Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 05:45:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 134170 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 03, 2009, 17:54:40 »

Гери, я марш да си вземеш все пак един тест  tease може пък да останеш изненадана  Girl_hide
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: януари 03, 2009, 20:30:06 »

Гери, незнам колко дни ти закъснява, но нали знаеш, че винаги има надежда. Този път усещането ти може да греши и както влезе в клуба така да ни напуснеш. А що се отнася до Явор може неговото усещане и мечти да са по-правилни от твоите.

Благодаря ви на всички за милите думи.

hoty, дано пожеланието ти отправено към мен за деня на влюбените се сбъдне, че много се задържах тук!!!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: януари 03, 2009, 21:02:12 »

Направих си тест, отрицателен е Wink А така или иначе ми се щеше преди сериозно да се захванем с бебеправенето да мина при чичо доктор  blum Че в практиката в болницата не искам да ви казвам с какви случай се сблусквах заради неоткрити инфекции разни,...  cray Та ми се ще, сега след нова година, и най-вероятно след изпитите, тоест след стреса да посетя доктор. Което ще рече февруари месец, искам той да каже че всичко е наред, искам да започна да пия фолиева киселина и тогава да официално да спрем да се пазим  good
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: януари 03, 2009, 21:18:21 »

Момичета благодаря ви за пожеланията @}->--И аз се надявам да се сбъдне късметчето girl_wink
Ренка-дано да е станало чудото! good
hoty  успех и на теб good
Gergancheto   все едно за себе си чета-и аз така разсъждавам и съм си казала,че тази седмица ще си запиша час за контролен преглед и да видим какво ще кажат.... :girlhide:Макар че съм се убедила,че абсолютно здрави хора няма,така че да не се пренапрягаме girl_wink
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: януари 04, 2009, 02:01:19 »

Здравейте момичета, честита нова година на всички и нека да ни донесе по едно здраво бебенце.
Имам едно въпросче. Днес е 11 ден от цикъла ми и имам някакво съвсем леко зацапване, по точно като ида до тоалетната на салфетката няма нищо, но имам кафеникаво петънце по бельото. От сутринта е така. Знам че понякога е нормално да има зацапване около овулацията, но си направих тест и е отрицателен. Възможно ли е да е от овулацията, а теста просто да не може да ми я хване и затова да е отрицателен? Преди никога не ми се е случвало подобно нещо  crazy
« Последна редакция: януари 04, 2009, 08:08:31 от anita81 » Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: януари 04, 2009, 03:31:01 »

anita81, защо не си направиш един тест за бременност?
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: януари 04, 2009, 08:07:28 »

anita81, защо не си направиш един тест за бременност?
Миличка, мисля че е прекалено рано. Аз преди 4 дни изпратих лелката, трябва да ми дойде чак към 20.01, по мои сметки. Затова си мисля, че може би е овулацията ама пък теста за овулация е отрицателен  crazy Не знам какво друго може да е  crazy
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: януари 04, 2009, 15:35:49 »

Честита нова нодина на всички вас и семействата ви
Желая на всички ви тази година да сте живи и здрави и най сетне да гушнете по едно малко сладко човече. smile
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: януари 04, 2009, 18:14:05 »

Честита Нова Година на всички!!!!!

Желая на всички новата гдина да е по - добра, по-щастлива и .... дано всички ние да напуснем този клуб!!!

Анита, мила,

преди години, когато бях доста слабичка, при овулация кървях, понякога си бе като М., друг път на прозрачна цервикална имаше кърваво петънце, колкото връхче на кърфичка, а друг път - леко кървене. Цветът на кървенето винаги бе кафеникъв.

Посетих доктор и се оказа, че причината е О.

Най-добре при подобни случаи да посетиш доктор, защто е възможно и да си бременна, както и да е О.

Успех момичета!!!!

Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: януари 04, 2009, 18:34:13 »

Честита нова година на всички!!! santz Пожелавам много здраве и семейно щастие! twohearts И на всички бебеправещи PREGQ
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: януари 04, 2009, 20:22:30 »

А,да.Веднъж кървях цяла седмица,ама малко,по средата между два цикъла.Лекаря като ме видя каза,че вътре съм огнено червена-така се получавало по време на овулация понякога.А майка ми често кърви когато настине.Но ,защо не си направиш тест поне.Може да са хиляди неща-не вярвам нещо сериозно!
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: януари 04, 2009, 22:49:45 »

момичета, трудно е да се добера до лекар, без направление, а тук при нас не дават направления просто така. Имам час чак на 29.01, за да си видя резултатите от изследванията и ще се разбере как са ми хормоните и има ли инфекции. Ще направя утре сутирн един тест да видим какво ще покаже smile
стискам палци на всички Wink
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: януари 04, 2009, 23:10:30 »

anita81, стискам палци всичко при теб е ок. Иизследванията ти също да се в нормата. Стискам палци за теста утре.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: януари 05, 2009, 04:48:52 »

Рени, благодаря ти миличка smile
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: януари 05, 2009, 10:04:11 »

Искам да ви попитам от 2 седмици насам много ме сърбят зърната... crazy ,а за закъснение немога да говоря защото не е дошла датата на,която я очаквам лелката,но това е много странно преди не ми се е случвало...
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: