Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:45:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 4 част  (Прочетена 204292 пъти)

rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: февруари 08, 2009, 13:01:57 »

а какво ще кажете за свещи от тези по големичките((не тънките и високи) с изгравирани имената на двойката и датата на сватбата
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: февруари 09, 2009, 10:01:47 »

Момичета, ето първата ми проба на подаръчетата! yahoo
Много им се кефя. Само още не съм направила папирусчетата, затова са празни!
Вие какво мислите?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339895 (парола 123)
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: февруари 09, 2009, 10:06:10 »

Sunny_girl ,много са сладурски Bravo и една нежна панделка и  good good
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: февруари 09, 2009, 10:12:49 »

готини са, ще покажеш с папирусчетата  Bravo
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: февруари 09, 2009, 10:15:22 »

Благодаря ви момичета.  smile
Панделка, да, да, ще сложа по една! good
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: февруари 09, 2009, 10:19:27 »

Страшно оригинални са! danceg Поздравления! Като сложиш и панделката, пак да снимаш!
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: февруари 09, 2009, 10:41:12 »

sunny_girl Поздравления за сладурските подаръчета!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: февруари 09, 2009, 20:01:39 »

Sunny_girl ,много са хубави... Bravo
Като сложиш и панделката и папирусчето-ще добият страхотен вид! judges
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #158 -: февруари 10, 2009, 10:53:15 »

Момичета, имам голям проблем. Вчера отидох в едно ателие, за да си купя шишенца за подаръци, но ми казаха че вече не ги предлагат. Моля ви ако знаете къде се предлагат в София да пишете, защото друго не ми харесва, а не знам вече къде да търся. Много искам да си направя шишенца и да си ги украся  sad Благодаря ви
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: февруари 10, 2009, 11:04:24 »

Момичета, имам голям проблем. Вчера отидох в едно ателие, за да си купя шишенца за подаръци, но ми казаха че вече не ги предлагат. Моля ви ако знаете къде се предлагат в София да пишете, защото друго не ми харесва, а не знам вече къде да търся. Много искам да си направя шишенца и да си ги украся  sad Благодаря ви

т.е. искаш неукрасени шишенца, за да ги украсиш сама? Такива различни размери и големини има в "Слънчоглед". Намира се на ул. Иван Вазов с/у офисите на в-к Капитал.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #160 -: февруари 10, 2009, 11:33:03 »

Благодаря ти, вече почнах да събирам информация от момичетата и като намеря ще ви пиша за резултата
Активен
svetlan4e
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #161 -: февруари 10, 2009, 14:47:49 »

Здравейте на всички!аз съм сравнително нова във форума,но се надявам да ми пишете за неща които ме интересуват
.мисля да подаръчета за гостите да вземем малки керамични елхички,тъй като сватбата ще ни бъде в китно родопско селце и затова сме решили символ да ни бъдде елхичката.какво ще кажете за идеятя,как ви се струва?а и имам проблем-незнам от къде мога да намеря елхички по това време,тъй като те вървят по коледа и сега е тру2дно човек да открие.за това ще ви помоля ако имате инфо относно магазини да ми пишете.аз съм от пловдив.благодаря предварително.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: февруари 10, 2009, 15:32:36 »

ами предполагам, че с елхичките ще е трудничко сега наистина, но ако попиташ във всяко ателие, в което правят керамични фигурки ще ти отговорят дали може да се случи, ето един сайт
http://ceramicbottles.com/joomla/index.php?page=shop.browse&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1

аз съм от родопите и честно да ти кажа там има много по-ярки символи от елхичките и ако искаш да е нещо типично родопско има страшно много идеи, които можеш да приложиш, пиши, ще помагаме с каквото можем good
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: февруари 10, 2009, 15:38:25 »

Здравейте на всички!аз съм сравнително нова във форума,но се надявам да ми пишете за неща които ме интересуват
.мисля да подаръчета за гостите да вземем малки керамични елхички,тъй като сватбата ще ни бъде в китно родопско селце и затова сме решили символ да ни бъдде елхичката.какво ще кажете за идеятя,как ви се струва?а и имам проблем-незнам от къде мога да намеря елхички по това време,тъй като те вървят по коледа и сега е тру2дно човек да открие.за това ще ви помоля ако имате инфо относно магазини да ми пишете.аз съм от пловдив.благодаря предварително.
Виж и тук имат страшно много артикули от всякакво естество, вкл. и елхички
http://www.keramikcenter.com/xhtml/BG/katalog.html
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 10, 2009, 21:42:35 »

Здравейте момичета!Имам много голям проблем с тези подаръчета, гледам,гледам и нищо не мога да харесам,и все се връщам на първоначалната ми идея с кристалните фигурки.тук обаче в Пловдив са доста скъпи.Бях чела тук във форума,че някъде на Илиенци имало магазинче с много такива видове фигурки и били доста евтини,някоя добра девойка от София може ли да ми помогне с малко по подробно обеснение.ще ви бъда много задължена. Wink
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: