Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 04:36:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Име за бебето? 3  (Прочетена 176268 пъти)

Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: октомври 21, 2009, 15:24:15 »

Bravo sl1ncata браво за избора  smile и ние искахме да е Никола, но ни го взеха nea а за момиче Никол и страхотно  give_rose
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #391 -: октомври 21, 2009, 16:27:38 »

клео_20 не се знае дали ще е Никол или Никола защото докито веднъж казва момче веднъж момиче и аз  незнам но нямам против каквото и да е  Baby_b
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: октомври 21, 2009, 21:45:10 »

Оле, момичета чета и не мога да повярвам,  O_Oкак е възмоно да има такива хора, просто не е истина, изумена съм, какви са тези хора, които ще делят внуците си, та нали са тяхна кръв, какво значение има името и на кого е кръстено детето crazy. Това с кръщаването на някоя баба или дядо за мен поне е отживелица, а и за да няма сърдити още като разбрахме с мъж ми, че ще ставаме родители, бяхме категорични, че детето няма да се кръщава на никой, за да няма сърдити накрая!
Ние също няма да кръщаваме на никого,но за разлика от вас ,които още от самото начало сте се разбрали,ние първо едно хубаво се изпокарахме angry(аз исках на баща ми,той на майка си)и накрая стигнахме до решението да не го кръщаваме на никого!
Но честно казано цял живот ще ми остане една такава горчилка,че не е на баща ми,защото ако свекър ми беше жив,веднага бих се съгласила първото мъжко внуче да се кръсти на него,а сега като поисках първото момче да е кръстено да е на баща ми и веднага ми беше отказано! cray
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: октомври 22, 2009, 09:07:56 »

-Ади- мога да те посъветвам веднага след раждането,да направиш едни мили очичики  blush и да помолиш да го кръстите на баща ти  good не вярвам в такъв момент да ти откаже Wink
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: октомври 22, 2009, 16:08:57 »

Ади миличка точно и ние имаме долу-горе такъв конфликт,всички казват че накрая майката побеждава и ти пожелавам КЪСМЕТ и дано успееш да го навиееш мъжа си,но не се тревожи много,много послушай съвета на Маслинка,може да подейства  girl_wink
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: октомври 27, 2009, 18:52:07 »

Таня, понеже прочетох, че искаш мнения относно името Габриел, според мен е доста оригинално - много малко момченца носят това име, нестандартно е и е красиво, звучно е, не е традиционно, както Георги,но не и толкова банално. Добре звучащо и значението му е много хубаво.
Клео, след като толкова много не ти харесва Георги - не го кръщавай така, има много хубави имена, не е решено че трябва да е точно Гошко и това да те натъжава - винаги има други вариянти. smile
« Последна редакция: октомври 27, 2009, 19:18:11 от lunno momiche » Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: октомври 27, 2009, 19:17:33 »

благодаря за мнението  give_rose
То наща работа стана гледай си работата, бяхме се разбрали уж да е или Георги или Галин и всеки ден го питам какво ще праим и как ще бъде детето, щотото на мен ми е някак си... де да знам искам да си знам как ще се казва детето ми а не като се роди да го мисля  crazy а нашия всеки ден незнаел още, щели сме да видим и незнам си какво. А то аз да си кажа ами нищо друго освен тези две имена не ми харесва, отвряхме именници, гледахме, гледахме ем нишо не ми допада  nea
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: октомври 27, 2009, 19:20:06 »

Само буквичката Г ли е като опция, понеже с тази буквичка аистина е малък избора на момчешки имена.
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: октомври 27, 2009, 20:12:44 »

мдаа на той държи да е на неговата страна кръстено, а тъй като сестра му кръсти второто си дете на баща си, за нас остана свекървата, а тя е с Г
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: октомври 27, 2009, 22:10:23 »

Ами, щом сте взели решение да е с Г, явно ще си имате един здрав и силен Жорж!  blum
Георги си е класика в жанра, ако мога така да се изразя.
От друга страна - единствените други имена с Г, които се сещам и не са неприемливи, са Габриел и Герасим има имат хубаво звучене, като последното не може да се каже, че много ми допада, но ... изборът не е голям, пък и не името е най-важното - важно е съкровището ви да е живо и здраво, което от сърце  heart ви пожелавам!  Boy
« Последна редакция: октомври 27, 2009, 22:14:10 от lunno momiche » Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: октомври 27, 2009, 22:14:43 »

Извинявайте,че се намесвам,но исках да кажа на Танчето...не сте ли мислили за например Галин или Генади?Просто мисля,че и тези имена са хубавки! pardon
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: октомври 28, 2009, 11:56:02 »

мда едния фаворит ни е Галин  Wink а Генади като чуя и се сещам за комшията ми- циганин и за това ми звучи циганско  angry и съм го изключила напълно
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: октомври 28, 2009, 12:03:48 »

С тази хубава темичка, ме подсетихте да се поразровя из нета и именниците, които има в него. Направи ми впечатление, колко са се изменили от преди 10 години. Тогава имаше именници само в библиотеките.   smile  Спомням си как търсехме име за бебето на моята съседка и какво кискане и кикотене наставаше като четяхме стари български имена, с които са кръщавали децата си. После отваряхме телефонния указател и пак сищото кикотене. Днешно време,  като че ли вече няма чак такива изцепки -  представяте ли си как се е чувствало дете кръстено Курчо или Куришка ( това са имена, които съм срещала точно в книгите - именници). Сега наистина има много интересни и благозвучни имена. Но се радвам, че все още има много хора, които държат на българските имена.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: октомври 28, 2009, 20:05:25 »

Искам и да питам от женските (ако все пак е момиче) кое ви харесва повече - Яна, Яница или Катерина?  give_rose
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: октомври 28, 2009, 20:06:29 »

На мен Яница
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: