Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 09:56:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 134371 пъти)

Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: декември 10, 2008, 14:28:25 »

Този месец вече се надявам да се похваля smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: декември 10, 2008, 14:33:22 »

Стискам палци всичко да е наред и най-накрая мечтата ти за бебе да се сбъдне. И да повлечеш крак и за нас. Кога трябва да имаме резултат?
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: декември 10, 2008, 14:35:02 »

Ами след 17 ако ще кажа smile
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: декември 10, 2008, 14:37:24 »

Абе ние от скоро сме решили да бебеправим smile даже разгледах в един руски сайт как може да си изчисляваш кога си в овулация ама, до сега нищо не се получава вече трети месец т.е. за тоз все още не съм много сигурна какъв ще е резултата. НАдявам се да е положителен , и на вас бебеправищи  pleasantry ви пожелавам две чертички  *THUMBS
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: декември 10, 2008, 14:41:49 »

_MuMeTo_, късмет в бебеправеното, но не се вманиачавай в това да стане веднага и да се разочароваш, че не е станало. Има момичета като мен с една година опити. Без мрачни мисли още в началото. Наслаждавай се на миговете ви заедно без мисъл "сега трябва да си направим бебе" crazy crazy crazy Така само може да полудееш, но не и да забременееш.
Активен
_MuMeTo_
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: декември 10, 2008, 14:47:29 »

Благодаря ти Рени за куража smile, с Милото се правим на разсеяни , когато стане дума за бебе smile т.е. правим си го ама се опитвам да не го притискам. Божа работа когато стане.
Скоро една приятелка ми каза, че щом сме се пазили девет години значи по трудно щяла до стане, някой чувал ли е такова нещо , защото аз не мога да вкарам логика в това твърдението  crazy
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: декември 10, 2008, 15:25:51 »

Азсъм го чувала от лекар амасега да не вземеш да се притесняваш дали ще стане   good
Активен
_MuMeTo_
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: декември 10, 2008, 17:19:04 »

а не се притеснвам smile Благодаря ти Диди може да звучи самоуверено ама знам ,че все някога ще стане smile Интересно ми е защо се полува така? Някой дали знае логично обяснение smile
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: декември 10, 2008, 18:14:57 »

Дрън-дрън е това за деветте години. Ако още те успокоя, да ти дам пример от моята "практика". Колежка на мъжа ми, която специализира АГ (съдбата си прави шегички понякога), забременя от раз след дългогодишно "пазене". И самата тя я изповядваше тая теория, докато не стана пример за обратното. pleasantry
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: декември 10, 2008, 18:23:02 »

Е и аз да се разпиша.... с милото от началото на месеца сме доста активни  tease , та си представям сега един хуууубав коледен подарък...Не смея обаче много да си го навивам на пръста, че....да не се разочаровам след това-абе божа работа.  blush Сладурки пожелавам на всички да се радвате скоро на 2-ве чертички и дано е по Коледа, че нали знаете на Коледа стават чудеса  yahoo
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: декември 10, 2008, 18:36:35 »

Стискам палци за чудесет коледен подарък
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: декември 10, 2008, 22:39:44 »

Момичета, аз не знам колко е меродавно моето мнение, но съм чувала, че методът с "измерване" овулация е доста успешен. А за забременяване от дългогодишен партньор, с който сте се пазили - и аз съм чувала, че било по-трудно, ама, дано не е така. Божа работа си е най-точно казано! Дано всички получим един най-желан коледен подарък  heart
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: декември 11, 2008, 11:24:46 »

Това за дългото пазене, не знам колко е вярно, didda май разправяше, че и тя така си мислила, ама на 3-тия месец чудото станало.

Аз пак нямам с какво да се "похваля", освен че пак ми подрани с 2 дни, не знам какво става, винаги съм имала цикъл 28-30 дни, а през последните месеци 24-26  crazy
Не съм се отчаяла, все си мисля, че докато пропускаме по някой и друг ден от месеца (не вярвам да са много жените, които бебеправят всеки ден  blush ), все има вероятност да не сме улучили момента... sad
Но предпочитам така - спонтанно да се случва, когато имаме желание и двамата, а не - давай, сега е моментът, насила един вид...
Е, не че не ми е минавало през акъла да го подложа поне един месец на нон-стоп ежедневен сексуален "тормоз"  girl_wink, ама трябва да спра да заспивам преди него lol
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: декември 11, 2008, 11:46:40 »

това за пазенето има такава логика(ако става въпрос за хапчета),че караш организма си(не съм спеециалист и не знам как да се изразя) да не "забременява" :)и после му е необходимо малко време да "схване",че вече трябва да "забременее".а за правенето всеки ден,една позната(на 45г)ми каза,че не трябва да го правя всеки ден.май всичко е божа работа,няма какво да го мислим.правете го за удоволствие,така и новината ще ви изненада и детенцето ще се "получи" хубавичко,аз скоро усетих,че го правим заради бебето и дори ако чакам да ми дойде до ден-два,си викам кво ще правим секс(въпреки че ми се иска).това моето вече граничи с лудост.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: декември 11, 2008, 11:47:29 »

Ние одавна спряхме да се записваме всеки ден ако зависи от милото всеки ден ще прави бебе и то с мерак ама аз  nea не ми се седи като пън на леглото и даваййй само и само да се разпишем за вечерта пък и предполагам че така бебе нама как да стане Както е казала Кикси когато има желание от страна на двамата тогава би станало бебенцето smile
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: