни с мен.

Доскоро!  Wink
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: декември 12, 2008, 11:49:59 »

И аз бих се включила в срещичката за Коледа. За заведение в което могат да седнат повече хора на една маса се сещам за бирария "При кмета". Били сме на рожден ден там по 20-30 човека на една маса.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #77 -: декември 12, 2008, 12:02:25 »

"При Кмета" и добре, както и за такива големи маси може в "Дивака" на ул. Христо Белчев. Там е доста просторно. А аз все още си оставам под въпрос  Girl_hide
Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: декември 12, 2008, 12:11:14 »

Кате аз често ходя в този "Дивак" и никога не съм чакала по-малко от 15 минути да ни настанят, а резервации май не правят. Винаги е пълно с народ независимо от часа и деня.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: декември 12, 2008, 12:48:47 »

Мдааа - в Дивака резервации не правят
Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: декември 12, 2008, 13:17:39 »

Други предложения, които мога да дам са Дон Домат и О!Шипка !
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 12, 2008, 13:26:29 »

Мисля , че анкетата говори сама за себе си , че май мястото ще е Хепи /за сега/ , ако до 17.12 резултата остане в полза на Хепи аз и Надето ще отидем по-рано в Хепи в МОЛ-а и ще се разправяме за места  good
Ако се промени резултата в полза на пицарията /в която запазват места , и ако сме там , ще сме в 2 редици едни срещу други/ ще звънна да запазят места  good
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: декември 12, 2008, 14:58:09 »

Абе мацки - нали срещата е за 21.12??? Какво е това, което излиза в Новини отгоре за среща на 17.12??? Или аз нещо се бъркам girl_impossible
Aз съм виновна за грешката,не се изказах правилно и Тео не ме разбра...датата е 21.12 а датата на анкетата е до 17.12 ,за да имаме време за резервация blush
В О!Шипка искат по 10лв. капаро на човек blum в Дон Домат мисля,че и там искат капаро pleasantry
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: декември 12, 2008, 15:00:05 »

Оооо радвам се, че и мен сте ме писали  Bravo . За сега съм на 90%, че ще дойда. А иначе за заведението нямам претенции, но наистина е хубаво да сме на една маса.
Ще имаме ли наистина дрес-код  pardon много весело ще бъде. С коледни шапчици или с рогца или някоя друга дивотия pleasantry.
Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: декември 12, 2008, 15:10:45 »

Ооо значи и аз не съм разбрала правилно - тогава няма да мога да дойда щом е за 21. Брат ми и майка ми имат рожден ден, а пък и основно в почивните дни мога да се видя с близките.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: декември 12, 2008, 15:15:08 »

Оооо радвам се, че и мен сте ме писали  Bravo . За сега съм на 90%, че ще дойда. А иначе за заведението нямам претенции, но наистина е хубаво да сме на една маса.
Ще имаме ли наистина дрес-код  pardon много весело ще бъде. С коледни шапчици или с рогца или някоя друга дивотия pleasantry.
Аз предлагам шапки-има и по левче и няма да са в тежест,разбира се всеки си преценява,защото дрехи-не знам кой има бяла/червена или зелена блуза...аз най-много да дойда с червено манто blum Ама както искате ... може и да няма дрес-код diablo
Вики,срещата е неделя 21.12 , 16 часа give_rose
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #86 -: декември 12, 2008, 15:21:50 »

Ей, колко е напреднала организацията на срещата  yahoo Аз влязох да видя има ли някакъв час, а тя цялата среща се е организирала вече  danceg Нямам търпение да ви видя  danceg
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: декември 12, 2008, 15:34:04 »

аз много харесвам хепито, но не и за толкова големи компании каквито ще се очератва да се съберем. в почивните дни там е пълно и дори ад сме на няколко сепарета не е гаранция че ще бъдат едно до друга а пръснати някъде. така че мисля по удачен е варианта с пица хът щом ще сме на 2 маси една срещу друга.
но в крайна сметка каквото се реши, важното е да излезем и ад се наприказваме малко smile
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 12, 2008, 15:38:53 »

Затова е анкетата всеки да си каже мнението и в сряда да се реши какво ще се прави pleasantry
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: декември 12, 2008, 15:40:26 »

Сени, идеята ти е чудесна, ще бъде мноого забавно така!!! Bravo good

Аз предлагам шапки-има и по левче и няма да са в тежест,разбира се всеки си преценява,защото дрехи-не знам кой има бяла/червена или зелена блуза...аз най-много да дойда с червено манто blum Ама както искате ... може и да няма дрес-код diablo

Аз има и шапка (даже две, но едната я носи Коско), и дрехи (бяла блуза, червена пола, бяло яке, бели ботуши...) blush, ще видим как ще се докарам за срещата Wink

Но най-важното е да се видим, че аз колко среши пропуснаааах... sad
« Последна редакция: декември 12, 2008, 15:45:28 от Bulechka™ » Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: