Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 00:36:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
>
ГОРЕЩ СТОЛ
(Модератори:
vanis
,
fiibi_bg
) > Тема:
Горещ стол за Vanily!!!
Страници:
1
[
2
]
3
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Горещ стол за Vanily!!! (Прочетена 22538 пъти)
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Отг: Горещ стол за Vanily!!!
«
Отговор #15 -:
ноември 18, 2008, 12:38:40 »
Ето ме и мен,....
1. Какви хора не харесваш?
2. Имали ли сте екстремни и щури моменти заедно с Иво? Разкажи ми за тях.
3. Коя черта на характера търсиш в хората, които искаш за приятели? А какво е най-важнот качество което трябва да притежава един съпруг спред теб?
4. Имаш ли приятели мъже?
5. Радостта или страха надделяват по време на твоята бременност?
6 Ако имаше възможност и желание (да предположим че имаш) да промениш с хирургична намеса нещо въвъ външния си вид какво би било то?
7. Имаш ли комплекси?
8. Имаш ли си "ахилесова пета" и коя е тя ако не е прекалено лично?
Друго не се сещам..........ЗА СЕГА
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #16 -:
ноември 18, 2008, 14:40:12 »
Много благодаря за отговорите!!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #17 -:
ноември 18, 2008, 14:50:46 »
Здравей Бубка, ето и отговорите на твоите въпросчета...
1. В кой град в България би искала да живееш и защо?
Във Варна!!!! Обожовам този град! Там съм правена...
Страшно красив, голям е,курортен...има море....повече май няма нужда да обяснявам защо...
Също и в Карлово, протоивоположността му...малък, чист, уютен, топъл и сред Балкана...Там съм родена и съм прекарала детството си.
2. В какво предпочиташ да живееш - къща или апартамент?
В Къща!!! Цял живот съм живяла в апартамент, бабите ми имаха къщи и беше супер, но истински се влюбих в къщите, когато бях детегледачка в Германия и семейството живееше в страхотна къща...Но надали някога ще имаме!
Хубавото е, че нашите си построиха къща на брега на Дунава и там е раят!!!
3. Какво би предпочела да имаш - спортна кола или яхта?
Определено спортна кола, страх ме е от водата! Не бих се качила на нещо по-малко от Титатник щом стане въпрос за плавателно средство...Но и джип не бих отказала...
4. Как ще си обзаведеш жилището някой ден - ретро или новаторски стил?
И двата стила много ми харесват, но някак не мис е иска да ги съчетавам, може би по-новаторски, но не прекалено медернистично...Искам да има уют и топлина в дома ми.
5. Сами ли би предпочела да гледате бебчо или да има тук баби да помагат?
Определено сама, може би в самото начало ще помагат малко, но като цяло разчитам на себе си и мъжа ми. Но от сега съм помолила брат ми един ден да го гледа като излизаме
Защото бабите са далеч от София.
Благодаря за въпросите, за мен бе удоволствие!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #18 -:
ноември 18, 2008, 15:15:57 »
lilsan, давай сега да се потим двете, аз докато отговарям, ти докато четеш..
1. Когато си тъжна как повдигаш настроението си?
Гледам да се разсеям с нещо, гледам хубав филм, пиша стихотворения, повечето са писани, когато ми е тъжно...
2. Колко често в живота използваш наученото по психология?
Много зависи от ситуацията и настроението ми, но често. Но също така често и реагирам крайно в несъответствие със законите в психологията.
3. Колко деца искаш да имаш?
Като по-малка исках 4, после 3, и сега вече 2!! Но не мога да си представя да имам само едно или нито едно...
4. Как се чувстваш когато пишеш?
Обичам да пиша стихотворения, но винаги съм тъжна като пиша или безумно влюбена!! А когато са по молба на някой си пуска хубава бавна музука...например Sade...Чувствам се хубаво, но не винаги доволна от написаното...
5. Мислиш ли, че има нещо или някой заради което/който би пристъпила принципите си?
Даже съм сигурна, че някъде съществува някаква такава ситуация и се надявам никога да не попадна в нея! Според мен човек не може да е сигурен в действията си в ситуации, които никога не е преживявал!
Много благодаря!! Беше ми много хубаво да ти отговоря...
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #19 -:
ноември 18, 2008, 15:31:07 »
Охо кой се "пържи" на столчето, а аз още нищо да не съм питала
Хайде сега някое друго въпросче и от мен
1.Ако беше цвете щеше да си? Ако беше животно? Ако беше емоция?
2.Плачеш ли често?
3.Показваш ли емоциите пред хората или са си лични само за теб?
4.Кое ти е любимото хапване?
5.А пийване?
6.Разкажи ми една твоя сбъдната мечта?
7.Каква е твоята представа за страхотен купон?
8.Оптимист ли си?
9.Кои са трите неща без които не можеш?
Хайде да не се увличам,за сега толкова
Благодаря предварително
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #20 -:
ноември 18, 2008, 15:40:19 »
Мили, благодаря за отговорите.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #21 -:
ноември 18, 2008, 15:45:50 »
Хайде сега и за сладкото Герганче, че нали сме от един край....
1. Какви хора не харесваш?
Лицемерни!! И с комплекси, много са злобни!
2. Имали ли сте екстремни и щури моменти заедно с Иво? Разкажи ми за тях.
Ами май не сме имали, той е доста по-кротък от мен. Но виж на един купон в стаята на брат му ст. град в началото на годината се оказа, че техен приятел като си е тръгнал, незнайно защо, е скочил от козирката на 2 етаж, та случайно тръгнахме да си ходим и видяхме кръв и полиция, та стана ясна работата, оттам в полицията, и аз побеснях, защото не исках да ходя, не ме интересуваше никой пиян глупак и най-малко исках да кисна цяла нощ там, та се скарах с тях, с полицаите и накрая с Ивчо, но съм си такава, имала съм много екстремни случай и много съм се притеснявала заради алкохол с предишен мой приятел, че просто не искам да ме занимават с неща, които не съм видяла! Лошото беше, че полицаите не са обучени добре и не разпознават, че това е защитна реакция и не съумяха да ме успокоят, а си мислеха,ч е съм пията студентка, а аз не бях нито пияна, нито студентка...
3. Коя черта на характера търсиш в хората, които искаш за приятели? А какво е най-важнот качество което трябва да притежава един съпруг спред теб?
За приятелството според мен е важна искреността, добронамереността и да може да заочнем разговор дори и след 3 години без да сме се виждали и чували откъдето последния път сме стигнали, образно казано...
А за съпруг...много е важно светогледа му, начина на разбиране на света, ценностите и нагласите му да са като моите, иначе няма да си паснем. Трябва да е честен, верен, спокоен, мил, нежен, грижовен, умен, интелигентен, сръчен, работлив, да обича деца...И Ивчо притежава всичко това!!
4. Имаш ли приятели мъже?
Почти нямам, защото всички, които съм смятала за приятели се е оказвало, че искат нещо по-интимно с мен...Много тъпо....
5. Радостта или страха надделяват по време на твоята бременност?
Да ти кажа страх още не съм изпитвала, освен като разбрах, че чакаме бебе...Някак вътрешно съм убедена, че всичко ще е наред! А ако не е, значи така е трябвало да стане и да ме е страх и да не е, каквото има да става ще стане...Така че, май се радвам повече...Малко ме е страх от раждането...
6 Ако имаше възможност и желание (да предположим че имаш) да промениш с хирургична намеса нещо въвъ външния си вид какво би било то?
Ти само пращай паричките, аз лягам под ножа веднага...
Бих променила колената си, глезените си и бедрата си...Абе , ако ми присъдят нови по-слаби и дълги крака няма да е зле...Но така мисля, може би защото нямам възможност,а ко имах не знам дали бих се подложила...
7. Имаш ли комплекси?
Всеки има! Имам и аз! Преди много се тревожих, че съм ниска, че съм дебела, типични женски неща, но по-серизони нямам...Дори и тези поизчезнаха...(то как няма като според милото имам перфектно тяло
)
8. Имаш ли си "ахилесова пета" и коя е тя ако не е прекалено лично?
Няма проблем и да е лично, за теб - винаги!! Мисля, че ахилесовата ми пета е, че се привързвам много към човека до мен, отдавам му се изцяло, той е моят свят, и очаквам същото...но много са малко хората като мен...Но за съжаление съм човек на крайностите, във всяко едно нещо!!
Много мерси за интересните въпроси...
Активен
Gergancheto
«
Отговор #22 -:
ноември 18, 2008, 15:54:53 »
За мен беше удоволствие да ми отговориш, сетих се нещо преди малко докато си правех кафе, ми мина през главата един въпрос да те питам, но вече го забравих
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #23 -:
ноември 18, 2008, 16:16:05 »
Бебче, почвам те и теб по съседски...(Бързам да отговарям, че ако се натрупат наведнъж, трябва да изляза отпуска...)
1.Ако беше цвете щеше да си? Ако беше животно? Ако беше емоция?
бяла роза...
куче...
вълнение...
2.Плачеш ли често?
Да, за щяло и нещяло...
3.Показваш ли емоциите пред хората или са си лични само за теб?
В повечето случай ги показвам, дори понякога да не ми се иска...
4.Кое ти е любимото хапване?
Салата от марули, ориз, спагети.
5.А пийване?
Бяло вино и фреш ( отделно де)
6.Разкажи ми една твоя сбъдната мечта?
Много исках като бях в 9-10 клас да играя в театъра, записах се в една тетрална група и направихме постановка. Майка ми организира предпремиера в зала от нейната фирма, там се оказа,че някакъв местен кукловод и сценарист много ме харесал и се вдъхновил да напише моноспектакъл специално за мен!!И така прибирам се аз лятото от при баба и дядо и баща ми ми казва, че съответния човек се е обаждал и ми обясни всичко, разплаках се от щастие! Та така лятото репетирах, и есента обикаляхме с този дядка, и моята баба (мама я пращаше с нас) по селата в училищата! бях много щастлива! После играх малко и в самодейния театър...Та това е! Винаги съм била много щастлива, когато съм играла!
7.Каква е твоята представа за страхотен купон?
Не е задължително хората да са много, а наистина най-близките! Да има хубава музика, малко алкохол, нещо за хапване и всички да се чувстват така спокойно, че да могат да бъдат себе си! Навремето като ученички се събирахме 4-5 момичета, пийвахме вино и едната свиреше на китара, а ние пеехме, даже се записвахме на касетофон, беше страшно весело, още пазя записа...(моята най-добра приятелка ми го беше качила на малък диск и ми го прати за подарък в Германия години след това, стана ми много хубаво!)
8.Оптимист ли си?
Много голям оптимист!! Тази си черта не бих я дала без бой!!
9.Кои са трите неща без които не можеш?
Топлината не едно докосване...
Искрената дума от любим човек...
Свободата, Санчо, е велико нещо...
Много мерси и ти за въпросите!!
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #24 -:
ноември 18, 2008, 16:26:55 »
И аз много благодаря за отговорчетата
Активен
Milizandra
Любопитен
«
Отговор #25 -:
ноември 18, 2008, 18:00:57 »
Пууу Vanilly,
от кога чакам да седнеш на горещния стол. За мен си интересна личност и винаги съм искала да ти задам няколко въпроса
Амиии, моите въпроси, са малко странни, но ще ме прощаваш
1. Кое харесваш повече големите, шумни компании или тихите и малки?
2. Случвало ли ти се е да поискаш да останеш на саме и просто да ти е тъжно?
3. Разкажи някоя беля, която си направила като малка, за която сега като се сетиш ти става смешно?
4. Като малка скромна ли беше или голяма "отворка"?
5. Ако живота ти е филм, то какъв ще бъде жанра му? а заглавието?
6. Ако притежаваше шапка-невидимка, къде би отишла?
7. Ако за един ден можеше да се събудиш в тялото на известна личност, коя щеше да е тя? къде би отишла и какво би направила?
ами това е, чакам с нетърпение твоите отговори
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #26 -:
ноември 19, 2008, 09:06:42 »
Здравей Milizandra, не те познавам, но ми стана мило, че си решила да ми зададеш въпросчета!! С радост ще ти отговоря!
1. Кое харесваш повече големите, шумни компании или тихите и малки?
Харесвам и двата вида компании, много зависи от ситуацията и настроението ми, но когато каня приятели вкъщи, гледам да са по-малко хора, за да може да се видим и обърнем внимание.
2. Случвало ли ти се е да поискаш да останеш на саме и просто да ти е тъжно?
Щом не се сещам, занчи е много рядко! Когато съм тъжна не обичам да оставам сама, предпочитам да има кой да ме развесели. Но когато съм сама не съм самотна, винаги си измислям какво да правя...
3. Разкажи някоя беля, която си направила като малка, за която сега като се сетиш ти става смешно?
Сещам се за две бели....
Едната беше, като бях съвсем малка и прабаба ми ме гледаше. Тя имаше много дълга бяла коса и аз много обичах да и правя прически, един ден така омотах гребена в косата и, че се наложи дядо ми да и я отреже малко...
А другата беше, че пак със същата прабаба (която между другото живе до 98 години...). Леля ми събираше много красиви носни кърпички и аз реших да подаря на една приятелка няколко, тайно от всички разбира се....нали не бяха мои...но прабаба ми видя кърпичките в приятелката ми и я обвини, че ги е откраднала, а ме н ме беше страх да си призная, че аз съм и ги дала....та така приключи приятелството ми с това момиче....дълги години след това съжалявах и чак писма и писах, да се сдобрим....Луда работа!
За отворка не знам, но бях весело и общително дете, във влака винаги забавлявах пътниците в купето, веднъж реших един дядка да го сватосам за баба ми, но пътувах с мама и се сетих, че тя има същия комбинизон като баба и е с него, та вдигнах полата и, за да го покажа на дядото...
5. Ако живота ти е филм, то какъв ще бъде жанра му? а заглавието?
Комедийна драма...Заглавието..."Житие и страдания на грешната Милина", така на времето се майтапех, че ще се казва книгата ми...
6. Ако притежаваше шапка-невидимка, къде би отишла?
Камо малки с брат ми много искахме да имаме, за да видим мама и татко къде ще скрият подаръците и какви са те! Но сега може би бих я използвала в ситуации, в които ми идва да потъна в земята от срам...
7. Ако за един ден можеше да се събудиш в тялото на известна личност, коя щеше да е тя? къде би отишла и какво би направила?
А сега де...Може би в тялото на някоя актриса...щях да си купя къща на брега на океана и да си живея живота...Да си имам готвач и личен треньор...И да обиколя света с кораб! И пак да съм си с милото....
Мерси за въпросчетата! Не бяха странни, напротив, много интересни! Беше ми много приятно и малко трудничко на някой!!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #27 -:
ноември 19, 2008, 16:50:24 »
Още малко от мен:
1. Колко пъти до сега си била истински влюбена?
2. Кой е най-големият ти грях?
3. Чувстваш ли се виновна за нещо което си причинила/казала на Иво?
4. Любима вещ? А дреха?
5. Има ли нещо в сватбения ти ден което искаш да промениш, ако можеше да върнеш времето?
6. Кой ти е любимец и кой те дразни от "Забранена любов"?
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #28 -:
ноември 19, 2008, 17:06:48 »
Герганче, мила ти си решила да ме препечеш на тоз стол....Аз пък няма да се дам!!
1. Колко пъти до сега си била истински влюбена?
Много...Винаги се раздавам...Имала съм първа любов, имала съм романтична любов, имала съм драматична любов...ученическа любов, студентска любов...и надявам се последна любов!!!
2. Кой е най-големият ти грях?
Не знам...ако се сетя някой път ще ти кажа!! Обещавам!!
3. Чувстваш ли се виновна за нещо което си причинила/казала на Иво?
Винаги ми е мъчно като се скараме, защото знам, че е добър човек и не ми мисли злото...За някой неща, които съм му казвала и посел съм съжалявала...Но не съм направила нищо така виновно!!
4. Любима вещ? А дреха?
Любимата ми вещ е едно джудже, специално направено за мне от една жена, на която гледах децата в Германия, седи и си ме гледа от перваза всеки ден на работното ми място!
Любима дреха...Преди га ти харесвах нещо само него носех и карай докато не ми писне и после не го поглеждам...Но сега не съм така! Но си обичам обувките!!
5. Има ли нещо в сватбения ти ден което искаш да промениш, ако можеше да върнеш времето?
Две неща, не би се скарала с кумата...и или да нямах танц на булката, или да бях го изтанцувала до край, че май доста хора са се били подготвили...
А и още нещо, щех повече да се наслаждавам на всеки миг и да танцувам на любимата си песен, стана объркване и нямаше с кой...та така!
6. Кой ти е любимец и кой те дразни от "Забранена любов"?
Благодаря ти за този въпрос!!!
Най-симпатична ми е мацката, чиято роля се играе от Елен Колева (забравих и името), както и Анастасия!!
А не понасям Елица, Кристиян...
Много мерси за въпросчетата!!!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #29 -:
ноември 19, 2008, 19:29:40 »
Цитат на: Vanilly в ноември 19, 2008, 09:06:42
За отворка не знам, но бях весело и общително дете, във влака винаги забавлявах пътниците в купето, веднъж реших един дядка да го сватосам за баба ми, но пътувах с мама и се сетих, че тя има същия комбинизон като баба и е с него, та вдигнах полата и, за да го покажа на дядото...
Опасно дете си била
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg