Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 21:24:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Горещ стол за Vanily!!!  (Прочетена 22560 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« -: ноември 17, 2008, 16:45:55 »

Мили ,дойде и твоя ред да седнеш на стол blum
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: ноември 17, 2008, 16:52:21 »

Мили, честито столче  girl_wink
Ето и моите въпросчета:
1. Как се запознахте с мъжа ти?
2. Кой е най-щастливият ви момент заедно?
3. Кой е най-големият ти недостатък?
4. Има ли нещо в живота си, което искаш да промениш?
5. Каква е професията ти? Къде работиш?
6. Какво си пожелаваш за теб и за малкото човече вътре в теб?  smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: ноември 17, 2008, 17:09:58 »

Момичета, много ме изненадахте!!
Не знам да ви благодаря или не за горещия стол, особено на снимката на Надето си е направо да бягам!!!
Момичета, мерси за номинацията!! Надявам се да не ви накарам с отговорите да изгубите интерес към мен!
Наде, мерси за стола!!
Дени Петровска, благодаря за първите въпроси!!
С най-голямо удоволствие ще се оставя да ме разпънете на горещия стол....

Как се запознахте с мъжа ти?
Милото е приятел на брат ми, в началото тайно ме харесвал, но нали е 5 г. по-малък мислил, че нищо няма да се получи. Аз го намирах за сладко хлапе. Една вечер догде да пийнем по нещо и така на майтап се целунахме, сякаш нещо хвана главите ни и ги доближи една до друга...от тогава 22.02.2006г. сме неразделни! Странното е, че имах гадже преди това и на 21.03 реших, че това е края...сякаш съм предчувствала...

Кой е най-щастливият ви момент заедно?
Има ли сме много щастливи моменти заедно, той е човека, който ме е карал да плача от щастие. Сега на прима виста се сещам когато празнувахме половин година заедно той ми подари ключа за тяхната стая в студентски град с една панделка, и ме помоли да се пренеса при него....Беше много романтично...

Кой е най-големият ти недостатък?
Не вярвам в хората...Както и ревността (боря се с тези неща, но никак не е лесно). За съжаление са се случвали неща в живота, които са ме променили в това отношение. Търся причините в миналото, в детството, дълбоко в моята психика и съм готова на всичко, за да се променя, заради моето и неговото щастие...

Има ли нещо в живота си, което искаш да промениш?

В настоящият момент НЕ!!! Имам всичко, което съм искала, а онова, което нямам съм сигурна, че ще постигна, просто трябва да съм малко по-търпелива.
За миналото...Да, бих искала никога да не бях срещала един германец...

Каква е професията ти? Къде работиш?
По професия съм Психолог, завършила съм Психология в СУ, както и магистратура Социална и юридическа психология, пак там.
Работя като Специалист човешки ресурси в една австрийска фирма, която търгува с дограма.

Какво си пожелаваш за теб и за малкото човече вътре в теб?
Пожелавам си здраве, спокойствие и да съм във синхрон с вътрешното си аз. Да съумея да съм добра майка, и не много притеснителна! Да бъда преди всичко приятелка с децата си...
За малкото човече също здраве, да е много щастливо дете и да го науча да се спрая в живота...

Дени, благодаря ти за въпросите, мила, надявам се съм задоволила любопитството ти!!

Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: ноември 17, 2008, 22:51:22 »

1.Какво помисли като видя  PREGQ?
2.Какво си завършила?
3.Най-милият жест на мъжа ти към теб?
4.Кои са нещата,които те карат вечно да си усмихната?
5.Какво може да те разплаче? А да те накара да се усмихнеш,дори когато ти е тъжно?
6.Хайде сега дай една от твоите чаровни усмивки tease
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: ноември 17, 2008, 23:28:40 »

Мили-Ванили smile, падна ли ни тук smile?
Ето и моите въпроси:
1. Има ли нещо, което не би простила дори и на най-близките си? Кое е то?
2. Ако трябва да се опишеш само с три думи - едно съществително, едно прилагателно и един глагол - кои ще са те?
3. Има ли нещо, което искаш да промениш в начина си на живот?
4. Имаш ли планове за още малкото човече smile? Какви?
5. Ще разкашеш ли в още ненаписаната ти автобиография за най-неприятните ти моменти в живота и не те ли е страх, че може пак да ги преживееш, дори само като си спомняш за тях?

Хайде стига толкова! Wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: ноември 18, 2008, 09:25:23 »

Вие май сте решили да ме пържите наистина на този стол!!! Лошо няма!

Наденце, специално за теб са следващите отговори...

Какво помисли като видя  ?
Ужасих се! И аз не вярвах, че ще ми е такава реакцията!!! А го искахме и се надявахме скоро да стане! Не мога да ти опиша чувството, смесица от страх пред новостите и трепетна радост от очакваното малко същество. Не знаех да плача ли или да се радвам!

2.Какво си завършила?
Както по-горе писах - завършила съм Психология в СУ.

3.Най-милият жест на мъжа ти към теб?
Един от най-милите жестове е когато като правихме една година заедно ми подари картина, която аз много исках да ми бъде нарисувана, бях си я измислила много преди да го срещна и той тайно от мен ходил при двама ,които рисуват, но и двамата не били нарисували както трябва картината, та накрая са ми я направили хубаво, на дърво е нарисуван плаж и море, лодка и хвърчила. По Фройд лодката, която исках да е разбита символизира женското начало, а хвърчилата в небето мъжкото...една жена, изживяла живота си, останала сама и имала толкова много мъже в живота си... Съжалявам за дългия отговор. Но значеше много за мен, че се е потрудил да направят това, което много отдавна съм искала...

4.Кои са нещата,които те карат вечно да си усмихната?
Не винаги съм така усмихната, но се старая. Не знам кое е нещото, което ме кара да го правя. Според мен това е заложено в човек, или го има или не!

5.Какво може да те разплаче? А да те накара да се усмихнеш,дори когато ти е тъжно?
Да ме разплаче може да ме накарат много неща, тъжен филм, мисълта, че скоро може да си отидат любими мои хора, срещата ми с баба и дядо, които така обичам...Както се казва пиклива съм в очите....
Когато съм тъжна ми е най-мило и ме кара да се усмихвам, когато милото е до мен и ме кара да се разсмея като прави някакви физионмии...

Наде, мерси за въпросите, за мен беше удоволствие...
Ето и усмивката... blum
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: ноември 18, 2008, 09:43:17 »

Ето и мойте въпроси.

1. Доволна ли си от сегашната си работа?И какво би искала да работиш за в бъдеще?
2. Кога написа първото си стихотворение?
3. Защо точно психология, а не нещо друго?
4. Какво е любимото ти занимание в свободното време?
5. Какво те дразни най-много в мъжа ти, и коя негова черта ти харесва най-много?

Това е засега, но си запазвам правото ако измился нещо ново да питам пак Wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: ноември 18, 2008, 09:45:04 »

Даниелка, паднах ви, какво да се прави...

Хайде и отговорите на твоите страхотни въпроси...

1. Има ли нещо, което не би простила дори и на най-близките си? Кое е то?
Много неща си мисля, че не бих простила, но в живота не винаги се случва така! Не бих простила изневарата (но сега си мисля така, кой знае, ако ми дойде до главата какво ще мисля). Прощавала съм разочарование от много близки хора, но не мога да го забравя.

2. Ако трябва да се опишеш само с три думи - едно съществително, едно прилагателно и един глагол - кои ще са те?
Много сложно ми се струва, но ще опитам...
Усмихната жена, която все планува...

3. Има ли нещо, което искаш да промениш в начина си на живот?
Искам да имам повече приятели, но истински, не само познати за по кафе. Искам да имам по-динамичен живот, да живея в по-малък град. Да имам хоби...което да ме изпълва с живот! Всичко това са неща, които искам да променя.

4. Имаш ли планове за още малкото човече ? Какви?
Ако ми знеше плановете то, сигурно нямаше да иска да се появи на бял свят!! pardon
Планове за него е силно казано, но ще се опитам да го направя от малко максималко самостоятелно и оправно в живота! Искам да посещава ясли и детска градина, за да се среща с деца, да се социализира, да придобие имунитет, да може да отстоява идеиете си, да се бори за правата си...Това са неща, които трябва да бъдат възпитавани от рано! Искам да му дал тласък и силен старт в живота, за да се справя само...Защото човек е вечно сам....

5. Ще разкашеш ли в още ненаписаната ти автобиография за най-неприятните ти моменти в живота и не те ли е страх, че може пак да ги преживееш, дори само като си спомняш за тях?
Определено ще разкажа за тях, за да е пълна и интересна автобиографията, за да се разкрия като цялосна личност и да се разбере защо съм имено такава! Не ме е страх, че ще го преживея отново, повече се страхувам, че мои близки не знаят за някой неща и не бих искала да разберат. Но аз смятам, че онова, което не ни убива, ни прави по-силни, така че в някой отношения не съжалявам за нищо, което съм преживяла!

Благодаря ти Дани!!
Беше ми изключително приятно да отговоря на въпросите ти!!

Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: ноември 18, 2008, 10:09:24 »

Здравей Маги, ти си на ред!!!

1. Доволна ли си от сегашната си работа?И какво би искала да работиш за в бъдеще?
Като условия съм много доволна, но от работат не, по простата причина, че нямам работа!! Но бих искала да се занимавам  с нещо по-творческо! Навремето имах гадже, което много хубаво рисуваше и имаше много креативни идеи и исках да си отворим малко магазинче в Карлово, където той да рисува картички и аз със мои стихотворения да г надписваме и да прави всякакви такива неща. В Карлово, защото там е много красиво и спокойно и имаме магазин към къщата... Но май няма да стане...
За в бъдеща искам да работя нещо, което да ме кара всяка сутрин да нямам търпение да отида на работа...

2. Кога написа първото си стихотворение?
През 1993 година. Специално за теб пуска първото си официално стихотворение (всички ги пазя в едни дебели тефтери, исках да ги набера и да ги имам и на компютър, но така се набират 1300 стихотворения...) Не се смейте, малко е странно стихчето, но съм била на 13 все пак...

Само аз и ти

Някой ден ще бъдем двама,
аз и ти на някой плаж любим.
Ръка за ръка ще се държим и ще вървим
по пясък жълт, като по килим.
Ще гледаме небето как слива се с морето,
и залива тих ще ни се струва толкова красив.
Ще пеем песни, ще танцуваме дори
и само аз и ти.
Наистина обичах другото момиче,
но сега ти си в моите мечти.
Не искам да те загубя моя малка лейди,
обичана от всичките си ти!
И ще вървим години след години
и само аз и ти!

3. Защо точно психология, а не нещо друго?
Истинате е , че бях така неорентирана, учех в математическа паралека, но не харесвах нищо подобно. Нашите ме орентираха към психологията, но не съжалявам, страхотна наука е!! И е навсякъде в живота! Иначе много исках да следвам в НАТФИЗ...

4. Какво е любимото ти занимание в свободното време?
Да гледам телевизия!! Да чета книги! Да се разхождам сред природата! да пътувам. И да си измислям какво да творя...

5. Какво те дразни най-много в мъжа ти, и коя негова черта ти харесва най-много?
Дразни ме, че е малко муден понякога и много подреден, за разлика от мен...
А харесвам търпението ми, това, че е много внимателен, добричък, той няма капка злоба в себе си...Затова така силно го обичам!

Благодаря ти, Маги, винаги си добре дошла...
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: ноември 18, 2008, 10:19:00 »

Хайде и аз да попържа малко blush

1.Как се виждаш след 10 години
2.Съжеляваш ли за нещо в жовота си
3.Признаваш ли грешките си
4.Би ли изневерила
5.Кои са лошите ти качества
6.Кое е нещото което те кара да си пълноценен човек
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: ноември 18, 2008, 10:22:23 »

Хайде и аз да те поизпотя малко...

1. Обичаш ли да пътуваш?
2. Кое място в света би искала да посетиш?
3. Би ли искала да живееш в друга държава и евентуално коя?
4. Родителите и от двете страни имаха ли проблем с разликата във възрастта ви (между другото чак не ми се вярва като ви гледам, че имате разлика изобщо) ?
5. Харесваш ли работата си и мислиш ли да се занимаваш с нещо друго, по-тясно свързано с образованието ти?

За сега толкова, но не мисли, че ще е само това  girl_wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: ноември 18, 2008, 11:04:39 »

Какво да ви правя...като сте ме сложили на стола ще отговарям, няма да бягам я!!
Дидето, специално за теб...са следващите отговори...

1.Как се виждаш след 10 години
След 10 години се жиждам като страхотна съпруга, все още на милото... blum, със две деца, да сме си купили собствено жилище и да сме си го обзавели по наш вкус. С хубава работа и много динамичен живот...Все така усмихната и готина girl_wink

2.Съжаляваш ли за нещо в жовота си
Не за неща, които има значение...

3.Признаваш ли грешките си
Да, винаги. Поемам отговорност за делата си!

4.Би ли изневерила
Определено не! Защото после ще имам угризения на съвестта! Случвало ми се е преди много време да съгреша с една единствена целувка и да си призная и помоля за прошка, но ми бе върнато не тъпкано, а не знам как, та съм научена, че човек плаща скъпо за грешките си! А и дори помислили за миг човек за изневяра значи нещо куца във взаимоотношенията му с любимия човек и не това е начина да се оправят нещата!

5.Кои са лошите ти качества
Прекалено много планувам...
Обичам думата ми да бъде чута...
Имам и още, но не се сещам сега.

6.Кое е нещото което те кара да си пълноценен човек
ЛЮБОВТА!!!!Само когато обичам се чувствам истински жива, но съм много всеотдайна и очаквам и от другата страна също, и ако човека срещу мен не е същия го приема като обсебване!

Диде, мерси за хубавите въпроси!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: ноември 18, 2008, 11:20:39 »

Хайде Светли, и твоя ред дойде да си четеш отговорите...

1. Обичаш ли да пътуваш?
Много! Въпреки че нямам много финансова възможност за това!

2. Кое място в света би искала да посетиш?
Местата са много, но най-много искам да отида на Карнавала в Рио Де Женейро...Както и на 85 години да съм жива и здрава, да имам физическата и финансовата възможност и да отида на Ниагарския водопад! Но нито ден по-рано!!!

3. Би ли искала да живееш в друга държава и евентуално коя?
Живяла съм 3 години в Германия и определено не искам там да се върна.
Полша ми харесва много! Не бих отказала и Париж, но мисля, че БГ си остава на първо място в калсацията! Но не и в София...

4. Родителите и от двете страни имаха ли проблем с разликата във възрастта ви (между другото чак не ми се вярва като ви гледам, че имате разлика изобщо) ?
Първо, благодаря ти за комплимента!! Искрено се надявам скоро да не проличи тази разлика...
Нямаше никакви проблеми, след като мама разбра проучи въпроса в нашата рода и се оказа,ч е почти всички жени са по-възрастни от мъжете си, дори прабаба ми е била 2 г. по-голяма!!
От страна на мъжа ми също нямаше, което малко ме изненадва и много пъти съм го питала дали са казвали нещо по този въпрос, но никога не са...Даже първия път като казал на майка си по телефона, че си има приятелка и тя е с 5 г. по-голяма, тя го е питала по какъв повод го казва това с възрастта??

5. Харесваш ли работата си и мислиш ли да се занимаваш с нещо друго, по-тясно свързано с образованието ти?
Не мисля, че човешките ресурси в едно предприятие са моето поприще...иска ми се нещо по-интересно и по-динамично, като организиране на тийм билдинг в различни фирми... Не знам в коя част на психологията е моято място, все още го търся...

Много благодаря за интересните ти въпроси!!
Дано съм задоволила любопитството ти...
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: ноември 18, 2008, 11:48:09 »

И аз да те поизпържа малко  girl_wink

1. В кой град в България би искала да живееш и защо?
2. В какво предпочиташ да живееш - къща или апартамент?
3. Какво би предпочела да имаш - спортна кола или яхта?
4. Как ще си обзаведеш жилището някой ден - ретро или новаторски стил?
5. Сами ли би предпочела да гледате бебчо или да има тук баби да помагат?
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: ноември 18, 2008, 11:50:22 »

Мили, сега и аз да те поизпотя с моите въпросчета: blum

1. Когато си тъжна как повдигаш настроението си?
2. Колко често в живота използваш наученото по психология?
3. Колко деца искаш да имаш?
4. Как се чувстваш когато пишеш?
5. Мислиш ли, че има нещо или някой заради което/който би пристъпила принципите си?

Много ти благодаря за отговорите и се надявам да ти е било приятно да ми отговориш. Flower
Активен
Страници: [1] 2 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: